סיכום FO TOUR

../images/Emo41.gifסיכום FO TOUR../images/Emo41.gif

השבוע אלאניס סגרה את הטור הארוך שהתחלק לארבעה חלקים והתפרש על שנה וקצת החלק הראשון של הטור התחיל כמופע פתיחה ביחד עם הלהקה Matchbox Twenty. לטור קראו Exile in America Tour והוא התחיל ב25/1/08 ונגמר ב18/3/08, אלאניס עלתה כל ערב עם שט ליסט של בין 12-15 שירים ומתוכם ביצעה לראשונה את שירי FOE שבזמנו נחשבו לשירים חדשים. לאחר מכן אלאניס המשיכה בטור סולו באירופה לקידום האלבום שיצא בפסטיבלים ואירועים גדולים כמו פינקפופ ,V פסטיבל , רוק אי ריו ועוד, הטור נקרא European Festivals 2008 והוא התחיל ב13/6/08 ונגמר ב19/8/2008. לאחר מכן אלאניס חזרה לארה"ב ולקנדה כמופע סולו, הפעם היא שינתה את הסט ליסט לגמרי והוסיפה חלק אקוסטי למופע, לטור נקרא USA-Canada Tour Fall 2008 והוא התחיל ב 18/9/08 ונגמר ב 17/11/08. אחרי זה אלאניס החלה את החלק הרביעי בטור (שנגמר השבוע) Latin America Tour 2009 בו היא חזרה לברזיל ולארגנטינה שם לא היתה מ2002 ולמקסיקו. הטור התחיל ב 21/1/09 ונגמר 20/2/09 . השירים שבוצעו במהלך הטור הם: All I Really Want You Oughta Know Hand In My Pocket Perfect You Learn Head Over Feet Ironic Not The Doctor Thank U Sympathetic Character The Couch Unsent So Pure Heart Of The House Uninvited Hands Clean Flinch So Unsexy That Particular Time A Man Unprodigal Daughter Simple Together Sister Blister Eight Easy Steps Everything Citizen of the Planet Underneath Versions Of Violence Not As We In Praise of the Vulnerable Man Moratorium Torch Tapes Incomplete MY HUMPS לסיכום JLP בוצעו 8 שירים SFIJ בוצעו 6 שירים URS בוצעו 5 שירים FOS בוצעו 3 שירים SCC בוצעו 2 שירים FOE בוצעו 9 שירים אני חושב הסט ליסט יחסית לא היה כל כך מגוון, והורגש כאלו הרבה פעמים אלאניס הולכת על בטוח ולא מאתגרת את הקהל . אני הייתי מצפה לסט ליסט יותר רחב פחות שירים מJLP במיוחד אחרי שב2005 הקדישו לו טור שלם בשנית. חבל שאלאניס לא פינקה באיזה קאבר או שיר חדש כמו שהיא רגילה . אבל בגדול זה היה טור מעניין, אלאניס נהייתה יותר פתוחה עם הקהל (באופן יחסי כמובן ) והלהקה שלה הייתה פשוט מעולה . מה איתכם יש לכם משו להוסיף להעיר? איזה שירים הייתם רוצים לראות בטור ולא ראיתם? מה הייתם רוצים לראות את אלאניס עושה עכשיו?

Rוית

New member
דן יקירי, תודה על הסיכום../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אין ספק שאלאניס עבדה הרבה השנה. ולפי המסורת היא תכף צריכה להתחיל לעבוד על דיסק חדש, לא? אני בעד שתיקח קצת חופש אבל רק בתנאי שבאמת היא תחזור עם חומרים טובים ולא תגרום לנו לחשוב שהיא התחילה בירידה ללא עליה.. מסכימה איתך שהיתה נוכחות רבה מידי לג'אגד, אבל היתה במקביל נוכחות יפה לג'אנקי. ואי אפשר לשכוח שג'אגד זה מה שעשה אותה, אז המספרים סה"כ הגיוניים.. פשוט חבל שהיא באמת תמיד הולכת על בטוח ולא מתנסה עם הקהל שלה, שבהחלט יקבל אותה גם אם היא תגוון!

avivs

New member
אם אני זוכר נכון את ה"מסורת"

עכשיו היא תיקח שנה - שנתיים הפסקה ואז רק תתחיל להקליט. היא צריכה לשמור על הממוצע של 4 שנים בין אלבום לאלבום, לא? אבל זה בסדר... לטורי יש אלבום חדש

אי אפשר לדעת כי בין URS וSCC

היה הפרש של שנתיים בסה"כ אבל אני לא כ"כ בטוח שזה יהיה ככה גם עכשיו. אני חושב שאלאניס תיקח לה את הזמן אני רקק מקווה שהיא תבחר מפיק שידע לערוך לה את האלבום כמו שצריך ולא יכניס את כל הביסדיים הטובים לצד. ושניה שניה מתי יוצא הפרוייקט של טורי? יש כבר תאריך?

avivs

New member
עדיין לא.

הודיעו שבאביב. כנראה יהיה בשלושה חודשים הקרובים. ב19 במרץ היא מופיעה עם שירים חדשים באיזה אירוע גדול. באלבום יהיו 17 שירים "בלבד", והוא יקרא ABNIRMALLY ATRECTED TO SIN (יתכנו שגיאות באיות של מה שכתבתי). חוץ מזה אין עוד פרטים, אבל כן יש באז גדול לקראתו. בהמון אתרים דיווחו עליו, למרות שאין בעצם ממש על מה לדווח. אבל כל עוד אמרו שזה יוצא באביב, זה בטוח יצא לפני יוני, כך שיותר משלושה חודשים זה לא אמור לקחת. ההתרגשות בשיאה!

נשמע כיף גדול

הבנתי שזה הולך להיות שוב אלבום קונספט עם משחק של וידאו ארט ואני שמח שהיא ירדה מכל העניין של 23 שירים באלבום , זה כבד. תודה על העדכון אביב

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifכל מילה..

ותודה על הסדר..ממש לא עקבתי אחרי מה שהלך מבחינת סיבובי הופעות.
אני חושבת שמסתכלים על הכל ככלל..כמות השירים מכל אלבום לא רעה בכלל...ואין מה לעשות..JLP הוא האלבום שלה..אפילו המעריצים הכי גדולים אוהבים אותו ממש. אני לא הייתי רוצה לראות הופעה שלה בלי דגש לשירים האלו..אין מה לעשות, זאת אלאניס. קיצר, יאללה..שתוציא אלבום טוב כבר.

AlanisJunkie

New member
דן, תודה על הסיכום! אפילו לא שמתי לב שזה בעצם

היה טור מחולק לכמה חלקים... זה היה סתם נראה לי בלאגן אחד גדול:) ולגבי טורי - אאאאייזזההה כייףף! פעם ראשונה שאני קורא את זה! לפי מיטב זכרוני, היא אמרה שהיא מפסיקה להופיע בסוף הטור האחרון. אני מקווה שזה סתם עוד דרך ליצור באזזז סביב ה"הנה אני בסוף כן מופיעה" שיגיע עם האלבום. :)

l TearDrop l

New member
אני מאוכזבת שהפער בין האלבום הראשון

לאלבום האחרון מבחינת נוכחות בסט הוא רק שיר אחד, כי זה לא צריך להיות ככה ולא משנה כמה האלבום ההוא היה גדול מן הסתם, אבל מצד שני אלאניס ביצעה את השירים שאהבתי אז מה אני מתלוננת
. אני לא הרגשתי את כל שלבי ה"התדרדרות" של אלאניס כמו הרוב כי לא הייתי בכל הדרך, אבל בין האלבומים הראשונים לאחרון לא קשה לשים לב שיש פער מטורף. זה נראה לי מוגזם לקוות שהיא תחזור למה שהיא היתה כי אנשים משתנים ומתפתחים מכל הבחינות, אבל שהאלבום הבא יהיה כתוב ומולחן בצורה מרשימה ומושקעת יותר, ושלא תתפשר על עריכה וסאונד יותר מדי ובטח לא על חידושים בהופעות. מוזיקה לא צריכה להיות קטע של מאבק וכניעה אם זה ה"ייעוד" של אלאניס מבחינתה. ושתבוא לישראל שוב! ולא אכפת לי כמה האלבום הנוכחי יהיה גרוע
.

למעלה