סיכום שבועי

girlontop

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

מכיוון שרונית לא הטילה את המשימה על אף אחד, החלטתי לקחת יוזמה ולסכם שבוע סוער בפורום המקסים שלנו. לא יהיו קישורים בהודעה, כי, כפי שתווכחו, תפוז לא נותנים לנו מספיק קישורים אפשריים,והיה לנו, בלי עין הרע
, שבוע עמוס. לפני שאני מתחילה, אני רק רוצה להגיד כמה אני
את הפורום הזה וכמה כיף ורועש פה. מתה עליכם, מעריצי טיילור או ברוק!
אז מה היה לנו השבוע?
ביום שישי האחרון ניהלנו דיון "דרלה - לאן?", שעסק בהתפתחויות האחרונות בדמותה בנכר. גו דרלה!
אח"כ, ובמשך רוב השבוע, התוודינו על אהבתנו לשילה וניסינו להבין את המקור לשנאה שלה כלפי ברוק והנשיקה הלוהטת עם אריקה (הערת מערכת: תפסיקו לחפש סיבות; זאת שילה).
מיקי הביא אותה בספוילרים טריים מן התנור וכמעט כולנו התייצבנו לצדו של ת'ורן פורסטר. Thorn Forrester For President! (על משקל "Donna Martin Graduate", למי שזוכר
).
לאחר מכן ערכנו תחרות יופי בין סטפני לסאלי, סתם, בין ברוק לטיילור (חוש ההומור שלי הלילה בשיאו, כמו שאתם שמים לב). טיילור ניצחה בגדול - 7:3 לטובתה!
בעקבות הרומן החדש עם תומאס, התחלנו דיון "האם אמבר היא המייקל ג'קסון ממין נקבה?". הדעות חלוקות. אני דווקא בעד
לינה פרקה אבן ענקית מעל לבה וכתבה נאום חוצב להבות בזכותה של ברוק. מקווה שהוטב לך עכשיו לינה
היה גדול!
(עדיין יום שישי!)התווכחנו על, כמה מפתיע, "טיילור וברוק - מי לוקחת?", לא בפעם האחרונה לשבוע...
במוצ"ש התחלנו דיון מרתק על שמות הילדים בסדרה ועל המחסור הקשה באמצעי מניעה בלוס-אנג'לס.
ביום שני קיללנו קצת את נבחרת הזהב. מה לעשות, קשה להתאפק
ביום שלישי בבוקר החליט גיא לעשות סדר במאמרים ובהודעות הנבחרות של חברי הפורום המשקיענים, ופה הגיע הזמן להתחנף קצת לגיא ולספר לו כמה אנחנו מעריכים אותו ואיזה מנהל פורום מאמם הוא
מיקי ארגן לנו את הפרומואים השווים מהשנים האחרונות -
רבה מייקסטר!
ביום רביעי תרגם לנו גיא היקר ראיון עם בראדלי הסתום. מקווה שהוא באמת הפיק לקחים, כי גם השבוע ירדנו ברייטינג.
רונית המלכה פרסמה את סיפורה של המלאכית טיילור בגן-עדן. לא מומלץ למעריצי טיילור...
התחלנו שרשור זכרון לטיילור הייז-פורסטר, שהפך למלחמת עולם, אך בתור אנשים בוגרים והגיוניים (עלק), ידענו להסכים לא להסכים והשלמנו. ושוב
לשירן על הג'וב החדש שרונית סידרה לה
פולו אפ #1 לשרשור: צ'אט ספונטני בו לצערי לא נטלתי חלק, אז לא אכביר מילים.
פולו אפ #2 לשרשור: "קיל רידג'" - פנפיקס שעוסקים ברצח של הנבל. אז מה, סבתא לוגן היתה עסוקה לאחרונה, הא?
פולו אפ #3 לשרשור: "טיילור פורסטר- זה טוב או רע ליהודים?". מוחות הפורום דנו בדמותה של טיילור - קדושה או סתם צבועה?
כל העיסוק הזה במוות הביא את גיא לפתוח שרשור חדש, בו אנו נהיה אלוהים ליום אחד ונעשה סלקציה - מי מהדמויות לגיהנום ומי לגן-עדן?
ואחרון חביב (דיר באלאק אם מישהו פותח עוד שרשור הלילה!): רונית כתבה לנו על המשפחות בסדרה (ספקטרה רולז!) ועל האמהות בסדרה (סאלי רולז!). היה
בתקווה לעוד שבוע עמוס ומעניין כזה, רק שבפעם הבאה שירן תכתוב לכם את מאורעות השבוע
שיהיה סוף שבוע מצוין לכולם!

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif יפה אהבתי את האייקונים

השתמשת בהם בתבונה
גדול

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif איזו שרוטה אני ../images/Emo163.gif../images/Emo8.gif*מפלצת*

מרוב שהתלהבתי מהאייקונים לא ראיתי שקראת לי מלכה
פעמיים היום אני יצאתי
- אני כנראה צריכה להיות יותר מרוכזת במה שאני קוראת ובמתרחש סביבי
שירררררררררררררררררררררררררררררררן אני אוהבת כפרה שלי

SupeRonit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנחנו אשכרה יושבים וצוחקים על זה-אז החיים יפים...

SupeRonit

New member
girlontop הביאה לי רעיון ../images/Emo62.gif

בואו נעשה שרשור הלל ותודה לגיא. באופן מסודר נשלח התחנפויות (למקרה שיהיה פה עוד בלגן
) וסתם מילות הערכה לאיש ססובל אותי כבר שמונה חודשים
אז כמו ש-girlontop בוא נראה לגיא כמה אנחנו מעריכים אותו.

Guy K

New member
../images/Emo5.gif

אין שום צורך להביך אותי, ואין שום צורך להתחנף.. אני מת על הפורום הזה גם בלי שרשורי הערכה (מביכים! רונית!
)

SupeRonit

New member
זו קצת בעייה לפתוח כזה שרשור למנהל-

שיש לו את בכוח לשרשר אותו
ומתפדח לראות שרשור שנושא את שמו-אז תצטרך לראות את עצמך מתנוסס בחתימה שלי

Guy K

New member
סחתן עליך! שיחקת אותה!

עכשיו רק אני צריך לרוץ לשלוח מסר ליניב... כי בגלל שרונית לא הטילה את המשימה על אף אחד - אני הטלתי את המשימה עליו. יניב, אני מקווה שעוד לא כתבת את הסיכום? שלא תהיה לנו פאדיחה? בכל מקרה - אחלא סיכום!
!! לגבי מי שיכין את הסיכום לשבוע הבא - אני אבדוק עם יניב ושירן מי יכול לעשות את הסיכום ואז נודיע על גבי הפורום מי יכתוב אותו. בכל מקרה, הרעיון שמי שכותב את הסיכום יקבע מי יכתוב את הסיכום הבא מוצא חן בעיני מאוד. רק לדאוג שמי שעוד לא עשה סיכום יקבל הזדמנות, כי הרי כולנו מוכשרים כל כך כאן בפורום

NarihS

New member
אחלה סיכום שבוע!!!!

ויניב עושה שבוע הבא, אני קובעת!!

SupeRonit

New member
שירן ../images/Emo124.gif-גנבו לך את המשקפי שמש

(או שסתם את האייקון
)

NarihS

New member
גנבו לי רק את האייקון!

אם אנשים יגנבו לי את המשקפי שמש, זה אומר שאני לא שומרת ראש טובה נכון? אז טל.. טל הזאתי, עשתה את זה מאחורי גבי! היא גנבה רק האייקון כי היא יודעת שהיא לא תצליח לגנוב מהשומרת ראש הכי טובה שקיימת

girlontop

New member
*טלי*

טל זה רק בתעודת זהות
ואיפה האייקון של מכונית משטרה? למעצבי האייקונים בתפוז יש הרבה עבודה!

SupeRonit

New member
זה בטח יותר יפה מהזר פרחים שאני

ציירתי
ציירת את זה בעצמך ??! אני הולכת לראות סרט בכורה

למעלה