סיכום שבועי

Gadook

New member
נמפ ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר שיר השבוע: The academy is- the phrase that pays אלבום השבוע: אמ... John mayer- room for squares האדם שעשה לכם את השבוע: פולי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'll make plans to break plans and I've been planning something big משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לב אומר דה! (לב מדבר רק רוסית) דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבדתי עוד קצת, עוד שקל יותר קרובה למימון! מאכל השבוע: סושי
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נפרדים מא"ח"מ בדרך לכנס ט' 1 שלהם :p משהו שהרס את השבוע: המסיבה שלא הייתה. השבוע שבפתח אתם מחכים לו השבוע: טיול חנוכה!!!!!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום שני יעבור מהר
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אופיר. סתם: תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
סיכוםסיכוםסיכום

השבוע שעבר שיר השבוע: being everyone- After Frever אלבום השבוע: remagine- After Forever האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי טל. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין|: משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קטנה! תרד מהפסנתר!" דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי חוזה דוגמנות אצל אחותי הגדולה. ייפי.D: מאכל השבוע: עוף ביין. משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לילה לבן במכבי
והמפגש של פרוייקט עתיד. משהו שהרס את השבוע: שום דבר. השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את המבחן במתמטיקה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעשות אינדסטריאל!!#$%@# אבל כנראה זה יהיה רק בחנוכה>: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החברים שלי בבצפר?:X סתם: תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
חח אצל אחותי הגדולה,

זה לא באמת חוזה, היא סתם אמרה שהיא תצלם אותי לבוק שלה [היא מתחילה קורס איפור].

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif שבוע טוב!

שיר השבוע: Special D- Come With Me
אלבום השבוע: 10 שניות בספירה לאחור- רונה קינן.
האדם שעשה לכם את השבוע: אני.
סתם. אף אחד.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הקטע שמישהו לא מוכר מדקלם.. (חשבה כבר, ברגע שהוא מתקשר.) בשיר חצי של איה כורם.
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חח אנערף.
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ההורים שלי אמרו לי שאני אעשה החלקה יפנית!!!
מאכל השבוע: עבאדי.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שאני אעשה החלקה יפנית!
משהו שהרס את השבוע: הבוחן בכלכלה.
השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מה שאורי אמר.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ"ל.
סתם:
תמונה מגניבה: קבלו אותה.

חצילע

New member
ממ.

השבוע שעבר שיר השבוע:מממ. כלום,נו. >< אלבום השבוע:אינלי. X: האדם שעשה לכם את השבוע:כל החברים.:) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): X: משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אחותי בת 8,אבל פעם היא הייתה בת 6 גם!" "אנחנו צריכים את קו 68!!!!!11111" "ראיתי את קו 68" "איפה?%@#$?^#$?" "הוא הרגע עבר." איי, גילברט. דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ. מאכל השבוע:שוקולד? משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היומולדת. +_______+ משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום. ]; משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כלום.]; האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אפחד.]; סתם: תמונה מגניבה:

עברה עליי החוויה

המפחידה ביותר בעולם. נסעתי עד לפרייד מייאר ובחזרה, ומאחורה ישבה אחותי ואמרה שהיא מתה מפחד שאני עאשה תאונה. הייתי קרובה לעשות אחת. השבוע שעבר שיר השבוע: show me the money you got אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: גרייס, בהתערבות
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): baby comeback 2 me שרנו את זה בלי סוף בטיול באוטובוס. עד שהקשבנו לשקט שהשתתר חוץ ממנוו
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "hay, im noa. *flash* bye" זה איך שנועה חשפה את הציצים שלה לבחור מסכן
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הלכתי לפילד טריפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ! היה כ"כ כיף שזה מטורף מאכל השבוע: שוקולד מגודיבה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הפילד טריפ, ללא ספק. נאבדתי עם נואי וחסן במוזיאון, התחרפנתי עם נעושוקה אוטובוס [הציבורי!] ושרנו המאייפוד שלה שירים מפדחים כמ ביי קאמבק טו מי או פוראבר נו יורס או הדג נחש עושים היפ הופ ציוני בקול והיה אדיר אדיר משהו שהרס את השבוע: ביביסיטר שבו הילדה הקיאה. דאמ, כמעט הקאתי גם כשניקיתי לה השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור בציון טוב את המבחן בפיזקיה ובאלגברה, ושהדס תתקשר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור בציון טוב את המבחן בפיזקיה ובאלגברה, ושהדס תתקשר האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדסיי=]

eva133

New member
עונה../images/Emo9.gif

השבוע שעבר שיר השבוע:she lihe the wind אלבום השבוע:אין משו ספציפי האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין משהו מסויים משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כנ"ל דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 71 באקולוגיה
מאכל השבוע: אמ... העוגיות של אבא שלי משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חנוכת בית של סבתא שלי משהו שהרס את השבוע: 60 בהסטוריה.. השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל המבחנים:S משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחנים האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שגי"א ותמונה:

Under the GUN

New member
עונה

השבוע שעבר שיר השבוע: Wherever I May Roam של מטאליקה (גם הגרסה מהבלק אלבום וגם הגרסה מS&M) .. התמכרתי קשות אלבום השבוע: The Re-Up של שיידי רקורדס (נו, אמינם) ו-Sinner של Drowning Pool (אתם לא מכירים) האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי.. עשינו ג'קאס והוא עשה כמה דברים ממש מפגרים משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Jimmy can crack dorn but i don't care -
אמינם כזה מלך משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בולבולציה דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום... מאכל השבוע: הפסטה של אמא משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום משהו שהרס את השבוע: כלום השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים סופסוף לצלם את הסרט המזדיין הזה ולהתחיל לערוך אותו משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: תמונה מגניבה:

../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Dissonant - Lust, Lamb Of God - Decending אלבום השבוע: Lamb Of God - Sacrament האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): Zazas Zazas Nasatanada Zazas!
דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש
מאכל השבוע: בננה[?] משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שום דבר לא עשה אותו מיוחד
משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא הרס אותו
השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ, הפועל עולה לגביע אופ"א? האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -

|קקי|../images/Emo163.gif

שיר השבוע: אלבום השבוע: המנמממממממממ... Circle Jerls-Group Sex האדם שעשה לכם את השבוע:אמ. אבאמא כי הם קנו לי נעליים חדשות
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת:(( משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ח. לאזוכרת.:( דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי מגפיים מהממות מאמאבא!!!!!!!!1 והן מדמוי עור!! ארערעער מאכל השבוע: קיש טעים מאתמול משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ת"א וקניות?D: משהו שהרס את השבוע:התפרקה לי הפלטפורמה מאחת הנעליים החדשות :/ השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע:המגפיים שלי יגיעו*_* משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:המגפיים שלי יגיעו ממש בקרוב האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דנע, דוסהלעך סתם: תמונה מגניבה:אין לי כוח

למעלה