סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע?
אלבום השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סוף שבוע נעים

אני אענה ראשונה../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ..לא זוכרת משהו רע שקרה לך השבוע:כ"נל שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע? Dance, Dance אלבום השבוע:GMR של GC. התחדשות השבוע: סיכות וכל מיני שטויות. תוכנית השבוע: THA O.C
סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:ציריוס
יציאת השבוע:אתמול למשחק כדורסל של ידיד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל"ג בעומר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סתם ידידים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ל"ג בעומר,הולך להיות כ"כ כיף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

64 panic girl

New member
אנוכי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרו לי משהו מקסים .... משהו רע שקרה לך השבוע:חברה שלי קיבלה שחרת!! שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע?לא זוכרת את השם אבל יש בו את המשפט- דה באסט פארט אוף בליב איז דה לאי אלבום השבוע:החדש של פוב התחדשות השבוע: יש לי בלוג!!!http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=413109 תגיבו תוכנית השבוע: אין סרט השבוע:הסיוט שלפני חג המולדP: ספר השבוע: אממ... הספר של פיט...<סתם !! הלוואי שהיה לי אותו ובכלל היתי קוראת אנגלית כל כך טובה בשביל ספר> מאכל השבוע:בטטה
יציאת השבוע:איןן:\ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אהבה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ... בואו נחשוב... את ברנדון?כן!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה... תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:לחיות... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצויין
שבוע טוב כולם

S h A y K i

New member
עונה D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה, יומולדת לידיד ויום העצמאות
משהו רע שקרה לך השבוע: הכלב שלי אכל קיפוד
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע? Hum Hallelujah אלבום השבוע: Schrei של טוקיו הוטל
התחדשות השבוע: בגדים
תוכנית השבוע: הפרק האחרון של השיר שלנו
סרט השבוע: 'ים כחול עמוק'
ספר השבוע: לא קראתי שום ספר השנה
חח מאכל השבוע: יאמיי פיצה
יציאת השבוע: "תוסיפי לה שפם וזקן והיא תראה כמו דנה אינטריונשנל" חחח עזבו, הטמטום חוגג.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שביתה [?] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברים שלא ראיתי המון זמן
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: למעלה ^ תמונת השבוע: שם > התוכניות שלי לשבוע הבא: מתכונת והשלמת שעות שינה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה
שופסבוע מדהים לכולכם -
-

falloutgirl XD

New member
mememe ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסולו שלי בהופעה ביום העצמאות!!
משהו רע שקרה לך השבוע: החולצה השחורה החדשה שלי נקרעה!
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע? suger, were going down אלבום השבוע: MCR - the black parade
התחדשות השבוע: מגנום שקדים?
תוכנית השבוע: גיבורים
סרט השבוע: ביג מאמא 2 ספר השבוע: אממ זה יותר מגזין - ראש1 מאכל השבוע: מגנום שקדים!
יציאת השבוע: עם חברות שלי אחרי ההופעה שלי. פגשתי ידיד שלי מהמלחמה שלא ראיתי מאז XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הקליפ החדש של MCR! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: FOB, PANIC!, MCR
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: עדן.. תגידי.. הדג שלך הומו?! תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: בינתיים אין תוכניות..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי

וואיי ביג מאמא 2 זה סרט ענק!!

החלק שהכי אהבתי שהיא כיאלו רצה על הים עם בגד ים בהילוך איטי

o DaNiEl o

New member
../images/Emo79.gifעונה

עניתי כבר, אבל לא שלח
משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרו בפורום מכ"ר שהלהקה אמרה שהם בסוף השנה יבואו לארצות חדשות
וגם החופש, וההופעה של סינרגיה
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם משהו חברתי
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע? dead on arrival אלבום השבוע: אין התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: TOP TEN באמטיוי 2
זה הדבר היחיד שיוצא לי לראות. סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קובה [לא כזאת עם רוטב, אחת אחרת
] יציאת השבוע: ביום שני ההופעה של סינרגיה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ת"א אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לה פתיתים בכבד
" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ בינתיים רק ת"א ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהה
חוץ מחלק מאתמול

mili2828

New member
../images/Emo99.gifפרנקי

אבל אני יותר מעדיפה (וגם דלוקה--> נגמלתי מפיט) על בוב
זה מדהים ובלתי אפשרי כמעט היה להיגמל מפיט

o DaNiEl o

New member
עניין של טעם ../images/Emo13.gif

וכן, בוב חמוד, [העיניים, הסיידליפ
]

mili2828