סיכום 2004

girlontop

New member
../images/Emo41.gif סיכום 2004 ../images/Emo41.gif

עוד שנה חלפה לה בעולם של היפים והאמיצים, ולמרות שגיא החליט לפרוש מתפקידו אנחנו נציין אותה באותות ובמופתים ונמלא את משאלתו האחרונה
2003: השנה הקודמת הסתיימה עם המוות של מייסי, התעלולים של שילה, ברוק שוכבת עם ניק ומקימה את לוגן דיזיינס ועוד עלילות יפות ואמיצות, פחות או יותר. האמת, כשישבתי עכשיו וחיפשתי את האירועים המשמעותיים של השנה הבנתי מדוע רבים מאיתנו התייאשו מהסדרה - לא היו אירועים משמעותיים במיוחד. בכל זאת, נעשה מאמץ לבחור את העלילות האהובות והשנואות. אני לא חושבת שיש מקום לדבר על השחקנים הטובים והגרועים, שכן זה נעשה ממש לא מזמן בטקס פרסי "פורסטר הזהב" הזכור לטובה. מה שכן, יהיה נחמד אם מי שישתתף בבחירת העלילות המוצלחות והשנואות ינמק, יפרט וידגים מדוע הן נגעו או לא ללבו. בין הכותבים יוגרל שי וירטואלי
2004 - Here We Go! ברידג'ט ואוסקר - לאחר שמיטב גברברי הסדרה נאבקו עליה (מארק, סי ג'יי, דיקן ורידג'
), הגיע תורו של הצאצא לשושלת מרונה - אוסקר, החוזר למוטב. לאחר תקופת חיזור לא ארוכה במיוחד התארסו השניים והנה חשבנו לתומנו שיש עתיד לדור הצעיר של הסדרה. לא ולא. ג'ניפר פיניגן פרשה כנפיה לעבר הפריים טיים והוחלפה באמילי הריסון האנמית משהו. הכימיה בין אוסקר לברידג'ט לא היתה אותה כימיה ובסופו של דבר פוטרה אמילי הריסון ובריאן גסקיל הורד למעמד של שחקן אורח. דרלה יולדת את אלכסנדרה - בשעה טובה ומאוחרת הפך ת'ורן לאבא טרי לאלכסנדרה. דרלה צעקה, סאלי התרגשה וגלדיס צילמה בוידאו את האירוע המרגש (לא ברור לי מי צופה בדברים כאלה). דרלה הפכה לדמות מרכזית בסדרה והיא ות'ורן מדגמנים זוגיות בריאה יחסית לשאר המטורללים של LA. "מי האבא?" - יותר מחצי שנה נאלצו תושבי ארה"ב להתמודד עם התוצאות של הקוויקי בין ניק ההורס לברוק האבלה. לנו זה לקח קצת יותר זמן, בשל "נבחרת הזהב", שהעיקה עלינו כל הקיץ. בקצרה: ברוק וניק שכבו
ברוק בהריון
מי האבא?
ניק
רידג' וברוק נפרדים
ג'קי מתחילה לעשות שטויות
ברוק וניק כמעט מתחתנים
ברוק חוזרת לרידג'
ברוק יולדת
ג'קי מתוודה שהתינוק אינו של ניקי
התינוק נקרא על שמו של אביו האמיתי
תומאס מציע את השם RJ וכולם מתלהבים
סטפני עומדת להתאבד
מי האמא? - הקטור מבוגר. סאם צעירה. הריון. אמא מפלצת. "יתומה" קטנה. כעבור 16 שנה: איחוד משפחתי מרגש. טיילור קופצת לביקור - טיילור צצה כרוח, מנחמת את רידג' ומטריפה את ג'קי השיכורה. ת'ורן מתמנה לנשיא פורסטר - נואש אריק מהתקווה שרידג' ישוב לפורסטר והציע את משרת הנשיא לת'ורן הנרגש. בטקס ההכתרה הגיע רידג' להפריע ולגנוב את אור הזרקורים מאחיו הקטן. ת'ורן ודרלה מתחתנים - ת'ורן עושה את דרלה אישה הגונה ומספק את השוק הגדול ביותר למעריצים הוותיקים של הסדרה: מי האמין שדרלה איינשטיין תהיה מיסיס פורסטר? גם דרלה היתה בשוק. החתונה - כעבור 17 שנים, 2 נשים מתות וילד אחד משותף (הפעם באמת!) התאחד הזוג הנצחי וגאל אותנו סופית מהדמעות של ברוק (עד הפרק הבא). דיקן וג'קי - לאחר ששיקרה במשך חודשים, נבעטה ג'קי מביתו של מאסימו היישר אל תוך זרועותיו המסוקסות של דיקן. השניים המשיכו את השתרללויות העבר, עד שג'קי החליטה לחזור על ארבע למאסימו הרשע. רידג' ות'ורן - בחירה אומללה של אריק הציתה מחדש את האש בין האחים. הרבה לכלוך יצא לאור, רידג' השתחצן, ת'ורן התעצבן, דרלה תפסה פיקוד וסאלי ניצלה את המצב לגייס את ת'ורן לשורותיה. משפחת פורסטר מפוררת. ריק-קייטלין, תומאס-אמבר - בראדלי משחק עם הצעירים של הסדרה ומשדך ביניהם. בחירות מוצלחות או לא? אתם תקבעו. ספקטרה חוזרים לגנוב - "הכל מותר באהבה ובאופנה" אמרה סאלי לחברתה "הוד מעלתה" סטפני פורסטר, שזעמה על גניבת העיצובים של רידג' וקייטלין (בינינו, לא מציאה גדולה), והשיבה את ספקטרה לחיים ברגע האחרון. מה יעשה ת'ורן עכשיו כשהוא עומד בראש החברה? ניק ופלישיה - לאחר שנים רבות שבה פלישיה מנותחת ואסרטיבית מתמיד. שמה עין על ניק, התוודתה שהיא חולת סרטן המתוסבכת עם אמה, החלימה מהסרטן וחגגה במיטתו של המלח המזמר. הפתיח החדש - הגיע הזמן, לא? 2004: זה טוב או רע ליהודים (ולפורסטרים)? אתם תבחרו את העלילה הטובה ביותר, העלילה הגרועה ביותר, הפרק המוצלח ביותר והפרק הגרוע/מאכזב ביותר שהיה.

SoldieRonit

New member
האירוע הטוב של השנה הוא ללא ספק

הוא זה שהשנה נגמרה-"סיכום 2004"
הלא כך

girlontop

New member
../images/Emo6.gif too true...

לצערנו היא גם לא ממש נגמרה: טכנית, יש לנו עוד 3 חודשים להדביק מארה"ב, ולפי הספוילרים הם לא יהיו שינוי מרענן במיוחד

girlontop

New member
והבחירות שלי:

עלילת השנה: רידג' ות'ורן יחסי אחים הם נושא כאוב משחר ההיסטוריה: קין והבל, יעקב ועשו, ליאם ונואל וגם רידג' ות'ורן. הפיצוץ שהתרחש ביניהם השנה לא קרה ביום אחד - מי שצפה בסדרה מהפרקים הראשונים יתפלא שלקח להם כ"כ הרבה זמן להוציא את זה החוצה. במשך השנים רידג' תמיד היה הבן האהוב במשפחת פורסטר ואילו ת'ורן רץ ללקט פירורי חיבה והערכה מאמא ואבא ובדרך השחיל את האקסיות של אחיו. כל אחד ידע את מקומו. או חשב שהוא יודע. השנה ת'ורן סוף סוף קיבל את הצ'אנס שלו ומונה לנשיא של פורסטר. ראה זאת רידג' ומיהר לחזור לפורסטר להשתלט על העניינים. בום!
ת'ורן שפך את הלב שלו בפני רידג' האדיש ובפני אריק וסטפני המבולבלים ודרש שיבחרו ביניהם, כי הוא לא מוכן להתמודד יותר עם השתלטנות של רידג'. היה ברור שאריק יבחר ברידג', אבל הלב היה עם ת'ורן, שקיבל את הבשורה בצורה קשה וערק לספקטרה. וינזור הרמון שיחק בצורה יוצאת מן הכלל, הטקסטים היו מעולים, העלילה מאוד במקום וראינו כמה רקובים היסודות עליהם עומדת המשפחה הכה מפוארת. נהניתי מאוד. העלילה הגרועה: עלילת "מי האבא?", שנמרחה על פני אינספור חודשים בהם נאלצנו לראות את ברוק בוכה בכל פרק ובוהה ברידג' בערגה. שעמום. במקום השני: משפחת רמירז לדורותיה - who gives a shit? הפרק הטוב ביותר: לטעמי זה היה הפרק שת'ורן סיפר לרידג' איך זה היה להיות אחיו הצעיר במשך כל השנים. עמדו לי דמעות בעיניים. במקום השני: ניק מגלה שהוא לא האבא ומתעמת עם ג'קי. לגזור ולשמור. הפרק המאכזב ביותר: החתונה של ניק וברוק, ולו בשל ההייפ המטעה שגיא זרע בפורום! איחולים לשנת 2005:
ביי-ביי קייטלין והקטור.
סוזן פלנרי מחליטה להאריך את החוזה.
לפרק מהר את אמבר ותומאס ולשדך אותה לאוסקר.
מאסימו הופך לסטפנו
ניק מקבל רומן ראוי יותר מפלישיה.
הרבה דקות מסך לדיקן בלי חולצה
אריק מת.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאריק מת חחחח

הלוואי! כל הכבוד על הסיכום המושקע
תודה

girlontop

New member
ידעתי שתאהבי את הרעיון ../images/Emo8.gif

ואני מצפה לשמוע איזו עלילה של אמבר הכי אהבת ואיזו עלילה של קייטלין הכי שנאת

../images/Emo188.gif it was a horrible year

No Sheila, no Morgan, no fun! Sheila: I hate that slut Brooke. I should've aimed better! Morgan: Well, at least you killed that bitch Taylor last year. Sheila: True, yet she showed up with her huge lips and annoying attitude. Can't she rest in peace in HELL? Morgan: What about that fat old cow Stephanie? She should get a life! Sheila: No, she should get a death
Morgan: LOL D-: So, partner, who's next to die? Sheila: Definitely crazy white trash Amber. First she backstabbed me, then she uses and manipulates my daughter's future husband and now she sleeps with innocent eyebrow Thomas! That tart should learn a lesson soon. Morgan: And while you're ahead, can we get rid of that whiney Jackie? She pisses me off with her accent. Sheila: You know, Yaniv1 wrote that storyline already. I kinda liked it. Morgan: Isn't Yaniv1 the one who killed you at the end of his boring story? Sheila: NO! It was an OPEN ending, darling! No one kills Sheila Carter. Look at Mr. Guy K - he asked Yaniv to kill me off and found himself out of this forum. Leaving my ass - he had to surrender and pay for his dreadful ideas. Morgan: Who do you think will replace him? Sheila: Does it matter? We rule this forum anyway. Morgan: Back to the subject. My favourite moment this year was seeing Stephanie losing to Brooke. That was sweet! Sheila: I was really happy to hear that Felicia has cancer, but then she recovered, dammit. No favourite moment, then - no one died! I really should make a comeback and spice things up. Hey M, come to think of it, I didn't get you a present this year. Is there something in particular you want? Morgan: All I want for Christmas is a dead Stephanie Forrester. Sheila: That can be arranged. Have a terrible new year forumers!​

Shiri from the block

Active member
פחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה היה ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif הרגתם אותי מצחוק../images/Emo6.gif "a dead stephanie forrester"../images/Emo6.gif או "I was really happy to hear that Felicia has cancer, but then she recovered, dammit" חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Guy K

New member
סחתן!

כבר תכננתי לעשות זאת השבוע! שיחקת אותה!
העלילה הטובה ביותר של השנה: ללא ספק ת'ורן ודרלה. היה ממש כיף לראות שלת'ורן יש מה להציע ושדרלה מסוגלת להפוך לדמות אמיתית. הגרועה? ניק/ברוק/רידג'. פיהוק אחד ארוך שלקח יותר מדי זמן

S c a r l e t t

New member
איזו יוזמה טלי ../images/Emo45.gif

אני מאוד מקווה שהגשת מועמדו לניהול
טוב בקטע של העלילות והפרקים הגרועים דווקא מאוד קל לבחור הבעיה היא במוצלחים ובאהובים (זוכרים את הימים שזה היה בדיוק ההיפך??
) בכללי לדעתי השנה לא היתה מוצלחת בכלל, אפילו אפשר להגיד שהשנה הזו מוכיחה עד כמה באמת הסרה נהרסה ושאין סיכוי שהיא תחזור להיות מה שהייתה פעם. העלילה הטובה ביותר לדעתי היא ת'ורן וכל מה שמסביבו
לא, באמת אבל קודם כל וינזור התגלה כשחקן מדהים עם יכולות שלא האמנתי שיש לו. דבר שני, השידוך שלו עם דרלה התברר כמוצלח במיוחד ותודות לה בעצם התפרץ החוצה מה שחיכנו לו מהפרק הראשון- תורן פותח את הפה על רידג'! אומר כל מה שעל הלב שלו, ואחר כך אפילו ממשיך להוריו האוהבים. אז העלילה הטובה ביותר היא הלידה מחדש של תורן ומציאת חוט השדרה שלו, ללא כל ספק! העלילה הגרועה ביותר- ברוק, רידג' וניק. התחיל כסיפור עם טיפת פוטנציאל אבל המשיך כסיפור ממוחזר, עתיק ומאוס בהחלט. בשלב מסוים היה ברור לכולנו (חוץ מלניק המסכן) מה יתברר כאבא ומי יסיים כבעלה של ברוק (שוב!) והרי את זה כבר ראינו כל כך הרבה פעמים שאפילו לא הצלחנו להתרגש ולהישאר במתח. בהחלט עלילה מיותר הפרק המוצלח ביותר- מצד אחד אני נוטה מאוד להגיד טיילור, כי בכל זאת מרגע שהיא עזבה הסדרה נהייתה בלתי נסבלת ומצד שני הפרק שבו ג'קי התוודה על האמת והפסידה כל מה שהיה לה היה ענק. לא"ד שיחקה מצוין, והפרק היה נפלא. אז אם אפשר לוותר לי הפעם ולתת לי לבחור 2- טיילור מקום ראשון (תמיד!
) ולא"ד מקום שני. אני לא אתגרה במזלי אבל אני רק חייבת לציין שאם היה אפשר עוד אחד
אז זו ההתפרצות של תורן! הפרק המאכזב ביותר- אמממ כולם חוץ מהשניים הנ"ל, לא? ואם חייבים לבחור, אז פשוט בחיה אקראית בין כל פרק שכלל את ריק וקייטלין, למשל ריק בבית חולים, ריק וקייטלין בביג בר וכן הלאה ששנה הבאה תהיה טובה יותר ליפינו ואמיצינו, ויותר חשוב מזה לכולנו

Shiri from the block

Active member
וואו איזה סיכום יפהההה../images/Emo70.gif ממש כל הכבוד לך טלי../images/Emo70.gif אין עליך../images/Emo24.gif ולדעתי העלילה הכי טוב זה ת'ורן ודרלה והכי גרועה זה כמובן ניק-ברוק-ריג', אוךך אם זה לא היה נמתחחחחחחחחחח כל כך זה היה יכול להיות עלילה ממש טובה, אבל חבל שהם הרסו את זה../images/Emo4.gif ואמממ הייתה שנה נחמדה בהחלט../images/Emo3.gif לא כל כך טובה כמו 2003, אבל עדיין נסבל בשבילי חחח :)

יניב1

New member
פשששש, שוב פעם היא עשתה את זה

ובגדול. פשוט קווין טלי. לא יכולתי לחשוב על מישהו אחר למשימת הסיכום, פשוט אשת השנה בפורום היפה והאמיץ,
אין מה להגיד. אני ותסלחו מראש, לא אטרח ואנתח או אסכם. טלי עשתה את זה יפה מאוד ובעקבותיה גם אחרים. מסכים עם כל מילה עם כל ניתוח, כל הכבוד טלינקה.

יניב1

New member
ואחרי מחשבה נוספת...

האין מתאים למי שמוענק לה התואר
הפורום גם להיות מנהלתו?

S c a r l e t t

New member
טוב, אחד משניכם חייב להיות מנהל/ת

זה ברור לכם, לא? אין יותר מתאימים מכם

girlontop

New member
הייתי מציעה אותך

אם צה"ל לא היה חוטף אותך
ליניב יש גישה נוחה יותר למשרדי תפוז, לי אין ממש זמן לקפוץ לשם.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo24.gif מתוקה....

השעון שלי כבר מתקתק אחורנית, סופרים לי את הימים כאן מסביב...איזה פחד בכל אופן שניכם מתאימים לתפקיד, ויניב בלי צניעות בבקשה! יאללה מתי הפגישה במשרדי תפוז? אלו שכ"כ רחוקים מרעננה ונבצר מטלי שלנו להגיע אליהם....

יניב1

New member
טוב נו, שכחתי

אבל איץ' טו לייט דרלינג. את כבר עמוק באל.איי... רק תיזהרי שברוק לא תשכיב גם אותך

למעלה