סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo41.gif

פינת זה או זה בהשראת יותמשי ^__^
שירשור שאלות קטנות
אחרי שבועות ארוכים של פרישה פינת התלונות חוזרת ובענק
שירשור דסקטופים.
הודעות /ימי הולדת/חדשים: שנה אזרחית מעולה לכל יושבי הפורום ^_^ מזל טוב לנייתן קון שב1/1 היה לו יומהולדת מזל טוב לשיר קון שאם אני לא תועה מחר יש לו יומהולדת (לא טעיתי נכון?) ברוכה הבאה/חוזרת? remundo תהני ותישארי ^_^ וברוכה השווה ביותר לבת' ששבה למאה ה21 מי ייתן והמחשב לא יתקלקל שוב . זה הכול ...שבוע די יבש (שמישהו יספר את זה למזג האוויר) אז תתעוררו אנשים עוד חודש וקצת הסדרה חוזרת.....תחזיקו מעמד רק עוד קצת.
השאלון השבועי: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אתכם השבוע: מה עשה לכם את השבוע: תמונת השבוע: שכל אחד יוסיף משהו לגיוון זה הכול שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע מקסים

ליסאן

New member
עונה לעצמי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אנג'ל ...וזהו נגמר. מה אני ארשום שבוע הבא ?T_T ספר השבוע: קצת קסנוסייד וקצת כבשן הנשמה. שיר השבוע girl next door אנימת השבוע: ד'ט נוט (רק כי נגמר לי בלאד +T_T) מה ביאס אתכם השבוע: כל מיני דברים קטנים שאני לא זוכרת עכשיו מה עשה לכם את השבוע: מזג האוויר בשבת *_* גשם +פוך שליטה. תמונת השבוע----> משהו לגיוון: ציטוט מהפרק האחרון באנג'ל (למען הסר ספק...לינסדי זכר. ושינהם 100% סטרייטים., טוב אני לא בטוחה בקשר לאנג'ל) לינסדי: "אם תגיד שאתה רוצה אותי אני איתך." אנג'ל: "לינסדי , אני רוצה אותך!" *שתיקה מביכה* אנג'ל: "תן לי לנסח את זה מחדש רגע" לינסדי:" אני ארגיש הרבה יותר בנוח"

Sakura Kinomoto

New member
מממההההההה??!!!

זה היה הסוף של הסוףף???O.O אמ"ג!!אני כ"כ אבכה עכשיו!!! למה זה נורא מדכא..ולמה אין באפייייT^T???

ליסאן

New member
כי היא לא שווה אותם?:O../images/Emo41.gif

סתם גם אני רוצה באפי T_T

ליסאן

New member
סביר להניח. T_T../images/Emo41.gif

לא יפה. היא הייתה צריכה להתחשב בנו האנשים שאוהבים אותה ורוצים לראות אותה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאגב באפי.. יוצא המשך לזה

שיכתב ע"י ג'וס ווידון
ולא אני לא עובד עליך O= [לשם שינוי
]

LoRd KeNtArO

New member
המממממ

סרט השבוע:.....פייט קלאב בפעם ה 800 ספר השבוע .....חוק הקוסמים הראשון ....זה חתיכת ספר ארוך .... לא קראתי אפילו שליש זה בטח יהיה ספר השבוע כמה שבועות רצוף חיחיחיחי שיר השבוע : להלהלהלה אנימת השבוע : כנראה BLOOD + ביאס ? שם דבר לא ביאס אני דווקא דייי שמח אין לי תלונות על כלום החיים סוכר .....(שיט פתחתי פה לשטן ) מה עשה לי את השבוע : גשם ..... והסדר המטורף שעשיתי בחדר שלי ..... אני הוצאתי 5 שקי זבל ....לא סידרתי את החדר קרוב ל 5 שנים ... הממממ תמונה ...... גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון גיוון

¥otamsh

New member
אעאעאע TT

סרט השבוע: אמג!!!! אנג'ל!!!!! פשוט אמג אחד גדול!!!!!!!!! מה אני אעשה עכשיו?!?!1 ספר השבוע: שומדבר מיוחד. אני רוצה אנג'ל TT או באפי TT או משהו!!! שיר השבוע: תראו אותי - מופע הארנבות של דר קספר אנימת השבוע: רק אנג'ל!!! *______________* מה ביאס אותנו השבוע: סופ"ש די דפוק. אוף. קקי בוחן מחר. מה עשה לךכם אתהשבוע: לא יודע, סתם שבוע טוב בכלליות. תמונת השבוע: ~> משהו לגיוון: Not Fade Away *_________________________* אממ.. אני לא מצלי לחשוב על כלום חוץ מתורת הקבוצות...מצטער...TT אפילו לא על איזה ציטוט מצחיק מהפרק היום באנג'ל עם זאת עם הציצים..... הוו אנדרו 3>>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif טלפתיה, גם אני ראיתי היום

אנג'ל! ^____^ היה מגניב.

dkkk

New member
אנג'ל זה סדרה!

לא סרט. ולמה כולם בוכים ? זה שידור חוזר כאילו...

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD=

השאלון השבועי: אכן D= סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע =O אז אני אשאר עם זה של שבוע שעבר P= (שודדי הקאריביים 2) ספר השבוע: ממממ.... יש כמה שיר השבוע: שיר הפתיחה של Blood+ אנימת השבוע: Blood+ =P מה ביאס אתכם השבוע: לא הרבה =] מה עשה לכם את השבוע: שיעור פסנתר *_________* תמונת השבוע: אין תגובה בניא דסו... את התמונות אני אעלה לכאן... בקרוב (אני מקווה T_T) שכל אחד יוסיף משהו לגיוון עברתי לעיינים כאלה = במקום כאלה : P=

Ikari Shinji

New member
איזה מהשירים של בלאד? יש 4...

ולמה אתם צופים בזה כ"כ באיחור?! זאת אחת האנימות הכי טובות שנוצרו! סרט השבוע: לא ראיתי סרט כבר 5 חודשים >.< ספר השבוע: חוויה יפנית - שפרה הורן שיר השבוע: Kawabe Chieco - Candy Baby אנימת השבוע: Tokimeki Memorial ~Only Love~ מה ביאס אתכם השבוע: הניתוח באוזן שהיה ביום שלישי מה עשה לכם את השבוע: הגימלים מהצבא תמונת השבוע: >> שכל אחד יוסיף משהו לגיוון

למעלה