סיכום שבועי :]

santal

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי :]

שיר השבוע (של מיילי): שיר השבוע (חופשי): דיסק השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרק אהוב של האנה מונטנה: הקנייה המוצלחת של השבוע: מקרה שעשה לכם ת'שבוע: מקרה שביאס לכם ת'שבוע: תמונה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif :)

שיר השבוע (של מיילי):Good And Broken
שיר השבוע (חופשי):מנגינה שקטה-רוני
דיסק השבוע: של מיילי D:
סרט השבוע: הממ לא ראיתי משהו מיוחד. :)
סדרת השבוע: בובות
פרק אהוב של האנה מונטנה: השבוע? אממ איזשהו פרק מהעונה השניה :)
הקנייה המוצלחת של השבוע:אמא קנתה לי את הדיסק שלי מיילי וכמה דברים בהנס D:
מקרה שעשה לכם ת'שבוע: ^
מקרה שביאס לכם ת'שבוע:איןן :)
תמונה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:שומדברר :)

santal

New member
עונהנהנהנה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע (של מיילי): Nobody's Perfect ו- Life's What You Make It שיר השבוע (חופשי): Hot - Avril Lavigne, יותר טוב לסלוח - שירי מימון. דיסק השבוע: האנה מונטנה 2
סרט השבוע: אממממ אין כ"כ... סדרת השבוע: לחיות עם דרק וכמעט מלאכים :] פרק אהוב של האנה מונטנה: לא ראיתי השבוע... הקנייה המוצלחת של השבוע: אממ לא קניתי משו מיוחד. מקרה שעשה לכם ת'שבוע: אממממ לא זוכרת עכשיו
מקרה שביאס לכם ת'שבוע: אממ הרופאת שיניים ואח"כ הפציעה הקשה בברך
תמונה
מאוהבת בתמונה הזאת
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: אממ מתחיל כמעט מלאכים ואני אראה את זה

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifיש לך את "האנה מונטנה 2"?

או רק את כל השירים במחשב? O:

santal

New member
את כל השירים במחשב ><

בטח זה יגיע לארץ אוליאולי רק שנה הבאה, מעפנים :S ולמה חשבת שיש לי...? ההורים שלי בחיים לא היו מסכימים שאני אזמין מהאינטרנט או משו...

עונה=]]

שיר השבוע (של מיילי): Start All Over שיר השבוע (חופשי): Conga דיסק השבוע: ---------- סרט השבוע: יש כמה: ונדטה ומלחמת העולמות (צפיתי בו לפני שעתייםP: ) סדרת השבוע: בובות פרק אהוב של האנה מונטנה: ----- הקנייה המוצלחת של השבוע: שתי טבעות,צמיד ועגילים
מקרה שעשה לכם ת'שבוע: ---------------- מקרה שביאס לכם ת'שבוע: ---------------- תמונה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: --------------

OrTaLL 13

New member
עונה D:

שיר השבוע (של מיילי): Start All Over :] שיר השבוע (חופשי): Coming For You- Jojo דיסק השבוע: האנה מונטנה :) סרט השבוע: - סדרת השבוע: פטיטו פרק אהוב של האנה מונטנה: לא ראתי מלא זמןן .. הקנייה המוצלחת של השבוע: מתנה לחברה, מ'זה חמוווווווד ! מקרה שעשה לכם ת'שבוע: היומולדת של חברה שללי ^^ מקרה שביאס לכם ת'שבוע: כואב לי הבטן :( תמונה:
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: 2 מבחנים [?!]

pop128

New member
גמאאני עונה [[:

שיר השבוע (של מיילי): Part of your world =) שיר השבוע (חופשי): Greatest time of year - Aly&Aj דיסק השבוע:Aly & AJ - Acoustic hearts of winter סרט השבוע: אמריקן פאי 6 XD סדרת השבוע: Wizards of waverly place , טופ מודל 7
. פרק אהוב של האנה מונטנה: אממ.. לא היה השבוע כלום O: הקנייה המוצלחת של השבוע: לא נראלי שקניתי משהו מיוחד השבוע XD . מקרה שעשה לכם ת'שבוע: אמ.. לא יודעת ... אולי שסופסוף יצאתי בשישי |: , התגעגעתיXD . מקרה שביאס לכם ת'שבוע: רופא שיניים
. תמונה: איזה קושקי P= משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: לראש1 !, הגיליון עם המלאאאא פוסטרים 3> .

santal

New member
יש מצב שיהיו בו פוסטר של מיילי? [בראש 1]

כי אם כן אני מזה קונה....

זה לא עיתון פוסטרים../images/Emo14.gif

זה נבחרי השנה, אבל יש מצב גדול שהיא תהיה שם, אם כן אגיד לך:]

לא, זה נבחרי השנה../images/Emo14.gif

פוסטרים אם אני לא טועה היה לא מזמן, שלא שלחו אותו למנויים והיה צריך לקנות אותו מי שרוצה:/

santal

New member
באמת?! מגעילים ../images/Emo12.gif

לקנות בנפרד את עיתון הפוסטרים למרות שאת מנוי?! חוצפה.

עונהה P=

שיר השבוע (של מיילי): i miss you שיר כ"כ עצובב
שיר השבוע (חופשי): never be replace שיר חמודד
דיסק השבוע: איןן
סרט השבוע: אני אתה והוא
סדרת השבוע: לחיות עם דרק
פרק אהוב של האנה מונטנה: הפרק מהעונה השניה עם ג'סי מקרטני ההורססססס
הקנייה המוצלחת של השבוע: איןן
מקרה שעשה לכם ת'שבוע:אין מקרה שביאס לכם ת'שבוע:ישלי מבחן קשה ביום ראשון
תמונה
חמודיםם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: להצליח במבחן בעזרת השם

עונה :)

שיר השבוע (של מיילי): start all over שיר השבוע (חופשי): מלא, אנלא זוכרת כבר דיסק השבוע: X סרט השבוע: X סדרת השבוע: WOWP
פרק אהוב של האנה מונטנה: X הקנייה המוצלחת של השבוע: X מקרה שעשה לכם ת'שבוע: אתמול הצטלמנו לספר מחזור[תמונת ראש],ואז תמונת רביעיות, ואז תמונת כיתתית, ואז שכבתית, והיה כ"כ כיף כי גם הפסדנו יום שלם ואחרי הצילומים נתנו לנו שיעור חופשי וזה היה כזה כיף :) מקרה שביאס לכם ת'שבוע: קפיצה לגובה בשיעור ספורט, באתי לקפוץ ופחדתי אז לא הצלחתי, חח יעני רצתי רצתי עד למקל ואז פשוט עמדתי שם, קפאתי, וחזרתי למקום, וכה זה חזר חלילה D: תמונה:
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: X

Kranch6

New member
עונה:]

שיר השבוע (של מיילי): start all over שיר השבוע (חופשי): דונט מאטר של אוקן:] דיסק השבוע: האמת,אין סרט השבוע: 12 במחיר 1 סדרת השבוע: לחיות עם דרק פרק אהוב של האנה מונטנה: 25 הקנייה המוצלחת של השבוע: חולצה מהוניגמן:] מקרה שעשה לכם ת'שבוע: חבר חדש שלי:] מקרה שביאס לכם ת'שבוע: מבחן תמונה: בצד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה סבבה

למעלה