סיכום שבועי

Btsuki

New member
עונה

סרט השבוע: AKIRA אפילו שהיה בדיבוב ספר: ...אין ממש אנימת השבוע: איך לא, Death note ביאס: לימודים לפסיכו' עשה: שישי....... משו מעניין: זה אומר "כנפיים" ביפנית 羽

lgmtk

New member
מה נשמע מר בחור ../images/Emo3.gif

תכתוב יותר D: ו-L!!! הוא כזה יצור -.-'

ANGELUSPIKE

New member
עונה...

סרט השבוע: גורה סרט בטורקית שעושה צחוקים על כל סירטי מד"ב האמרקאים ממולץ ביותר. ספר השבוע: לא קורה ספרים אין זמן. שיר השבוע: שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר אנימת השבוע: נארוטו כמובן. מה ביאס אתכם השבוע: שלא יכולתי לרקוד בחתונה של ידידה שלי בגלל חתחכים ברגליים. מה עשה לכם את השבוע: החתונה של ידידה שלי. תמונת השבוע: משהו קורע שמצאתי...

Ihavenonick

New member
אוקיי

סרט השבוע: Van Wilder2- the rise of Taj ספר השבוע:אין אז במקום זה סדרות- Stargate SG-1: הפרק האחרון של הסדרה (
) WEEDS - לא יכול לחכות לעונה השלישית. שיר השבוע: Beginning of the End- SpineShank אנימת השבוע:נארוטו (למה אין בליץ'? למה לחכות עוד שבוע?) מה ביאס אתכם השבוע: אין בליץ', יש מבחן ביום חמישי, נגמר- SG1 מה עשה לכם את השבוע: נגמר SG1, WEEDS. תמונת השבוע:אין

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמזל טובים וברוכים לכולם~

ליטל אני בעד להוסיף לשאלון השבועי את סמיילי השבוע~ P: סרט השבוע: מורטאל קומבאט- על הפנים..למעשה על סכינים בתוך באר (למי שמכיר את המשחק-.- מי שלא- איפה את\ה חי\הO_O) אה וסמולוויל *0* ספר השבוע: קול למתים..עדיין...קוראת לאט- נהנת יותר |הוהו| אנדר*____* שיר השבוע: plus 44- when your heart stops beating אנימת השבוע: נאמ..נאלוטו~ מה ביאס אתכם השבוע: שהביוטופ הזה..הוא לא נגמר! הבגרות נדחתה לאחרי פסח T_T מה עשה לכם את השבוע: ראיתי את יותמש ויובל שלא ראיתי שנים^0^ תמונת השבוע: -.- עוד מעט נמצא משו ציטוט השבוע: את רוצה ללק קצת דבש? הוווווווווהוהוהוהווו...|הוהו| *נקרעת*

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifבאיחור אופנתי כ"כ בזמן האחרון.

...... סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע ספר השבוע: Ender's game... בהחלט ספר מצויין שיר השבוע: Shooting Star שיר הסיום של נארוטו יש לי את השיר המלא על המחשב P= אנימת השבוע: נארוטו כאילו דע~ ודט' נוט... מה קרה לכולם שהתחילו פתאום לראות בלאק לאגון? XP מה ביאס אתכם השבוע: שהפסדתי שבוע של לימודים ועכשיו אני צריך להשלים הכל ביומיים בערך~ T^T מה עשה לכם את השבוע: חופשת הסקי *_____________________________________________* תמונת השבוע:

karyn

New member
מותר לציין שאני חדשה? ^^"../images/Emo210.gif

סרט השבוע:רקוואים לחלום
ספר השבוע:ממממ נונגה נונגה שיר השבוע:I WRITE SINS NOT TRADIGES של PANIC AT THE DISCO אנימת השבוע:GANTZ מה ביאס אתכם השבוע:כלום O.O מה עשה לכם את השבוע:מישהו אמר לי משהו שמממש שימח אותי ^^ תמונת השבוע:חיחי גיוארג מט"ה 3>

למעלה