סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

אתם תסלחו לי אבל השבוע הזה גמר אותי והסיכום פחות טוב מהרגיל...
ובפינתנו השבועית: שני בישים בעלי שיער כהה ועבר בעייתי סאסקהvs נג'י. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=51149690
שירים יפניים : אילו שירים יפניים את מכירים ואוהבים?
מהו הפרק/קרב האוהב עלכים בנארוטו? מסתבר שרוב חברי הפורום נוסטלגיים ואוהבים את הסאגה הראשונה עם אקו וזאבוזה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=51074067
פיק מהמם של חופית
על ג'יראיה\oc (הודעות נבחרות)
פיק מדהים של עדן על סאסקה/נארטו ולא במובן הזה סוטים
(איך זה שכולם כלכך כישרוניים?) (הודעות נבחרות)
פרק 131 בנארוטו יצא !!!
פרק 257 במנגה יצא!!!
שירשור צריבות למפגש פורום (מישהו יכין לי משהו יפה אונגאי
)
מפגש יום שני הקרוב 25/4/05 בכניסה לגג (יציאה?) בעזריאלי. התייצבות חובה אין שיחרורים
חדשים:
השבוע נוספה לנו רק בחורה אחת: ווינגז אז ברוכה הבאה לפורום!!! שונות: (מה לעשות הייתי חייבת להוסיף...)
מזל טוב ענת שסוף סוף סיימה עם הפסיכומטרי הזה . עכשיו יש לך לפחות חודש שקט עד התוצאות...
אומללות אוהבת חברה: שירשור שיתוף בימים מרוכזים של חברי הפורום
ואחרון חביב חג פסח שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו לשבוע הזה לפחות...

kikome

New member
^________^

אנו, אריגטו, ליסאן, אריגטו גוזימאשטה! סיכום טוב!@
המשיכי בעבודה הקשה!

Galmon

New member
נצל"ש.... לש... לש... לש.....*o*

מממ.... לא יודע אם מישהו כבר אמר את זה אבל.... מינה-סאנז!!!! חג שמח!!! סדר נעים וטעים! לאלה ששומרים כשרות אז צום חמץ נעים... ולאלה שלא- יאי!^o^ חג שמח וכשר! ~ניא!~

Sunnaiko

New member
איזו תמונה מקסימה ^___^

כן, כבר היה שירשור לחג, אבל לא נורא. D: חג שמח!! *כרגע - מתחמקת מהסדר* >_>;;

Galmon

New member
XD אהה!!! נכון!!!

גומן גומן...... הייתי צריך לשים לב..... לשים לב...... *o* לשרשור הענקי בתחתית העמוד!!! <---- באאאאאאאקה......^_^;; אז הנה תמונה קינקית! לכבוד פסח! חג קינקי! מצות!^O^ אני אוהב פולמטאל.....^___^ גו מוסטנג! גו מוסטנג! האבוק המסכן.... הוא קנה פלאפל לרוי במיוחד ומצא אותו מנשנש את אדו.... האבוק שולט.... והוא פנוי.... הוא תמיד פנוי כי רוי גונב לו את החברות..... -^____^- אבל עכשיו נמאס לרוי מבנות... boys beware!!! ממממ..... *מנסה להתחמק מהסיידר ע"י דיבורים* איפה אפיקומן צ'אן? אני רוצה כסף... ~ניא!~

¥otamsh

New member
ניייייא!

תמונה גאונית! מה מה נשמע?! למי עוד נגמר הסדר ממש מוקדם ומשעמם לו שירים יד!! אניוואן? לא? רק אני? מיאו....!! מיאו מה? מיאו, כן מיאו! כי כן.... תמונה גאונית כבר אמרתי?

Galmon

New member
אההההה!!!! יווווותם!!!!!!

אתה יותר משוגע ממני.... כן? ~ניא!~ ווווו........... קחו תמונה! רק בגלל שאנחנו משוגעים (אני ויותם...) הסדר משום מה השאיר אותי במצב רוח משוגע! מעניין איפה נג'י עשה את הסדר... הוא יהודי אתם יודעים!!! כן כן.... איך אני יודע? הייתי בברית מילה, איך לא? ^-^ אממ... אתם רואים את אד עם המשקפיים? גם הוא היה שם! הוא אירגן את הבר מצווה אפילו!!!*___*

¥otamsh

New member
לייק, וואו!!

היית בברית מילה שלו? גם אני רוצה! יש לך תמונות?! אני רוצה תמונות...! למה? כי ככה, הסדר נגמר מוקדם מדיי, ואניר וצה תמונות של נג'י מברית מילה! אני רוצה לציין רק שאני לא יותר משוגע ממך (מיאו? מה? מישהו אמר חתול? לא? מה לגבי שוקו, גם לא?). ואני רוצה להתנצל בפני חברי הפורום שאל תכעסו עלינו, זו ההשפעה של הסדר! אנחנו לא באמת מפגרים (כ"כ)

Kawaii Me

New member
קשה להאמין שאתם לא פסיכים ../images/Emo29.gif

סתם נראה לי שאתם פשוט סתם ילדים מאושרים נה? ^_____^;;;;;;;; אפילו עליי הסדר לא השפיע כ"כ..אבל מה כן? דגים >____> אילצו..אותי..לאכול...דג...X_X דג! דג! דג! דג! איכסססססס!!! ><

Sunnaiko

New member
פולמטאל זה טוב D:

אבל אני דווקא חושבת שריזה יותר מתאימה לרוי מאשר אד. ...למרות שגם אד הוא שידוך חמוד. ;;;;DDD: מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה? הן כל-כך חמודות 3>

Galmon

New member
פם פם פם פם!!! *o*

הנה האתר עם כל התמונות... מי שעשתה את זה היא כל כך מוכשרת! ויפנית! זה הולך ביחד....^___^ http://mametya.gozaru.jp/illust.htm אתר ביפנית.... תמונות קינקיות...... לא צריך יותר! ^o^ תראו!!! רוי עושה קוספליי לנארוטו!XDDDD

Sunnaiko

New member
אוי! זה היה מאיזה אומאקה במנגה! XD

רוי רצה שריזה תצייר לו "facial hair". זה מה שהיא עשתה. XDDDD תודה על הלינק! D:

Kawaii Me

New member
XDDDDDDD ../images/Emo29.gif

הם אף פעם לא מביאים כסף על האפיקומן :{ קמצנים..קסו באבא -___-

Hikaru

New member
נמ ^_^

כבר סיימנו את הסדר ^___^ ואכלתי כמו מטורף ניא ^___________^ היה טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X3 אני אוהב חרוסת X3!!!!!!!!!!! והיה לנו אורח מיוחד בסדר
~kuchiyose no jutsu!!!!!!!~ ^.^ ניא!!! חג שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~

Sunnaiko

New member
*שומרת במועדפים*

אני מתעצלת לחקור את זה היום, אז זה נכנס למועדפים בינתיים. זה נראה כזה נחמד ^0^

למעלה