הצדק יצא לאור ../images/Emo6.gif
- שיר השבוע (של העוגיות): לא שמעתי עוגיות השבוע
- שיר השבוע (כללי):רוני- גזוז - אלבום השבוע: הראשון של מיקה - האדם שעשה לכם את השבוע: סער ורייצ'ל... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יותר בכיוון של פסקה, אך מדוייקת להפליא: " slipping through my fingers all the time,I try to capture every minute.. the feeling in it.. slipping through my fingers all the time do I realy see whats in her mind? each time I think Im close to knowing..she keeps on growing,slipping through my fingers all the time.. " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיחה שלי ושל נדב: "שיר מה נכין היום?" "אנערף...עוגה." "עוגה! מתחשק לי להכין עוגה! איזה עוגה נכין?" "שוקולד?" "שוקולד! מעולה! איזה מצרכים צריך?" "אין לי מושג...בעיקרון- ביצים,קמח תופח,חלב ו...שוקולד.." "יש לי הכל חוץ משוקולד" "XDDDDD" הסיטואציה מאוד שיעשעה אותי
- דבר שהשגתם השבוע: מלא מכות כחולות - מאכל השבוע: בורגר קינג (שלושה ימים ברצף! זה שיא חדש) - משהו שעשה לכם את השבוע: אני מנסה להחליט...האם זה היה היום בו למדתי היסטוריה? או שמא היום בו למדתי היסטוריה? או אולי... אה כן! כל השבוע למדתי היסטוריה
- משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תנסו לעמוד על הראש כשיש לכם דלקת גידים ביד, גם אם זה מאוד מסקרן אתכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אלוהים! שתגמר השנה הזאת כבר ואנצל את הזמן כדי להיכנס לגמילה, פגישה של המגמה,ו..רייצ'ל באה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייגמר.... (או לחלופין.. שיימשך לעד??) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אה"ב. ורייצ'ל (!!!) סתם: - תמונה: מימי הבגרות בתאטרון....איי...