סיכום שבועי

hilali1

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע שלכם (של איה)-
שיר/י השבוע שלכם (לא של איה)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? שבת שלום

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של איה)-נומי,אדמה לפני אדמה אחרי ,עכשיו כזאת שיר/י השבוע שלכם (לא של איה)-כול מיני בילוי השבוע שלכם-הופעה של קרן פלס סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משחקי הכדורסל תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-ההופעיה של איה בביט תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-דיסק של פטריק ווטסון ,חולון לוקחת אליפות ראשונה.. משהו שהרס לכם את השבוע-אורנה יקיר ז"ל
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-סרט ואולי עבודה עברית מאכל השבוע-ופל בלגי משפט השבוע שלכם- האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

hilali1

New member
../images/Emo16.gif לזיכרה של אורנה יקיר

הייתי ממש בשוק לשמוע שהיא נפטרה.. האזנתי הרבה לתוכניות שלה
ממש עצוב

שונצצ

New member
סוף שבוע רגוע! ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של איה)- יונתן שפירא, טניה שיר/י השבוע שלכם (לא של איה)- ME LOVE בילוי השבוע שלכם- ראפלו אחלה מסעדה! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מרפאה פרטית, עקרות בית נואשות תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) - תמונה יפה של איתמר מההופעה בביט
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להשאר בבית סתם ככה
, שופינג
משהו שהרס לכם את השבוע- מגן בתנ"ך, ההורים נסעו
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שבועות (?) מאכל השבוע- פיצה משפט השבוע שלכם- ויילך ירמיהו ליונתן שפירא ויעשה לו ילדים. האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא בעזרת השם ביום ראשון...

עכשיו כזאת ואז אחרת אבל בהבדלים קלים

שיר/י השבוע שלכם (של איה)-כל הדיסק שפה זרה שיר/י השבוע שלכם (לא של איה)-אופיר לובל איך את עושה את זה בילוי השבוע שלכם-למידה לאזרחות והפסקות התעוררות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-דרמה וגרג תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-102FM משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לשיר את שפה זרה מול המראה :) משהו שהרס לכם את השבוע-חזרות למסיבת סיום כל יום עד 9 משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ההופעה של איה !!! מאכל השבוע-סלט ארומה משפט השבוע שלכם-אני אוהבת את השער שלי היום

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאיזה כיף לכם שאתם הולכים להופעה../images/Emo13.gif

בא לי גםםםםם!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של איה)- נומי, טניה, אתה זורם ועוד ועוד... שיר/י השבוע שלכם (לא של איה)- בלעדייך כל העיר הזאת ריקה - כוורת בילוי השבוע שלכם- ההופעה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כוכב נולד תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- ההופעה של איה. הקלטת ושמעתי כשחזרתי D: תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) כמובן שהתמונות שלי עם איה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה!
, ולסיים את הסרט גמר שלי ולאהוב את התוצאה
משהו שהרס לכם את השבוע- רבתי עם חברה (אבל השלמנו), דחו לי את הגיוס (אבל הילה, בסוף כן יש קד"צ), ופספסתי את השיר הראשון שאיה שרה בפסטיבל ישראל (אבל הילה הבטיחה שיהיה שידור בטלווזיה
) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בגרות בהפקה+ערב סרטי גמר, חתונה לבת דודה שלי מאכל השבוע- טופי (סתם כי אכלתי עכשיו) משפט השבוע שלכם- "ואז שכבנו" "אריק דמיין.."
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כןןןן
היה מ ה מ ם

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifשל חיל תקשוב

שאני לא יודעת כל כך מה זה אומר...נחכה למכתב ונקווה לטוב

hilali1

New member
סיכום זריז ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של איה)-מילים. שמעתי אותו המון
שיר/י השבוע שלכם (לא של איה)- מממ אין בילוי השבוע שלכם- חינה, המופע בבריכת הסולטן ועוד כל מיני סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-CSI כרגיל. אני לא רואה יותר מדי טלויזיה. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- רשת גימל.. הייתי בשוק כשהודיעו שאורנה יקיר נפטרה.
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) לכבוד החג ואוהבי הגבינה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מממ מוזיקה באופן כללי
משהו שהרס לכם את השבוע- מממ לא משהו מיוחד. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום הסטודנט, חתונה, חופש וים
מאכל השבוע- אבטיח
משפט השבוע שלכם- אין האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כןןןןןןןןןןן

למעלה