סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו השבוע?
אנימה קון~~~~~~ אחד המפגשים הכי כיפיים שהיו לי היי פעם
מקווה שכולם נהנו כמוני ^_^
שני שירשוריפלצת של תמונות O_O ממש ממש הרבה תמונות
אלכס שלנו שינה תסרוקת. ויפה לו :p http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=95002837
התפקדות אחרי אנימה ודרכי קשר :p http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=95019036
פינת זהה את הדמות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=95104114
פרק 345 במנגה. ^_^
חדשים הודעות וימיהולדת: ברוכה הבאה מטי. תהני בפורום ואל תתביישי רק עדי נושכת וחיסנו אותה ברוך הבא נתי . תהנה בפורום ברוכה הבאה enjye תהני בפורום מזל טוב יובלי קון
שאלון שבועי : סרט השבוע: ספר השבוע : שיר השבוע: אנימת השבוע: מה עשה לכם את השבוע: מה ביאס אתכם השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם ושבת שלום^_^

ליסאן

New member
עונה ^^../images/Emo41.gif

סרט השבוע: מממ לא ראיתי השבוע כלום TT אבל שבוע שעבר היה מותחן פוליטי על נגיף ההיביס שהיה מאוד מעניין. ספר השבוע : לא קראתי כלום השבוע TT שיר השבוע: T_T אנימת השבוע:או את זה זה עשיתי ^_^ ד'ט נוט *_* מה עשה לכם את השבוע: אנימה קון!!!!!!!!! מה ביאס אתכם השבוע: נגמר אנימה קון T_T תמונת השבוע: יש לי הרבה חדשות ^_^

¥otamsh

New member
אעע שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים חדשים! מזל טוב יובל!! סרט השבוע: המ. לא כ"F ראיתי סרטים לאחרונה ספר השבוע : =/ שיר השבוע: אממ... שיר הפתיחה של נארוטו!! D= אנימת השבוע: וואו גם לום. מה בדיוק עשיתי השבוע? 0.ם מה עשה לכם את השבוע: א - נ - י - מ - ה - ק - ו - ן אחד המפגשים שהכי נהנתי בהם ואני כ"כ מתגעגע! מה ביאס אתכם השבוע: איפה אנימה קון איפה?!?!!? יום שני לחזור לגיהנום הזה TTTTT תמונת השבוע:~~>

dsol

New member
זה היה בפופולר של דאווין ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

TheDucky

New member
~מתכונן לפיזיקה~ T_T

סרט השבוע: לא ראיתי כלום~ אה בעצם יצא לי לראות את ההתחלה של "עד שלא ישאר כלום" (או משו כזה) ביום חמישי בבוקר, סרט ממש חמוד ספר השבוע : The Ultimate Hitchhikers Guide ~ (הספר השלישי) שיר השבוע: ..... 21st Century - Red Hot Chili Peppers אנימת השבוע: אממ.... KIBA, DN, Bleach, Eyeshield 21 וזהו אני חושב.... מה עשה לכם את השבוע: אנימה-קון! מה ביאס אתכם השבוע: פאנגירלז מציפות ת'מסן שלי T_T...... ~Block Block Block~!!!!!! ומבחן בפיזיקה.... ובכימיה.... תמונת השבוע: סוף סוף יצא לי לצלם תמקלדת המדהימה שלי!!!! חבל שרעדתי....... ---->

lgmtk

New member
נראה בן זונה תתחדש :)

תסביר עליה!! וד"א מחר אני מקבל את העכבר החדש שלי D: לוגיטק MX518 מיוחד לגיימרים XD אני כזה גיק וזה טוב *_* ליאון מה זה בלוק?! יש כאלו בעולם עם מחסור בפאנגירלז :(

TheDucky

New member
Block== ......

Block == חסום משתמש זה כך שלא יוכל לראות את מצבך או ליצור איתך קשר, אתה יודע.... במסן...

lgmtk

New member
חמודי אני יודע טוב מאוד מה זה בלוק

לא הבנת אתה 3>

TheDucky

New member
עכשיו הבנתי XD

~נכנס למצב איטונג~ (שאלו את אסף, גל או יונתן)

lgmtk

New member
טויב~

סרט השבוע: לא היה T_T ספר השבוע: ספר השנה! הסילמריליון נו...ואני בסוף :}~ שיר השבוע: ממ השיר סיום של סוזומיה הרוהי והשיר של נאנא (ROSE). אנימת השבוע: סוזומיה הרוהי :> מה עשה לכם את השבוע: אנימה קון :>!!!!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ טוב :) מה ביאס אתכם השבוע: לא הרבה T_T תמונת השבוע: שליטה צ'אן

Galmon

New member
אחלה סיכום~~~

סרט השבוע: האימפרסיוניסטים~~~ ספר השבוע: הארי פוטר 6~ שיר השבוע: Anna Molly של אינקיובוס מה שמם~ אנימת השבוע: דת' נוט~ (נארוטו לא יצא~ T_T ) מה עשה לכם את השבוע: מממ.... ביקור נחמד מאוד בחיפה בבי"ס של עינת~ D: מה ביאס אתכם השבוע: ביום חמישי לא הספקתי לדבר עם המורות שלי לאומנות על המגן ועל העבודה.... וגם שברתי למישהי את המכחול שלה~~~~ ; ___________________________ ; (רגשות אשם רגשות אשם) תמונת השבוע: בובה של הכוסית מגולדן אקס הישן!!!!!! אני רוצה~ T_T

¥otamsh

New member
זו לוחמת זו?!

כולה לובשת בקיני! לפחות שיהיה ממתכת או משהו! שיראה ניצוצות של בגדי קרב או משהו 0.ם

Adi Chan

New member
טם טם טם!

שאלון שבועי : סרט השבוע: היומן, כמה שהוא מפגר..הוא עדיין יפהT_T וגם גיבורים~סדרה ממש טובה>__< ספר השבוע : אראגון הספר השני~זה בקטע כל כך משעמם עכשיו-.- למי אכפת מהגמדים המסריחים?>__< שיר השבוע: enter shikari - anything can happen in the next half hour אנימת השבוע: נארוטו, בליץ' וYamato Nadeshiko Shichi Henge מה עשה לכם את השבוע: אנימה קון כאילו דע מה ביאס אתכם השבוע: שהוא נגמר-.- והשבוע הזה היה מלאאאאאאאאאאאא בלחץ לימודי...כל השכבה שלי הספיקה כבר לבכות!!!><' תמונת השבוע: הפעם יש לי!!!! אותי זה ממש הצחיקP:

TheDucky

New member
XD גאוני!!!!

האהובים עלי: Don't mess with Hinata you!@#$% Produce more Uchiha babies!!!!!! SEX! (הינאטה מתעלפת !!!! XD) Color What? וכמובן הכניסו שני יהודים גאונים לתמונה: אינשטיין: Dude! I have nothing to do with this! פרויד: She must be attracted to her father~ סקורה: Do you think I overdid it? נארוטו: Nah סקורה: Wanna go save some Sasuke butt? זה היה פשוט גאוני XDDDDD

remundo

New member
הו, בהחלט חיכיתי לשרשור הזה~

בעינים כלות. @_@. הממ סיכום סיכומי נהדר והולם בהחלט יישר כוח ושלוש פעמים הידד לך ^_^ סרט: צ'יקן ליטל/she is the man ספר: מים שאו אותי/הנקמה או משהו של שרה אנג'ל אנימת השבוע: סיילורמון, לוחמת האהבה והצדק. עשה את השבוע: האבקה הלבנה שקיבלתי במשלוח מנות ביאס את השבוע: לא הייתי באנימהקון תמונת השבוע: טוב, נו, זאת היחידה מאלה שגירדתי השבוע שלא מספויילרות כל כך.. (נכון שהוא דומה לנארוטו? נכונכונכון? @_@ ) שבוע טוב ו.. ראשון שלום גם לך ^_^

למעלה