סיכום שבועי

../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

בשבוע האחרון לא הייתי הרבה בפורום כפי ששמתם לב בעצמכם, הייתי נורא עסוק בשבוע האחרון, בקושי שהיה לי זמן לגלוש ולהיות כאן איתכם, כך שלא ריכזתי את ההודעות שלכם בקשר לסיכום השבועי... בזמן האחרון יש תופעה חדשה בפורום, ישנם גולשים שמתעמתים, ומתווכחים בפורום, אך בשלב מסויים הם אינם מתאפקים, ומנבלים את פיהם ומקללים ומגדפים גולשים אחרים, שזה ממש לא מוסרי ולא יפה, וידוע שאחד הדברים שהאדם נמדד זה לפי סגנון הדיבור, ולפי כבוד הזולת כלפי השני, ולצערי ישנם גולשים בודדים שזה שפת הדיבור שלהם, וזה נהיה כבר בסלנג, ושגור בפיהם, וחבל שאותם גולשים מקלקלים את שמם הטוב אפילו שזה מדובר במקום וירטואלי, השתדלו לדבר בצורה הולמת ומכובדת כלפי הגולשים.... בימים האחרונים אני ויויו, החלטנו לעשות מפגש שככל הנראה זה יתקיים בסוכות, את מקום המפגש לא הוחלט סופית, יתכן שזה יהיה אצל יויו, ויתכן שנעשה זאת בחוץ, אך אנו מבקשים מהגולשים שרוצים ומעוניינים במפגש שכזה לשלוח לנו מסר, בכדי שנוכל להתכונן ולדעת כמה גולשים יגיעו, אך אנו מדגישים שוב, חובה לשלוח לנו מסר, מי שלא ישלח מסר, לא יקבל את הכתובת להיכן להגיע, וגם לא נוכל להיערך לקראת בואו, אז שילחו לנו מסר על זה שהנכם מעוניינים להגיע...

tamarhp

New member
אוףף

אין סיכוי שאני אגיע.. עד שאמא שלי הרשתה לי ולאחותי ללכת למפגש פורום בני עקיבא (חבר'ה דתיים) - אין ביכוי שהיא תרשה לי ללכת לבד למפגש עם חילוניים, ועוד הרבה יותר גדולים ממני.. באסה! אבל תביאו מצלמות דיגיטליות, אני רוצה לראות תמונות!!!

tamarhp

New member
נצל"ש

למה המשועממת עזבה??? ואיפה המלאכית?? והרבנית חנוכה???

תמרוששששש ...אני פה...אממ..בערך../images/Emo4.gif

תודה על ההתעניינות
לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב (וירוסים למינהם) שהרגו לי את המחשב בבית ובעבודה.
שיהיה לך ולכל החבר'ה כאן שבוע מקסים
, הרבנית חנוכה שחזרה לעת עתה מתחיית הוירוסים

`בזמן האחרון יש תופעה חדשה בפורום,

ישנם גולשים שמתעמתים, ומתווכחים בפורום, אך בשלב מסויים הם אינם מתאפקים, ומנבלים את פיהם ומקללים ומגדפים גולשים אחרים` נכון. גולש זה, אשר מטעמי צנעת הפרט לא אנקוב בשמו, מתחיל לצטט מאתר נאצה זה כל אימת שהוא מובס, חטמו הענוג מוצג (introduced to) לקרשי הזירה המאובקים, עת מודד הוא אותם מלא קומתו. וזה ארע מספר רב של פעמים בתוך חדש. איזכרתי זאת כאן. הרי לפניכם הודעתי (חתימה דיגיטלית 9725848792476136) אשר, כאמור, נמחקה. היא מאזכרת _שני_ צטוטים נוספים של גולש זה, אשר גם הם נמחקו: ===== תחילת צטוט ===== `קישור ל"פרצופו האמיתי של גוברנור"` סופסוף תשובה `ענינית`, ואני מתיחס גם לשתי הודעותיך הקודמות, מס. 19722494 ומס. 19722524. הנה, ראו מנין לוקח ידידנו xxxx את דבריו. זהו אתר שהוקם במיוחד `לכבודי` משנואשו הפאגאנים מהתמודדות ענינית עמי. מרשים, הא? כל מי שמכיר את הסטורית `המלחמות` בפורום נטעים, יודע כי מעולם לא הייתי הראשון לעבור לגנויים, אולם, לא התנזרתי מכך כאשר יריבי הנואשים התחילו בכך ועלו ראשונים על פסי נאצות. יעידו על כך הותיקים. `אגב מדוע אינך מפיץ את התשובות שניתנו לך` מעולם _לא_ הוצגו תשובות לטענותי. ה`תשובות` שהוצגו היו תמיד גמגומים נבוכים מן המפרשים, במיוחד בענין `מופת` הסנפיר והקשקשת. אפשר לפתוח כל `מופת` לדיון מחודש ולהווכח בכך. חז"לינו בחנו דגים בנהרות ארץ-ישראל, אגמיה וחופיה, ובחנו דגים גם בנהרות בבל, אגמיה וחופיה, והסיקו, על סמך התבוננותם, כי קבוצת בעלי הקשקשת _מוכלת_ בשלמותה בקבוצת בעלי הסנפיר. מסקנה, או השערה זו, התבררה כמוצלחת. _אין_ בכך _שום_ רבותא, או מידע `שמימי`. מסקנות מוצלחות הן ענין _תדיר_ במחקרים מדעיים. _רב_ המחקרים המדעיים מניבים נבויים תקפים ומוצלחים לארך זמן, אולם, אף אחד לא נוטה ליחס ידע `שמימי` למדענים המעלים תאוריה, השערה, נבוי מדעי מוצלח במחקר. ועם זאת, לא נסתר מעיני איש שכותב התורה לא ידע (על פי כתיבתו) כי קבוצת בעלי הקשקשת מוכלת בשלמותה בקבוצת בעלי הסנפיר. `יגדיל ויאדיר` אינה תשובה אינטליגנטית. `ואת תגובתי המספרת לכולם מי אתה?... שמא אתה מפחד לגלות את פרצופך האמיתי?...` כאמור, הנה המקור, האתר שהוקם במיוחד `לכבודי`. בוש והכלם לך... 19722550 9725848792476136 ===== סוף צטוט ===== דומה כי אין מנוס מלקרא גולש זה, אשר מטעמי צנעת הפרט לא אנקוב בשמו, לסדר. כטוב בעיניך... 20177608 2843927619D

saar7650

New member
חה,חה,חה...

גוברנור, אתה משתפר בבדיחות שלך! ואני מבין שהפנמת היטב את איומי הפיטורין... רק תיקון טעות קטן (שלא יהיו פאדיחות במופע הסטנדאפ הקרוב)- "זהו אתר שהוקם במיוחד `לכבודי` משנואשו הפאגאנים מהתמודדות ענינית עמי. מרשים, הא? כל מי שמכיר את הסטורית `המלחמות` בפורום נטעים, יודע כי מעולם לא הייתי הראשון לעבור לגנויים, אולם, לא התנזרתי מכך כאשר יריבי הנואשים התחילו בכך ועלו ראשונים על פסי נאצות. יעידו על כך הותיקים.`ואת תגובתי המספרת לכולם מי אתה?... שמא אתה מפחד לגלות את פרצופך האמיתי?...` כאמור, הנה המקור, האתר שהוקם במיוחד `לכבודי`. בוש והכלם לך..." בל נשכח שהאתר הוא פרי "הגיגיך"!!! כלומר- אתה האחראי הראשי על הקמת האתר, אז את האשמה תפיל על עצמך! מלבד זאת- אתה צריך להעניק פרס למקימי האתר (שאתה עומד בראשם)- הרי הם סה"כ מסייעים לך בהפצת הגיגיך ובזיכוי הרבים. "המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם"! חלק מההגיגים- השוואת מחב"ת לנאצי, ושאר ה"הגיגים" הידועים. לילה טוב יקירי! נ.ב על שאר ההודעה אין מה להגיב כי כבר הגבנו ואתה חוזר שוב ושוב על ההודעה. כשתחליף מקצוע (מליצן, סטנדאפיסט) לאדם נורמלי שאפשר לנהל איתו דו שיח רציני נשמח להגיב! בינתיים- שוב, לילה טוב!

אבל, עידן pussy שלי, את האתר הקימו

בני מינך הנואשים, ואתה צטטת ממנו ארבע פעמים במהלך החדש, כאשר ניגפת לפני ומדדת את קרשי הזירה המאובקים מלא קומתך...

saar7650

New member
שוב אתה טועה ומטעה!

אתה האחראי הראשי! במאי האתר הידוע... אני רק עזרתי לך בפרסומו! מה רע??... כל זה ללא תשלום! לאחר שמדי יום ביומו אני משתעשע בחיני חינם נוכח הודעותיך המעידות על רמת בדיחות מאוד גבוהה (ומלבד זאת- שום כלום) החלטתי לצ'פר אותך ולעזור לך בפרסום האתר שהשקעת בו כה רבות! במקום להודות לי- אתה שם רגל לעצמך?! לא חבל?!

vizini

New member
אכן, גישה קונסיסטנטית

גוברנור אחראי לאתר שמשמיץ אותו בדיוק כמו שנערה אחראית לכך שנאנסה. ורק אלוהים לא אחראי לכלום... כמה טוב שקיימים אנשים כמוך שמדגימים לנו את כל התכונות "הטובות" של הדתיים, שאנשים כמו מתנדב כל כך מתאמצים להסתיר...

saar7650

New member
חה,חה,חה...

סבב הופעות הסטנדאפ הראשון שלך ושל חברך היה בהחלט משביע רצון! לגבי הבדיחות- "גוברנור אחראי לאתר שמשמיץ אותו בדיוק כמו שנערה אחראית לכך שנאנסה. ורק אלוהים לא אחראי לכלום..." הנערה שנאנסה באמת לא עשתה דבר אלא נפלה קורבן להתעללות נוראה! אבל, גובי- (חברך למופעי הסטנדאפ קומדי) הוא היה אשף היצירות שכיכבו באתר שהקים. הרי השוואת מחב"ת לנאצי היא פרי עטו של המחבר הדגול. שאר הכינויים שכינה את יריביו הם פרי עטו של הסטנאפיסט המוכשר. אי לכך ובהתאם לזאת ראיתי את גובי אחראי ישיר להקמת האתר! עוד יצירה אדירה שיכולה להיכלל בהופעתכם הבאה...

vizini

New member
כמה טוב שאתה קיים.

בכל פעם שמישהו יצוץ עם "נפלאות החינוך הדתי", נוכל להראות לו דוגמא כמוך לתוצאות החינוך הזה. עלה והצלח!

saar7650

New member
לפי מיטב ראייתי ו/או הבנתי

אתה וחברך גובי דווקא די מצליחים במופעי הסטנד אפ שלכם! הלמדתם במגמת קולנוע ותיאטרון?... ********* כשתתיחס לדברים אענה לך. הדברים העיקריים שהיו באתר הם פרי עטו (פיוף שפתיו וכיו"ב) של חברך למופעי הסטנדאפ. מקימי האתר רק עזרו בהפצת דבריו. וכי יש בכך פסול?...

עידן pussy שלי, הכל מתבהר אם

מזהים את העובדות ומתמקדים בהן: (1) בני מינך הקימוהו מתוך מפח-נפש לאחר רצף של תבוסות משפילות, והמשיכו לאזכרו לאחר כל השפלה נוספת שספגו לאחר מכן, עד שנמוגו ונעלמו (2) אתה מצטט אתר זה לאחר כל השפלה שאני מטעימך, ואני משער שתמוג ותעלם לאחר שיכשל כחך מספוג השפלות נוספות

selgarat

New member
מאיפה בא כל הכעס הזה?

אני לא ממש אדם שרואה את הדברים מהצד כי יש גם לי דעה בנושאים שמתחבאים מאחורי קרב הסכינים הזה אבל אני חייב להגיד שלהביע אותן כרגע נראה לי הרבה פחות חשוב מלהרגיע אותכם קצת. זוכרים את המטרה שנכנסתם בשבילה לכאן? אני עשיתי את זה כדי להכיר את הצד השני, לא כדי להשפיל אותו או כל דבר אחר שמערב קרשים ודימויים אחרים מעולם האיגרוף. באחד המכתבים בשירשור המטורף הזה עלה לי דימוי של שתי זקנות קרחות כמעט לחלוטין שמושכות אחת לשניה בשערה האחרונה שנשארה להן. נסו רגע לדמיין את זה, גם אין להן שיניים, לאחת האף שבור ולשניה צד שמאל של הפנים נראה סגול ומעט שטוח. זקנה אחת בגבס ברגל שמאל ולשניה צד ימין חרוך מעבודה לא זהירה של חברתה עם מבער. עכשיו דמיינו שאלה הסבתות שלכם.

אין כאן כעס. לא מצידי. יש כאן חמלה

עמוקה על נפש אומללה, אכולת רגשות נחיתות אנושים ועמוקים. הצטוינו `ענה כסיל כאיוולתו...`, וחביבה עלי מצוה זו ביותר...

saar7650

New member
אתה צודק מליון אחוז!

באמת מטרת הפורום היא לגשר על המחלוקות שיש. אך דא עקא, ויש ליצן שמנבל את פיו, משווה מחב"ת (מחזיר בתשובה) לנאצי! מקלל כל אדם שמתעמת איתו. לכן צריך לחשוף את פרצופו האמיתי. אני מנחש שהוא יעשה זאת לבד...

selgarat

New member
זו תשובה לשניכם

אתם מדהימים, כמו ילדים שיודעים שעשיתם משהו רע אבל לא מצליחים להפסיק. אמרתם את מה שכתבתם בתגובה הזו כבר לפחות שבע פעמים בשירשור האחרון, אין טיעונים חדשים שקשורים לנושא בלקרוא למישהו בשם גנאי מעליב כזה או אחר. לא רק שאתם לא תורמים כלום בהתעקשות להעביר שהשני נחות יותר, אתם גם מונעים מעצמכם ללמוד אחד מהשני משהו, כל צד נכנס מיידית למגננה וכל המסרים שניסיתם להעביר נעלמו להם בין כינויי הגנאי. נקח לדוגמא את התלונה שמחוברת להודעה הזו, את להשוות בין נאצי למחב"ת (או מה שזה לא יהיה) נראה לך כפוגע ולא נכון, אז במקום לחשוב שהוא סתם בא לתקוע לך תנסה להבין שהוא בא מרקע שונה ממך בו השוואה כזו היא שוות ערך לכל השאאוה אחרת, היא נכונה רק לגבי הנקודה המצומצמת אליה הוא מדבר. תבהיר לו שאם הוא רוצה להמשיך את הדיון איתך אז שימנע מהשוואות כאלו, שימצא קבוצה אחרת להשוות אליה כי בשבילך הנאצים הם לא בסיס לשום דבר ואתה לא מוכן לשמוע מדבר כזה. אני משוכנע שיש לו אלף קבוצות אחרות להביא לך להשוואה, כאלו שלא יהיו פגיעה ועדין יעבירו את המסר. אני מודה שגם אני הייתי צריך פעם שמישהו יסביר לי שהנאצים הם נושא רגיש מדי ושאסור לקחת אותם כדוגמא למשהו. בלהט הוויכוח אנשים שוכחים לפעמים איפה הגבולות וצריכים שתעזור להם להעביר לך את המסר שבאת לכאן כדי לשמוע. אותו הדבר נכון גם לצד החילוני.

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

נמאס מהויכוחים האלו. תמיד אותם אנשים מתווכחים אחד עם השני בצורת ויוכחים אישיים שלא מועילים לאף אחד. זה מעצבן. אנשים, תתבגרו!!!

אי אפשר להיות צודק בלמעלה ממאה אחוז

אולם, הלוואי והיתה זו השטות החמורה ביותר ששמענו מפיך. `באמת מטרת הפורום היא לגשר על המחלוקות שיש` אולם, לא אפשרי גשור או פשור עם פאגאנים אכולי רגשי נחיתות אנושים (critically ill) ועמוקים `אך דא עקא...משווה מחב"ת (מחזיר בתשובה) לנאצי!` היכן ראית זאת? `מקלל כל אדם שמתעמת איתו` מקלל - לא. עוקץ - כן. `לכן צריך לחשוף את פרצופו האמיתי` אין צרך לטרוח. משתתפי הפורום כבר עמדו על טיבך... 20177608 20247801 284392761A1

למעלה