סיכום שבועי

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

limors2

Well-known member
סוף השבוע! יוצאים קבוע! גלי צההלללל!

- שיר השבוע (של העוגיות):אני גאה ושמחה להודות שהשבוע יצא לי לשמוע עוגיות!
"חבר ערבי". ולא סתם לשמוע! להשמיע! ברדיו! ולדבר על השיר! היה מצחיק. - שיר השבוע (כללי):The Milwaukees-Highway to the Sun. והשיר של שרית חדד על החברים בכל מיני צבעים
- אלבום השבוע:knob - האדם שעשה לכם את השבוע:ג'יל בנט!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):בלינג בלינג. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)זה היה קטע שלם, על זה שציפורניים של חתול לא יכולים לפוצץ שתלי סיליקון
- דבר שהשגתם השבוע:ידע על האזרחות האמריקאית מלידה שלי! - מאכל השבוע:עוגת גבינה עם מילוי פאי דובדבנים
- משהו שעשה לכם את השבוע:סיור בממילא(?) ובכנסיית הקבר עם מגב, והחלטה לטוס לניו יורק לכמה חודשים עם הידיעה שיש לי זכאות לדרכון ואזרחות אמריקאית!
- משהו שהרס את השבוע:הו, כלום! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ג'יל בנט שולטת. השבוע שבפתח:אין לי חרוז מעניין - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להוציא דרכון ישראלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להקדים את הראיון בקונסוליה האמריקאית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ג'יל בנט
סתם:הכל סתם. מתיחה מסרט ישן! מתיחה, אבל? לא זוכרת לפתע
- תמונה:ג'יל בנט, ליידיז אנד ג'נטלמן.

limors2

Well-known member
זו אכן היא, לפי בדיקה בIMDB.

אחרי שאסיים עם שעות הדברים שלה שיש לי לראות כרגע, אתפנה להוריד דברים אחרים ולבדוק את כישוריה כשחקנית

limors2

Well-known member
אולי לא ראית את הדברים הנכונים. היא נורא

מצחיקה! והיא כה יפה, אלוהים אדירים.

clyps

New member
יפה?? יפה?!?!

אסיק מכך שמעולם לא ראית את אליזבת מיטשל (למרות שידוע לי, כי אכן ראית). היא כה יפה
למרות..שנפל בחלקי להכיר את האישה היפה ביותר שאי פעם נראתה בכדור הארץ [:

limors2

Well-known member
הווו, ג'ולייט בעלת החיוך העקמומי!../images/Emo99.gif

לא, נורא מכוערת.

clyps

New member
הבחורה ששחקה לצידה ב"In her line of fire"

נראית כמו מייקל ג'קסון בלונדיני... טוב ניראה שלא פגשת את ..אממ... מישהי :)

limors2

Well-known member
נכון.

גם לא פגשתי את ג'יל בנט, לצערי הרב. לפגוש אותה יהיה נחמד.

S m e l l y Cat

New member
היי זה כינוי שלי שימי לפחות c קטן כזה ליד....

ג'ולייט בעלת החיוך העקמומי גם יפה וגם אופה ! בשביל בּן! צלי! אה לא זה בן אפה לה. אופס!!?? בא לי לראות את הפרק הזה שוב חבל ששכחתי איזה פרק זה באמת.

limors2

Well-known member
בדקי וראי!

וזה לא שלך זה משהו משותף שכזה... שהתחיל אכן ממך אך הוא כבר לא שלך באופן אינבידואלי!! מוות למחשבים ניידים נטולי מקלדת בעברית.

S m e l l y Cat

New member
מה אבל במילא מקלידים בלי להסתכל על המקלדת

או שאת מוזרולה שכזו.. ואיפה את בכלל !

limors2

Well-known member
כשלא הסתכלתי פתאום באמת נהיה קל.

אבל בד"כ אני כן מסתכלת! כי אני מפספסת אותיות קצת וככה לא צריך לתקן. והייתי אצל רחל בשבת ואז גם אתמול כי הלכנו לבאולינג ונגמר מאוחר ונאבדנו במעלה אדומים!

למעלה