סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דיון דו שבועי על הפרק האחרון של האנימה TT ולא יוצא השבוע TTTTT
תרגום פרקים של בלאד + בעברית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=95770904
ארגון אנימה ומנגה בישראל כל הפרטים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=95763036
פרק 347 במנגה
חדשים /ימי הולדת /הודעות: ברוך השב ארצה אורי קון. מזל טוב מורוש טיסה כיפית ומענה שיר. תחזור מהר (יאלה מפגש בלעדיו) ברוכה הבאה karyn תהני בפורום. ברוכה הבאה wakka1 ו תהני בפורום
שאלון שבועי סרט השבוע שיר השבוע ספר השבוע אנימת השבוע מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: תמונת השבוע: שיהיה לכולם שובע טוב ושבת שלום

enjye

New member
עונה חה חה ראשונה (-:<

סרט השבוע: אה אה אה הטיסה נדמהלי O.O שיר השבוע: השיר פתיחה השני של נארוטו >.< ספר השבוע: לא ממש קראתי אנימת השבוע: נארוטו (אל תצפו שזה ישתנה XD) מה ביאס אותי השבוע: השבוע היה מאוד אופטימי D= שומדבר מה עשה לי את השבוע: חופש!! תמונת השבוע: משהו שציירתי ואני יודעת שזה לא מדויק..

karyn

New member
סאקורה יצאה הכי טוב D:../images/Emo210.gif

דניאל איך את לא מתביישת עומדת ומחייכת שיעודך במגמת אומנות! >< אני מתחילה לראות דימין בינך לבין הינטאה O.O אולי באמת כדי לך להתחפש אליה

shringunboy

New member
עונה לענות

סרט השבוע: DISTRICT B13 סרט חזק עם כוכב הפארקור העולמי *_* דיוויד בל שיר השבוע: THE BEAT IS ROCKING ספר השבוע: תנ"ך- - - - סוף סוף סיימתי עם העבודה הזאת לחופש אנימת השבוע: נארוטו וטרייגן, אני חייב לצמצם פערים~~ FUCK הפילרים. מה ביאס אותי השבוע: הלכו לי האוזניות של הMP מה עשה לי את השבוע: אסף בא לישון איתי.....מממממ.....פלוץ!!!! תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
יבש משהו..>> תודה ../images/Emo140.gif

אמממ... מזלטובים וברוכים הבאים והשבים ותהנו וכו' וכו'... סרט השבוע: משהו על הכוונת... סרט מצוייר כזה ודי מטומטם...XD שיר השבוע: בארני- טרגדיית נעורים ספר השבוע- נופ אנימת השבוע: אמ. אם היה נארוטו.... >< מה ביאס אותי השבוע: להיות תקוע בשישי בערב בבית עם חבורת ילדים רועשים ומטומטמים שכל היום הולכים מכות!!! טפועי אחים קטנים! מה עשה לי את השבוע: אמ. שום דבר מיוחד. שבוע רגיל כזה=/ תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!

Adi Chan

New member
וואי..לא חשבתי על זה...

למי צריך להתקשר? פחות אח אחד, יותר נחמד

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifכולכם פויות >_>

מי צריך למכור אותם כשהם יכולים להיות העבדים שלכם? או במקרה של האחיות- העמות שלכם! [אמות
המבין יבין]

dsol

New member
אממממ _../images/Emo189.gif

סרט השבוע - ואן וידלר 2 (יחצן המסיבות 2) שיר השבוע - אממ כל האלבום של Ashley Parker Angel (Soundtrack To Your Life) ספר השבוע - לא קראתי אנימת השבוע - Ikkitousen עונה חדשה ודפוקה מתמיד ! זה פשוט העתק גרוע של Tenjou Tenge אבל ממש העתק ! מה ביאס אותי השבוע: כל מיני מה עשה לי את השבוע: כל מיני תמונת השבוע:אמממ ... צ'יבורשקה !

lgmtk

New member
טוב >_>;

סרט השבוע: לא חושב שראיתי. שיר השבוע: Blind Guardian ושות'. ספר השבוע: הסילמריליון סיימתי סוף סוף זה מדהים זה טוב *_* T_T עכשיו מזרקות גן העדן, תודה לבנות שהביאו לי ;) אני אוהב! אנימת השבוע: דת' נוט D: ובק. מה ביאס אותי השבוע: עייפות טוטאלית. מה עשה לי את השבוע: לא הרבה :X תמונת השבוע: לשם שינוי אין אולי מאוחר יותר. ~לישון~

Sakura Kinomoto

New member
D:

סרט השבוע:...>> שיר השבוע:...>>; ספר השבוע:יש לי יומן קריאה אז או המשחק של אנדר או המקרה המוזר של הכלב>>... אנימת השבוע:;; מה ביאס אותי השבוע:כל השיעורים ומבחן לא טוב במתמטיקה.. מה עשה לי את השבוע:קופי בין עם חברים^^ תמונת השבוע:

למעלה