סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי

השבוע שעבר
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
מאכל השבוע:
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם:
תמונה מגניבה: שבוע טוב!

"אם את מרגישה..אהבה היא לא חולשה.."

השבוע שעבר שיר השבוע:קרן פלס-שמעון השכן ומשהו ממני של הראל סקעת אלבום השבוע:אין האדם שעשה לכם את השבוע:דניס
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שמעון השמן נפטר לפני שלושה ימים,ממש בפתח של השירותים..גם שמו שלט על השכב"ג
" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"הוא יותר חתיף באופי"[חניכים בכיתה ה'] דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עיצבנתי פאקצותת
מאכל השבוע:המבורגר וצ'יפס לפני הישב"צ
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ראיתי את דניס
וכל השבט היה במשחק של קורמן
היה ממש נחמד! ונסעתי לירושלים,עם הבית ספר והיינו במקומות שהיינו בקורס
ועיצבנו את הפאקצות והערסים באוטובוס חזרה! שרנו שירים ומורלים כל הדרךך משהו שהרס את השבוע:64 בלשון
והסיפור עם הסווצ'רים.. השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע:מבחן בתולדות..אמאלההה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ממ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו מיוחד.. סתם: תמונה מגניבה:

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifבלעבלע.

השבוע שעבר שיר השבוע: piece of my heart \ janis joplin אלבום השבוע: The best of the shadows. האדם שעשה לכם את השבוע: המ. אבא. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "to be the rock and not to roll" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יא. התחלתי לצייר, וזה ממש מגניבD: מאכל השבוע: ספגטי בלי כלום
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיעור גיטרה נהדר. :) משהו שהרס את השבוע: בלאט. לא זוכרת:X השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: בית ריקקקק. ההורים נוסעים. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במבחן באנגלית?
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אך אחד מיוחד=\ סתם: תמונה מגניבה: מישהו אמר פרסומת סמוייה?

זונע

New member
שלום

השבוע שעבר שיר השבוע: נלך על Steve Vai-Oooo אלבום השבוע: Joe Satriani-Flying in a blue dream האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm broken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עמוק... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שום דבר דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי מחלה(לא כזה כיף) אבל פספסתי מבחן בהיסטוריה. מאכל השבוע: גלידה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין משהו שהרס את השבוע: פציעה של אח שלי, מסכן. השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: למנהלת דווח על כך משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ''ל האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ''ל סתם: תמונה מגניבה: לא רוצה

nse

New member
שבוע טוב! ../images/Emo6.gif

השבוע שעבר שיר השבוע: pain-three days grace אלבום השבוע:all the right reasons-nickelback האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):What you feel is what you are משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ציון עובר במתמטיקה
מאכל השבוע: תותים!
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האייפוד חזר לחיים
משהו שהרס את השבוע:
מבחן בלשון השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע.חופש!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחן במתמטיקה יתבטל
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: תמונה מגניבה:

תמיר1991

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר
שיר השבוע: Stop Crying Your Heart Out של אואזיס
אלבום השבוע: קולישן של לינקין עם ג'יי זי
האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה אחד השבוע...
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Stop Crying Your Heart Out"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני לא יורי, אני רועיייי!!!"
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נאדה
מאכל השבוע: אורז באיזשהו תיבול טעים שאמא שלי עשתה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תפסו את בני סלע!
משהו שהרס את השבוע: לא בא לי לדבר על זה... השבוע שבפתח
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ציון טוב בהיסטוריה
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ציון טוב בספרות
[הגיוון, הגיוון...]
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם מישהי
שבוע טוב!
תמיר.

MoonyAvFreak

New member
אני גם. :)

השבוע שעבר שיר השבוע:hey there delilah - plain white t's אלבום השבוע: וא אני ממש לא יודעת כנראה ששוב a beautiful lie - 30 seconds to mars האדם שעשה לכם את השבוע: אין. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין אבל זה משפט יפה Time Square can't shine as bright as you, I swear it's true משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השגתי שומדבר. מאכל השבוע: אממ אין משהו שאני יכולה לחשוב עליו. משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום משהו שהרס את השבוע: בצפר השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ. נראה...לא. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמבחנים לא יהיו קשים מידי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון אנשים אבל אנשים שזה לא אפשרי שאני אראה. סתם: תמונה מגניבה: תמונה שצילמתי

...

השבוע שעבר שיר השבוע: Killswitch Engage - My Curse אלבום השבוע: Bad Religion - The Empire Strikes First האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום מאכל השבוע: -___- חמוס עם טחינה ופיתה של אסא משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נהגתי על אוטו של אבא היום ^___^ משהו שהרס את השבוע: אתמול היא חרא של יום השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע:מוסד משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת למוסד האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה אנשים במוסד

מכושפת15

New member
להלהלהלה

השבוע שעבר: שיר השבוע: Chop Suey של סיסטם אלבום השבוע: צועקים על אהבה- סינרגיה האדם שעשה לכם את השבוע: שרונה משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אתם עם המטריקס שלכם" דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התקבלתי למד"א
מאכל השבוע: מלוואח (ככה כותבים את זה? :/) משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע:אמא טסה לארה"ב השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת חנוכה מנט"ע משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמא תחזור האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין |סתם: תמונה מגניבה: הברקים שהיו לא מזמן, אני צילמתי

noname202

New member
פעם ראשונה :D השבוע שלי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר שיר השבוע: האמת שאין ממש אלבום השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: מוקי, כי היא הכי חמודה בעולם D: משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא החתים אותי על חוזה: "אמילי לא תהיה רשאית לנשק אף בן מלבד **** [אני]..." + "תסתכלי, הוא חתיך במראה אבל הוא חתיך באופי..." [ילדים, אה, מפלצות, בכיתה ה'] דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 5 חניכים בפעם השניה :) מאכל השבוע: חמין של סבתא משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שומדבר מיוחד משהו שהרס את השבוע: שרבתי עם אמא ובגלל זה לא ראיתי את דניסושה
השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרדת ל4 יח"ל משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ששני החניכים החדשים יבואו ביום שלישי + מצעד לפידים מטורף האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד

למעלה