סיכום שבועי

limors2

Well-known member
מוי כיף!

עם הבאמפרים(?). גם קורים דברים משעשעים.

S m e l l y Cat

New member
יא ליאורה

ידעת שהפורום הזה קיים כמעט שנתיים כבר ?? איך הזמן עובר מהר מרגיש כאילו רק אתמול התחלת לנהל איזה 11 פורומים..

limors2

Well-known member
הממ אני צריכה באמת לבדוק בדיוק מתי...

גלגלצ שנתיים בשבת, גוועלד. אני פשוט מלאה ברעיונות של מה לעשות!

clyps

New member
הצדק יצא לאור ../images/Emo6.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): לא שמעתי עוגיות השבוע
- שיר השבוע (כללי):רוני- גזוז - אלבום השבוע: הראשון של מיקה - האדם שעשה לכם את השבוע: סער ורייצ'ל... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יותר בכיוון של פסקה, אך מדוייקת להפליא: " slipping through my fingers all the time,I try to capture every minute.. the feeling in it.. slipping through my fingers all the time do I realy see whats in her mind? each time I think Im close to knowing..she keeps on growing,slipping through my fingers all the time.. " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיחה שלי ושל נדב: "שיר מה נכין היום?" "אנערף...עוגה." "עוגה! מתחשק לי להכין עוגה! איזה עוגה נכין?" "שוקולד?" "שוקולד! מעולה! איזה מצרכים צריך?" "אין לי מושג...בעיקרון- ביצים,קמח תופח,חלב ו...שוקולד.." "יש לי הכל חוץ משוקולד" "XDDDDD" הסיטואציה מאוד שיעשעה אותי
- דבר שהשגתם השבוע: מלא מכות כחולות - מאכל השבוע: בורגר קינג (שלושה ימים ברצף! זה שיא חדש) - משהו שעשה לכם את השבוע: אני מנסה להחליט...האם זה היה היום בו למדתי היסטוריה? או שמא היום בו למדתי היסטוריה? או אולי... אה כן! כל השבוע למדתי היסטוריה
- משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תנסו לעמוד על הראש כשיש לכם דלקת גידים ביד, גם אם זה מאוד מסקרן אתכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אלוהים! שתגמר השנה הזאת כבר ואנצל את הזמן כדי להיכנס לגמילה, פגישה של המגמה,ו..רייצ'ל באה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייגמר.... (או לחלופין.. שיימשך לעד??) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אה"ב. ורייצ'ל (!!!) סתם: - תמונה: מימי הבגרות בתאטרון....איי...

|נכנע|

- שיר השבוע (של העוגיות): אין מנסו מלהודות,ף בקושי שמעתי השבוע עוגיות! - שיר השבוע (כללי): "הלילה תדע" - איתמר רוטשילד \ "איזה זהב" - שילה פרבר - אלבום השבוע: "איתמר רוטשילד" - איתמר רוטשילד \ "חותך בחתך הזהב" - ערן צור - האדם שעשה לכם את השבוע: לורן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז למה אמרת אם לא האנמת" - איתמר רוטשילד ("הלילה תדע") - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אלון: "רק בטעות אתה לא חי בלונדון בשנת 65'" אני: יש לי את הטלפון של עבל אלעד: איזו אני זולבסקי, דאא. השנייה מתה. אבי (המורה שלי גיטרה): רואים שאתה רוקר בפוטנציאה אבי: מה זה גראוליג??
- דבר שהשגתם השבוע: הדיסק של איתמר רוטשילד, ואת חותך בחתך הזב - מאכל השבוע: מסתטיקים, דההה - משהו שעשה לכם את השבוע: המון דברים קטנים - משהו שהרס את השבוע: הגבלת הגיל בהופעה של העוגיות ושבת סמינריון. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משה, אתה לא קיפוד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תחילת החופש הלא כל כך גדול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבוע סטלני בלימודים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי סתם: - תמונה: ערן

kepit

New member
conversation

- שיר השבוע (של העוגיות):נמנמ
- שיר השבוע (כללי):make it rain-anuok - אלבום השבוע:ממ לאדעת.. - האדם שעשה לכם את השבוע: טומי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:ממ היום קניתי שני בובים חדשים וצמיד של ג'קD: - מאכל השבוע:גלידה שאכלתי היום עם כפיר=] - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני בלילה עם טום. - משהו שהרס את השבוע:לאדעת.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שוקולד זה טעים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שישי! יוצאים לחופשייייי D::::: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני לא יודעת מה אני מקווה שיקרה :S -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טוםטוםטוםטוםטוםטוםטוםטום. סתם: - תמונה:בנדודי החתיך ביומולדת שנתיים

S m e l l y Cat

New member
אני פה אז אענה ..

- שיר השבוע (של העוגיות): אהה המ לא שמעתי השבוע אבל 'איך' זה תמיד שיר השבוע של העוגיות בשבילי! - שיר השבוע (כללי): פול מקרטני-כל השירים! - אלבום השבוע: Ram של פוליפול פול - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא 'לה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אממ משיר...la la la la la lovely linda with the lovely flowers in her hair ? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'צ'ה צ'י צ'ה.' http://www.youtube.com/watch?v=5WGatVj3Sf4 - דבר שהשגתם השבוע: את מדליון כסוף הצוואר העתיק יומין.! סוף כל סוף הוא שלי . - מאכל השבוע: עוגיות מוקה הכנתי עכשיו יצא ממש נחמד - משהו שעשה לכם את השבוע: קנינו לאבא אקורדיון! זה כבד! ומסריח! ובקרוב אנגן עליו. - משהו שהרס את השבוע: ספרות .. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקורדיון זה כבד ומסריח ופול מקרטני הוא אלוהים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למסיבת יום ההולדת המשוגעת לאבא. אקורדיון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאגלה את כשרוני הנסתר בנגינת אקורדיון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי אולי כלי נגינה מסויים סתם: - תמונה: אליפסה מגונדרת

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

- שיר השבוע (של העוגיות): אני טקסט פוליטי. יהה. - שיר השבוע (כללי): התחלתי לשמוע את פוליאנה פראנק. תסקלו אותי באבנים בהמוניכם.
- אלבום השבוע: פוליאנה פראנק?D: - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים שלי וזה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא יודעת - דבר שהשגתם השבוע: שלושה דיסקים - מאכל השבוע: גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מני שטויותD: - משהו שהרס את השבוע: כל מני שטויותD: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הדגש|אקונה מטאטה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש גדול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה מפתיעה של דפנה והעוגיות מתחת לבית שלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: D: סתם: - תמונה: אופיר ואני

למעלה