סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo41.gif

שירשור בוקר טוב לפורום שאולי קצת עזר ^^ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=90157921
]פורום נארוטו מקום 3 בקטגוריה. כל הכבוד לנו ^^ שנה הבאה מקום ראשון כן? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=90148415
שירשור הספאם השנתי :p (סתם עמריקו ^^) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=90209562
התפקדות חורף http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=90309850
שירשור אסוציאציות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=90440816
כמה אנשים אמיצים ממשיכים לראות את נארוטו בערוץ העילגים (כל הכבוד להם)
ימי הולדת /חדשים/הודעות: טיול נחמד לכל המשגבניקים. תהנו מלאן ותנסו לא להיפצע יותר מידי
השאלון השבועי: סרט השבוע: שיר השבוע: ספר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אתכם השבוע: מה עשה לכם את השבוע: תמונת השבוע: שיהיה לכולם שבוע מצויין ושבת שלום ^^

ליסאן

New member
עונה../images/Emo41.gif

סרט השבוע: רציתי לרשום שקווצי העור...אבל לשם שינוי ראיתי טלוויזיה היום אז אנג'ל עונה 5 (ספייקי
) שיר השבוע: לא עולה לי לראש כלום. ספר השבוע: בשורות טובות מה ביאס אתכם השבוע: שפעת העופות הזו T_T ושלא היה לי זמן לחיות. מה עשה לכם את השבוע: המון דברים ^_^ בסה"כ אוניברסיטה זה די נחמד תמונת השבוע---->

ליסאן

New member
תפנה איזו שבת אחת...../images/Emo41.gif

ותלמד אותי פיזיקה T_T אני לא מבינה מה המרצה רוצה מהחיים שלי בכלל T__________T

¥otamsh

New member
אין לי זמן, באמת, לימודים בעעע

אם היה הייתי בא בכיף! תשמרי על הבשורות טובות שלי חדש ויפה בינתיים...!

ליסאן

New member
כן.... הרמיוני OOC היא לא יודעת ../images/Emo41.gif

להלחם בכלל >_< אולי למשוך בשיער...

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifהנה הוא D:

השאלון השבועי: נכון P: סרט השבוע: לא ראיתי :X שיר השבוע: שיהיה Chains ספר השבוע: לא השתנה... אנימת השבוע: אייר גיר!!! XDDD דט' נוט *__* ובליץ'... נאנא נגמר T_T ופרק 30 לא יוצא T^T מה ביאס אתכם השבוע: שום דבר D: מה עשה לכם את השבוע: טיול שנתי מחר DDDDDDDD:~ ורק התחלתי לארגן את התיק XP תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
תודה =)

משגבניקים המוןהמון תהנו ותחזרו אלינו בשלום! סרט השבוע: יעד סופי 3! סוףסוף ראיתי אותו!! שיואוא וואואו מה הולך שם 0.ם שיר השבוע: בקבוק עלי / שלי - אינפקציה ספר השבוע: מחברת חשבון אינפיניטיסמלי! ^^ אנימת השבוע: אמממ הוסט קלאב? כי זו ההיחידה שראיתי... מה ביאס אתכם השבוע: חברים מעפנים לגמרי לא יודעים לארגן דברים... ושיעורים... כ"כ הרבה שיעורים! מה עשה לכם את השבוע: לא יותר מדיי דברים בכלל... תמונת השבוע:

Adi Chan

New member
*בורחת מהיסטוריה*

עוד 43 דפים TO GO סרט השבוע: בוראט~אלוהים טוב שזה לא הזוי לגמריXD שיר השבוע: אמממ..שיר אחד...לא זוכרת תשם ספר השבוע: מחברת היסטוריה
היא בהחלט הפכה לספר. רומאן לכל דבר>_> אנימת השבוע: Yamato Nadeshiko Shichi Henge מה ביאס אתכם השבוע: מבחן בהיסטוריה+מבחן באזזרחות מה עשה לכם את השבוע: בוראטXDDDD ואתמול הייתי כללל הלילה בDDR*_* תמונת השבוע:
משבניקים תעשו חיים בטיול השנתי!!! ואל תקחו אופטלגין0_ם

אננני עונה X3

השאלון השבועי- סרט השבוע: אין D: שיר השבוע: מממ... Marmalade- גאקט, אני חושבת >>; ספר השבוע: אין ;ם; אנימת השבוע: YYH אמ"ג XDDDDDDDD~ מה ביאס אתכם השבוע: ממ... כל מיני דברים קטנטנימים X3 מה עשה לכם את השבוע: מסך חלופי של פטקום? XDDDD גאד. אני רוצה כבר את המסך שלי ^^; תמונת השבוע:

yoNNiNordia

New member
עונהה

סרט השבוע: קזינו רויאל שיר השבוע: עדיין -> Diana Krall - The Boulevard Of Broken Dreams ספר השבוע: אין לי כוח לחזור לקרוא.. אנימת השבוע: Rurouni Kenshin מה ביאס אתכם השבוע: לחזור לבסיס מה עשה לכם את השבוע: יום שישי בערב תמונת השבוע: מצלמה+שיעמום+אביזרים שונים=[תשפטו אתם]

lgmtk

New member
;;

סרט השבוע: LOTR trilogy :p שיר השבוע: Dead Winter Reigns by Blind Guardian. ספר השבוע: The Silmarillion!!!! LEGEND! אנימת השבוע: NON ;; OMFG someone give me anime! love hina naruto fillers ANYTHING!!!!!!!!! מה ביאס אתכם השבוע: mm. מה עשה לכם את השבוע: paycheck :< תמונת השבוע: non for now :(

Galmon

New member
יאי~ יוצאים לטיול! D:

גם אני ראיתי היום במקרה אנג'ל והיה שם את ספייק! ^o^ לא שהבנתי הרבה מהעלילה.... אבל למי אכפת, ספייק! אבל הוא כולו היה כזה אצילי ונחמד...... "האם תוכל לישון בלילות בידיעה שנתת למישהי להירצח?" ואני חשבתי שהוא יגיד "ישן בלילות? אני?" ובמקום זה הוא היה כולו עצוב ונחמד..... נו מילא~ סרט השבוע: הסרט השני של נארוטו! היום ראיתי אותו סוף סוף~ בישי! שיר השבוע: שיר הפתיחה ושיר הסיום של wolf's rain~~~ ספר השבוע: מלחמת התאומים.... =____= נו מילא, מחר יש 7 שעות נסיעה לאילת ועוד 7 חזור? נסיים אותו ואת מבחן התאומים עד אז! אנימת השבוע: דת' נוט~ נארוטו~ דיג'ימון~ D: מה ביאס אתכם השבוע: ביום רביעי עיקמתי את הרגל בצורה מאוד כואבת באימון~ ; _____ ; וצלעתי במשך 3 ימים! מה עשה לכם את השבוע: חוץ מזה שהרגל כבר בסדר, הגור חתולים שלנו (קוראים לו גיידמאק!) ניסה לקפוץ על היד שלי מהספה..... ונחת על הריצפה בקול חבטה גדול!!!!! D: < מגיע לו, הוא מרביץ חזק.... T_T ותמונת השבוע, רייסט!

ליסאן

New member
גל אל תראה אנג'ל ../images/Emo41.gif

אתה מספיילר לעצמך יותר אפילו מהמחזמר (ויש סיבה להתנהגות של ספייק...פשוט אם אני אגיד לך אותה זה ספויילר לכל העונות 5-7 של באפ) אבל נכון שהוא היה בישי בטירוף??????
לוקח את אנג'ל בהליכה קלילה

¥otamsh

New member
אעע אבל הסרט השני

ממש גרוע יחסית לראשון... בכלל לא מלהיב... ובאמת יש לך קטע מלהרוס לעצמך את הרגליים XD תהנה המון בטיול!

למעלה