סיכום שבועי

lgmtk

New member
ניא~

סרט השבוע: אין. גיבורים! D: ספר השבוע: גם אין -.-' שיר השבוע: עכשיו אתה חוזר בחזרה T_T ו-IKE IKE מאיצ'יגו ^O^ כזה חמוד~ אנימת השבוע: קליימור *O* מה ביאס אתכם השבוע: הרבה דברים, כתמיד P: מה עשה לכם את השבוע: גיבורים! קליימור! D: פתגם/ביטוי השבוע: אמצע הרחוב, כולם כבר ישנים...יאמי! שיר טוב D: תמונת השבוע: XDDDDDDD

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifI'll write in english

cuz the IE won't let me type in hebrew.... סרט השבוע : didnt see one ספר השבוע: no book T^T שיר השבוע: In Dreams... i finished it... (for the piano) אנימת השבוע: Bleach was ok... and Death Note rocks! naruto was....~ מה ביאס אתכם השבוע: nothing really מה עשה לכם את השבוע: nothing really פתגם/ביטוי השבוע: "War does not determine who is right, war determines who is left" תמונת השבוע: maybe later =[

Sakura Kinomoto

New member
להלהלה~~../images/Emo23.gif

סרט השבוע :...אין>>; ספר השבוע:...היסטוריה לבגרות חלק ב'>< שיר השבוע:אעה...טראביס*___* אנימת השבוע:...בוקורה >< מה ביאס אתכם השבוע:מגן מעיק במתמטיקה>< מה עשה לכם את השבוע:שיש רק עוד מגן אחד אחרון ביום שני^0^...ואז בגרויות=.= פתגם/ביטוי השבוע:אם לא תלמד איך תצליח??....שתקוווו=.= תמונת השבוע:נימ><....פשוט די אוהבת את הדמות הזאת...צריכה לראות את הסרט הזה של פ"פ><

Bakura

New member
../images/Emo96.gif D:~~

סרט השבוע : ספיידרמן שלוש... מלפני שבועיים ? XD; ספר השבוע: אין~ D: שיר השבוע: "היא יודעת", של נינט (אל תצחקו עליי ; ;) אנימת השבוע: ... אה. אין XD; מה ביאס אתכם השבוע: שמחר יש לי מתכונת ענקית ;; -לומדת- מה עשה לכם את השבוע: ... שאחרי מחר כבר לא תהיה לי מתכונת ענקית D::!! ... בחמשת הימים הקרובים, לפחות. פתגם/ביטוי השבוע: .... Venom Spidey OTP~~
תמונת השבוע: ... כי גם אני חשבתי על זה בסרט. XD;;;

מית צאן

New member
משעמם לי;;../images/Emo119.gif

לא עשיתי כלום כל היום>< אוף. סרט השבוע : ספיידרמן3 (נחמד, אבל לא כזה טוב כמו שהפרסומות אמרו שזה@.@) ספר השבוע: "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר שיר השבוע: the hell song של sum41 אנימת השבוע:נארוטו (מפתיע~) מה ביאס אתכם השבוע: הרבה דברים. מאוד. הרבה. מה עשה לכם את השבוע: שגלי באה אליי^-^ פתגם/ביטוי השבוע: ... תמונת השבוע: הכלבה הכוסיט שלי*~*

Adi Chan

New member
קולולולולולוללווללולוווווווו

סרט השבוע : אלכסנדר~~~~*_* הפסטיון כזה ררררררר....ותשוקת הניצים*_*...נו אז מה אם זה טלנובלה!!! >_< ספר השבוע: מחברת אזרחות>_> שיר השבוע:dashboard confessional - currents אנימת השבוע: שום כלום0_ם..האנימה שצפיתי בה קבוע רושיינה (נו.. קיבלה רישיון...) והפסיקו להוציא אותה...נראה ליT_T מה ביאס אתכם השבוע: האנימה שרושיינה!>< והלמידה לאזרחות...כל השאר היה נפלא@!! מה עשה לכם את השבוע: לא יודעת...הוא היה כיפי כזה...חוץ מהלמידה0_ם פתגם/ביטוי השבוע: סובלנות הוא ביטוי חשוב מאוד לפלורליזם>_< הוא נובע מה*הכרה* בקיומם של דיעות, השקפות וערכים שונים!>< אוי קקה צא לי מהראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאששששש ...לא בעצם תשאר...>_< עד מחר! תמונת השבוע: ^_^

benedek22

New member
עונה בתור בן אדם דכאוני חחח

סרט השבוע :לא ראיתי סרטים הייתי עסוק במחשבות על מוות ספר השבוע: 101 דרכים להתאבד שיר השבוע:die papys die אנימת השבוע: הרצתי הלוך וחזור את הקטע שגארה מנסה לחתוך את עצמו מה ביאס אתכם השבוע: כל העולם מה עשה לכם את השבוע: שום דבר פתגם/ביטוי השבוע:" אם חותכים את היד יורד דם, אם חותכים את הגרון יורד דם, לא משנה איפה אני יחתוך העיקר שירד דם" תמונת השבוע:

fay valentine

New member
^_^

סרט השבוע : שודדי הקריביים. אין על ג'ק ספארו. ספר השבוע: עדיין "נקודת ההונאה" של דן בראון, והכרך השלישי של דת' נוט. שיר השבוע: שיר של טימברלנד, ג'סטין טימברלייק ונלי פורטדו - Give it to me. אנימת השבוע: דת' נוט! סוף סוף ראיתי את מיקאמי, וגם כל שאר הפרק היה ממש ממש טוב. מה ביאס אתכם השבוע: הפרקים השבועיים של בליץ' ושיפודן. כל כך מעט קרה שם. הכל הולך כל כך לאט. ארררג.. מה עשה לכם את השבוע: מיקאמי מדת' נוט. XDDD לא לא , גם זה שיצאתי עם החברים והיה כיף. פתגם/ביטוי השבוע: אם במקום כלשהו יש סיכוי שאני אפול בו, אני אפול! זו עובדה בשטח!. תמונת השבוע: משהו שהכנתי היום. כי אני דלעת משועממת.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifג'ק ספארו^0^~

הו ומיקאמי *-* יש לך טעם טוב 3: (לך ולעוד מיליוני בנות על הכדורXD)

Galmon

New member
חג שמח~ D:

סרט השבוע: הסרט השלישי של נארוטו........ שאבאדאבה!!!!!!!>O< ספר השבוע: איזה, לא קראתי ספר כבר חצי שנה~ XD שיר השבוע: בקבוק עליי! אנימת השבוע: Claymore~~~~~~~~ מה ביאס אותך השבוע: שהיה צריך להגיש למחר את הביוטופ~ =_____= ar מה עשה לך את השבוע: שסיימתי אותו!!!! O_O פתגם\ביטוי השבוע: "Garry, you didn't kill your brother, the gorillaz did!"

sapir aloud555

New member
;___;

(רק אל תספיילרו לי, אני צופה בYes. |שוקלת אם "להשיג" או לחכות לפרקים|) צ'רלי. T____T

למעלה