סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: המלצת השבוע: מה ביאס אותי השבוע מה עשה לי את השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום לכולם ^^

¥otamsh

New member
כ"כ מוקדם?

עוד לא יצאה שבת XD סרט השבוע: חלון סודי ... לא משהו ספר השבוע: אין אין אין שיר השבוע: יש כמה! damien rice - 9 crimes tom milsom - indigo NSG - Boyfriend Girlfriend אנימת השבוע: לא רואה יותר...אבל אני רואה הרבה סדרות אמריקקיות ! המלצת השבוע: ללמוד לפני מבחן :S מה ביאס אותי השבוע: לימודיייייייייייייייםםם מבחניםם :SSSS מה עשה לי את השבוע: אהההההה... חברים זה תמיד נחמד :) ציטוט השבוע: "we're thinking too much and feeling too little" גרפיטי שראיתי בדרך חזרה הביתה מהרכבת וקרא לי... :0 תמונת השבוע:~> בהצלחה במבחן מחר ליטלי!!!

lgmtk

New member
מה כ"כ מוקדם מה?! XD

יש אנשים שקמים מחר ב5 וחצי, לא כמוך

¥otamsh

New member
באמת? :0

הם גם מתכנתים עד 4 וחצי בלילה ואז קמים בבוקר ללמוד לאלגוריתמים!? :0

lgmtk

New member
הלו הלו מה זה כולם יורדים עליי XDD

ויותמש, זה באמת מה שנוח לי, חבל שזה לא קורה P:

Guid

New member
אני באמת מקוה שאני לא אצטרך~ /tapuzforum/images/emo3.gif

lgmtk

New member
:)

סרט השבוע: ARIA! אנימה, והיא הכי טובה אי פעם D: לא צריך סרטים! ספר השבוע: קורות הציפור המכנית :> שיר השבוע: רק תרקדו. אנימת השבוע: ARIA כל העונות, זה כזה יפה ;_; 10/10 בהליכה. המלצת השבוע: תראו אריה. מה ביאס אותי השבוע: מה. מה יכול להיות מה. מה עשה לי את השבוע: כזה וכל מיני. ציטוט השבוע: "Not everything goes smoothly in life!"...מה שנכון נכון
תמונת השבוע: לול.

Adi Chan

New member
שאלון שבועי~~~~~~~~~;

סרט השבוע: i am legend...זה תמיד יפההה~~~ ספר השבוע: סמל ראשון וסטפה רבינוביץ'~וגם המוןןןןןן מנגות~~ שיר השבוע: נוטינג ספיישל אנימת השבוע: death note סוף סוף שכנעתי אנשים מהבסיס לראות אנימה~~~יאיי~D: והם ממש התלהבו!!! המלצת השבוע: לאכול המוןןןן אבל המוןןן שוקולד!!!! מה ביאס אותי השבוע: כל השבוע היו נקיונות, זה הביאוס היחידי מה עשה לי את השבוע: כל שאר השבוע שלא ניקיתי:> ואתמול היה טעים~D: ציטוט השבוע: "וואפללל וואפלללל" תמונת השבוע: אין אין איןןןןן

למעלה