סיכום שבועי

• פותח הנושא kepit
  • פורסם בתאריך

kepit

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי../images/Emo41.gif

שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

|הנעם|אהוי!../images/Emo150.gif|סנעם|../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): "יותר גדולה" - שיר השבוע (כללי): "בית הדמעות" -שילה פֶרְבֵּר - אלבום השבוע: "הקלטות אחרונות"- ענבל פרלמוטר - האדם שעשה לכם את השבוע: אתם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "טה נה נה נה נה יום אחד גם את תמותי!" -שילה (וואו, זה אקטואלי מתמיד
) - דבר שהשגתם השבוע: הסינגל "כן לציפור" מתנת ליאורה
. - מאכל השבוע: פיצה לא כל כך מגעילה של סבארו - משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש - משהו שהרס את השבוע: מבחן בתמתטיקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פה פה פה פה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליל שבועות, בטח יהיה סטלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ביטול של מבחן בתורה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לורן, טל ואודי חמודי סתם: - תמונה: החנון הכי קול בארץ!

chen1litvak

New member
נוו אני חייבת,זה דורש

בקשר ל'יום אחד גם את תמותי',סירטון שהכנתי עם חברה ליומולדת 37 לענבלי;

limors2

Well-known member
לא, עוד מישהו אכל!

היינו 5. אכלנו 5. הוא אכל עוד אחת. חתיכה אחת ננטשה
למי עוד היה טעים?

limors2

Well-known member
אני מקווה רק שמישהו באמת אכל אותה.

מסכנה, היא בטח בכתה. אנשים משאירים אותה, בורחים וצוחקים!

kepit

New member
אהובה הקטנה נשארה לבדה

שיר השבוע (של העוגיות):אין עדייןן
- שיר השבוע (כללי):החדר הכחול החדר הכחול החדר הכחול החדר הכחול
סתם,השיר של רג'ינה מהפסקול של נרניה והנסיך כספיאן
- אלבום השבוע:עדיין היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע:אסי:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:פגשתי את טום
- מאכל השבוע:בייגל טוסט שצליל קנתה לי תאמולD: - משהו שעשה לכם את השבוע:סמילנסקי ופגשתי את טום:] - משהו שהרס את השבוע:טום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כואב לי הגרון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופשש שבועות:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לאדעת כבר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טום? סתם: - תמונה:

limors2

Well-known member
מגרד לי הגב!

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס.. - שיר השבוע (כללי):אסף אמדורסקי - רכבת לצפון/ Kelly - Let Me Borrow That Top
- אלבום השבוע:טימבלנד פריזנטס: שוק וואליו - האדם שעשה לכם את השבוע:אנשי מפגש ואנשי באולינג! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): when I gow up I want to be NOTHING AT ALL!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)והפעם אין לי משהו לפה! - דבר שהשגתם השבוע:אינטרטנט במהירות כפולה!
ואספקה לשנה וחצי של עדשות כשאני לא מסוגלת להשתמש בהן בכלל
- מאכל השבוע:פיצה, טעימה וגם כזו שלא כ"כ. - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש ובאולינג! - משהו שהרס את השבוע:עייפות איומה שעוד לא חלפה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מזגנים באוטובוס זה ה-דבר. השבוע שבפתח:יגיע לבטח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הו, כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתתבטל לי העבודה ביום שישי ואז השבוע יהיה רק שלישי-רביעי-חמישי! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אני לא רוצה להודות בזה, אז בטח שלא לפרט
סתם:דני על הבוקר הלב שלי תופים! - תמונה:כבר יותר מחצי שעה אני עונה על זה, הלכתי לחפש תמונה ושקעתי בהסתכלות בהן
מעין ואני בפינת יצירה!

clyps

New member
סופ"ש גאה לכולם! ../images/Emo34.gif

שיר השבוע (של העוגיות): 'חבר ערבי' - שיר השבוע (כללי): 'שיר של יום חולין'- אילנית,'מגדלור'-מיקה קרני - אלבום השבוע: אוסף שירים ישראלים של אבא. - האדם שעשה לכם את השבוע: איתמר [: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא לא תדע שאני אוהב(ת) אותה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מיתר ממתינה על הקו: "אני ממש לא רוצה לדבר עם אבא" "היי! אבא!" - דבר שהשגתם השבוע: כובע וצמיד בצבעי הגאווה,ציונים במתמטיקה,ציון פיקטיבי בתקשורת ועוד. - מאכל השבוע: משמש
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש אמצע החיים, מצעד הגאווה
,פעולה, שיעור תאטרון אחרון
- משהו שהרס את השבוע: אה"ב כועסת עליי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צחצחו שיניים כל עוד אתם יכולים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ארוחת שבועות עם החברייה, מתכונת בהיסטוריה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי אתחיל סוף סוף לכתוב את הספר שלי... :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אה"ב,סער, איתמר,משפחה.. סתם: - תמונה: חיפושית המחמד שלי.

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שיר השבוע (של העוגיות): אין מנוס מלהודות, גם השבוע לא שמעתי עוגיות.
- שיר השבוע (כללי): שיר כאב \ מאיר אריאל - אלבום השבוע: מאיר אריאל - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כמעט כל משפט שנאמר ביום שישי.P: - דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש - מאכל השבוע: פופקורן וגלידה - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי - משהו שהרס את השבוע: יום שישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים לא מטומטמים. ^_^ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר השבוע D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעשות שופינג ולרכוש גרביונים ורודים.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מני סתם: - תמונה: אופיר ואני חשות טיטאניק

למעלה