סיכום שבועי

Guid

New member
יופי שירן,

מצאת לך אחלה סרט לחיות בו... /tapuzforum/images/emo3.gif החיים מתחילים בגיל 14 ונגמרים ב19...

Guid

New member
ממש לא הגזמתי... P:

אחלה סרט, אגב~ /tapuzforum/images/emo6.gif

Kawaii Me

New member
יאייי עונה ../images/Emo9.gif

סרט השבוע: גם לי יצא לראות קצת אני אגדה, אבל זה עצוב וראיתי כבר אז הפסקתי באמצע. ספר השבוע: אקליפס, לא המשכתי. ופרק ראשון של MIDNIGHT SUN
אדוארד תעשה לי O+ שיר השבוע: kanya west- love lockdown אנימת השבוע: אין. גם לא מנגה. אני חייבת משהו חדש ומרתק שכל הפרקים שלו כבר יצאו -.- המלצת השבוע: מידנייט סאן, פשוט מגניב@!!! והרבה פחות רומנטיXD מה ביאס אותי השבוע: אני והרס"ר הכסאח אשששש.. מה עשה לי את השבוע: יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע: -

Kawaii Me

New member
חגגתי פעמיים

בחמישי רק עם גל ובשישי עם החבר'ה באצ'קלונה

Kawaii Me

New member
DA כמובן...כבר לא זוכרת:O

אבל זו התמונה היפה היחידה שלך האומן אניווי

Silverfox™

New member
חלחלה לפני הפסיכו O___O

סרט השבוע: שבע נשמות ספר השבוע: אין שיר השבוע: rick springfield Your Psychopathic Mother אנימת השבוע: כלום בהחלט :\ המלצת השבוע: תחבקו מישהוא מה ביאס אותי השבוע: מחר הפסיכו לחץ O___O מה עשה לי את השבוע: מתברר שאני והחבקנים מוזמים לחבק בבומבולמה O__O כניסה חינם ופותחים לנו מתחם משלנו ואו O__O ציטוט השבוע:" just kill the damn poring allready " תמונת השבוע: הידעתם שהספר אני אגדה בכלל מסופר על משיהוא שהוא בלונדיני לבן ואין לו כמעת שום קשר לסרט ? חוץ מהקו עלילה של הזומבים
אה והספר הרבה יותר טוב :)

למעלה