סיכומים

edens 114412

New member
סיכום שבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

Jen74

New member
סיכום עשור, מישהו?

מה הייתם לוקחים איתכם מהעשור שמסתיים לו היום? אולי יש כאן גולשים שרק נולדו בתחילת העשור
אבל בכל זאת, בעשר השנים הללו - מה הדבר המשמעותי ביותר שקרה לכם?

edens 114412

New member
סיכום שבוע/ שנתי

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע/השנה: משהו רע שקרה השבוע/השנה: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע/השנה: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע/השנה בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

Jen74

New member
מצטערת שלא סיכמתי כלום השבוע

בשבת שעברה נפטרה אמו של חבר שלי כך שכמעט ולא נכנסתי לאינטרנט ולא היה לי כל כך מה לסכם.

טווול

New member
happy new yaer!!!!!!!!!

ואוו אני באמת לא יודעת מה הדבר הכי משעותי שקרה לי קרו לי דברים מדהימם בשנים האלה אבל מה שכן אני רוצה לאחל לכל פורום הפיג'מות המדהימים שנה מ ד ה י מ ה והבת אותכם מאוד מאוד אני מקווה שהייתה לכם שנה טובה כי לי היא הייתה הכי טובה קרו לי כל כך הרבה דברים מדהימים והרבה מהם קרו גם בגלל הפורום הזה אז אני רק מקווה שהשנה הבאה תהיה יותר טובה לי ולכל חברי הפורום happy new year!!!!!!!!!!1

edens 114412

New member
עונה!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע/השנה: השבוע-שנה חדשה! השנה- הפיג'מות משהו רע שקרה השבוע/השנה:השנה כל מיני דברים קטנים ולא כלכך משמעותיים כולל את השבוע היום הכי טוב בשבוע:יום חמישי היום הכי גרוע בשבוע: רביעי- עבודה!! והרבה.. שיר השבוע/השנה: ואו זה קשה מיידי אבל השבוע, Iyaz - Replay ציטוט השבוע: "אהה יותר פשוט בעברית"
- יובל סגל תכנית / סדרת / סרט השבוע: עדי אשכנזי,הפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: אתמול עם המשפחה :) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום כיף בתל אביב עם הכיתה מ11 בבוקר ועד 9 בערב והגשה בתיאטרון - נקווה שיילך טוב. פרק השבוע/השנה בפיג'מות:השבוע-המבוגריה קטנה השנה- הפרק שלכם, כל פעם מחדש פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:אממממ...אין פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? דיברתי אתמול עם יובל (סגל) D: אם זה נחשב... שבוע טוב! :)

edens 114412

New member
הרבה מאוד קרה

אמנם אני לא נמצאת הרבה פה אבל פה ושם אני נכנסת. אז לסיכום קרו לי באמת המון דברים בעשור הזה, בזכות האנשים שנמצאים פה או לפחות שהיו נמצאים.. נהנתי מכל מפגש שהיה עוד בתקופה שהיו פה אנשים ובכלל מהפיג'מות שאותם זכיתי לפגוש יותר מיידי פעמיים happy new year!!

Jen74

New member
אז ככה../images/Emo70.gif

בעשור הזה: ב- 2000 נולדה הבת הקטנה שלי, הרביעית במספר. ב- 2003 הכרתי את הפורומים של תפוז והתחלתי גם לנהל כמה. ב- 2005 התגרשתי ממי שהיה בעלי במשך כמעט 12!!! שנים. (כן, אני יודעת שגדול עליכם העניין הזה שיש כאן אישה מבוגרת שהייתה פעם נשואה והיא אמא לארבע בנות שחלק מהן בגילכן)
ב- 2009 פגשתי את האדם שאני מקווה לבלות את שארית חיינו ביחד. קרו עוד כל מיני דברים משמעותיים בעשור הזה, גם טובים וגם טובים פחות אבל מה שרשמתי זה העיקר.

היי!נולדתי ב1999!

הדבר המשמעותי ביותר(מבחינת הפיג'מות)-הסדרה עולה לאוויר! מבחינה אישית, הזכות להכיר את החברים מבית ספר. ואני לא זוכר יותר מדי

מצטער על חוסר הנוכחות

המחשב שלי פשוט מקולקל אז תדירות הכתיבה שלי נמוכה(אני כותב מחדר המחשבים במחוננים).

Jen74

New member
טוב שיש את המחוננים והמחשבים ../images/Emo3.gif

תקלות במחשב זה פשוט מכה!!!

Jen74

New member
../images/Emo41.gifסיכומים../images/Emo70.gif

סיכום שבועי/חודשי/עשורי... כל מיני סיכומים...

למעלה