סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo41.gif

כמו שתראו היה מאוד יבש השבוע. זה היה מצויין בשבילי כי גם ככה אני מעדיפה לקרוא משתה לעורבים כרגע אבל לא כלכך טוב לפורום. אז להתעורר אנשושים
אנשים מתי אתם רוצים/יכולים מפגש חנוכה כי כרגע המצב לא טוב TT
משחק האסוציאציות נמשך בלהט
פינת הספאם השבועית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=90822796
חדשים ימי הולדת והודעות: ברוכה הבאה אנה נושיfay תהני בפורום ברוכה הבאה איימי סאקורה הארונו123 תהני בפורום. ברוכה הבאה baroolit8 תהני בפורום ברוך הבא נעם G o l i a t h תהנה בפורום (אלוהים זה הרבה חדשים O_O) חג חנוכה שמח לכולם יום הולדת ל: השמלאני – 15/12/88 an none -18/12/92 המון מזל טוב
השאלון השבועי: סרט השבוע: שיר השבוע: ספר השבוע: מה ביאס אתכם השבוע : מה עשה לכם את השבוע: תמונת השבוע: וחד פעמי: מוטו השבוע: (כי לי יש ובא לי לשתף) אז שיהיה לכולם שבוע מצויין וחנוכה שמח ולא משמין מידי ^_^

ליסאן

New member
עונה ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: לא הגעתי עדיין לטלוויזיה. היה איזה משהו על חוליתניים בשיעור.... שיר השבוע: החדש של קיבה *_* ספר השבוע: משתה לעורבים א
(שבוע הבא יהיה את ב') מה ביאס אתכם השבוע: כלום . היה שבוע נפלא!!!!!! מה עשה לכם את השבוע: יום ראשון: "מבטלים לכם השבוע את 3 שעות העינויים של פיזיקה
" יום שני: "אני מבטל לכם את ההרצאה שבוע הבא בכימיה 3 שעות בבוקר
ושאר השבוע היה רפג וDDR ובכלל היה נחמד *_* ובסופ"ש המון עוגות ואוכל טעים (אין על בישולים של סבתא פולנייה לא יעזוב לכם) תמונת השבוע----> בהשראת הספר מוטו השבוע: שינה ואוכל זה לחלשים :p (חוזרת לקרוא)

לוחם 96

New member
הייי

סרט השבוע: STEP UP ענקיייייייי שיר השבוע: My Love ספר השבוע: ההוראות לMP3 החדש של אמא שלי XD מה ביאס אתכם השבוע : הסרט אראגון וזה שלא יצא לי לצאת למסיבה >_< מה עשה לכם את השבוע: חמשוש תמונת השבוע: פה נתקוף!! לא לא שם .... פה!! וחד פעמי: מוטו השבוע: לא להיות מבואסים על משהו שיש לו תחליף

shringunboy

New member
נחשו מי חזר!!!!!

סרט השבוע: 800 ומשהו ערוצים ואין מה לראות. שיר השבוע: Dang Dang-שיר העונה השלישית של eyeshield 21 ^_^ ספר השבוע: אין לכם מה לדבר איתי על ספרים מה ביאס אתכם השבוע : נדפקה לי המצלמה בטיול ובגלל זה אין לי הרבה תמונות T-T מה עשה לכם את השבוע: מפגש פורום בחנוכה ^()^ מוטו השבוע: " מג"ב- טיבעי שלא תשלוט בעצמך " תמונת השבוע: זו תמונה גדולה, הירומה ממש מזכיר את גל ^()^ !!!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנצל"ש בבקשה תקראו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בבקשה תכנסו לכאן ותצביעו 5 זה לא לוקח יותר מ20 שניות, so please do

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעונה =]

סרט השבוע:אראגון -> הם כל כך הרסו את הסיפור המקורי!! שיר השבוע:ana buta ספר השבוע:כפירה מה ביאס אתכם השבוע : אראגון!!! מה יעשה לכם את השבוע: אם תצביעו בשבילי בנצ"לש למעלה תמונת השבוע:------ וחד פעמי: מוטו השבוע:יש הרבה יותר מידי

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוכים הבאים כולם^^

סרט השבוע: אין לא ראיתי >_< שיר השבוע: עברי לידר- הכוס הכחולה
*מזמזמת* יש לי את הכוס הכחולה..עירבבתי בה מים, חצי אלכוהול יש לי את הכוס הכחולה ובלעדיה אני לא יכול.. ספר השבוע: אנדר אנדר אנדר! מה ביאס אתכם השבוע : לימודים וימים מרוכזים בחנוכה:S מה עשה לכם את השבוע: סופגניות ושומנים אחרים
וחברים
תמונת השבוע: מישהי שקסע במיוחד
וחד פעמי: מוטו השבוע: הממ...>_> *חושבת* כשיהיה לי אני אחזור אליך

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifוזה בשביל עדי

כדי שתוכלי להעתיק רעיונות לציור החדש שלךXDDD

sasuke girl

New member
3>

סרט השבוע: Hppy feet שיר השבוע: por ti ספר השבוע: הארי פוטר 6 מה ביאס אתכם השבוע : שלא נסעתי למרוץ הלפיד מה עשה לכם את השבוע: הורוד. תמונת השבוע: וחד פעמי: מוטו השבוע: Girls with asses like mine dont talk to boys with faces like yours

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאה אז זה כן?!

חשבתי שלקחת את שימקה יותר מידי ברצינותXDDDD

חחחחחחחחחחח

הנה עוד משפט בשבילך: With great boobs comes great responsability חחחחחח וכבר אמרתי- תחדשי על הורוד!

Adi Chan

New member
המממפפפ~

השאלון השבועי: סרט השבוע: אנג'לXD היה היום פרק מגניב~XD שיר השבוע: Bowling For Soup - Girl All The Bad Guys Want ספר השבוע: המשחק של אנדר...יאמי*_* מה ביאס אתכם השבוע : מבחן בתולדות-.- ובחיבור שהלך נורא רע-.- מה עשה לכם את השבוע: 97 באזרחות^________________________^ תמונת השבוע: שום דבר מיוחד וחד פעמי: מוטו השבוע: (כי לי יש ובא לי לשתף) "הסוטות בעיני הסוטה" יש כאן הרבה אנשים שזה מתאים להם

הופה סטופה! ../images/Emo9.gif

סרט השבוע: שודדי הקאריביים! חחח שיר השבוע: The Fray- How To Save A Life ספר השבוע: מותו של סוכן- ארתור מילר מה ביאס אתכם השבוע: לא מדברים על זה!!!!!!!!!!!!!!! מה עשה לכם את השבוע: נורא שטחי אבל what the hell! יש בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה ת'חנות boarder line והמוכר שמה ממשששש חמוד!!! ואמא שלי והחברות המכוערות שלה כל שבוע שם ואני לצערי מצטרפת כדי שאמא לא תגיד שאני לא אוהבת אתה... אז כל שבוע אני שם ואני רואה אותו והפעם קניתי מגפיים והוא לקח ת'טלפון שלי!!!!!! היפ היפ!
תמונת השבוע: אין לי כוחחחחח!!!! וחד פעמי: מוטו השבוע: age is just a number כן כן... a.k.a מה ביאס לכם ת'שבוע! "כלום לא עצוב, הכל כרגיל. כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה..."

¥otamsh

New member
אעאא בהחלט...

אני נעול על השיר הזה כבר שבועיים... חחח מה פאלפון? החבר מהולנד איז נואו מור?

¥otamsh

New member
חחח מה אני יעשה

את לא נכנסת מעדכנת וזה... איך אני אמור לדעת?

למעלה