סיכום שבועי

נעמקה19

New member
היא יותר מדי פרובוקטיבית לטעמי

למרות שאין ביכולתי לומר זאת, כי בקושי שמעתי שירים שלה.

limors2

Well-known member
אייסי../images/Emo5.gif

למרות שזה בעצם לא כ"כ נורא
נאלצתי להוריד כדי לדבר עם חברה חסרת מסנג'ר.

gal1983

New member
ושכחתן את הליסבית הכי מדהימה

בעולם המוזיקה הישראלית והעולמית גם יחד... רמז קל : השם שלה מתחיל באות י

Jamais vu

New member
הרבה שאלונים ../images/Emo99.gif.

שיר השבוע (של העוגיות): סלמונלה מונאמור. - שיר השבוע (כללי): שישים מהפכות. - אלבום השבוע: ג'יפסי פאנקס וורלד סטרייק של גוגול בורדלו. - האדם שעשה לכם את השבוע: אסף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בלע". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל משפט ב"הכל מואר". - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: לא אפונה. - משהו שעשה לכם את השבוע: אע. - משהו שהרס את השבוע: אותו אע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שלום עולמי! *מנופפת* השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להצליח במשהו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הצלחה במשהו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיטה. סתם: נכון. - תמונה: נכון.

clyps

New member
../images/Emo41.gifתורי.../images/Emo41.gif

שיר השבוע (של העוגיות): "קובי" - שיר השבוע (כללי): "מבול"- רונה קינן - אלבום השבוע: עבודה עברית 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: ירון,נרקיס,רייצ'ל ,מיתר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "since my baby left me,I found a new place to dwell" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ירון מדובב את הכלבה שלי:"יצורים מוזרים, כמה זמן לוקח להם להגיע לצל? נו! תגיעו לצל! נו! תגיעו!" אני בתגובה:"ירון. היא בצל.." **ירון מביט עליי** אני:"אההה!!! אתה מדובב את צ'יקה!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: כסף! - מאכל השבוע: עוגיות קוקוס. - משהו שעשה לכם את השבוע: עבודה,ת"א,מיתר והעגלת סופר :) - משהו שהרס את השבוע: אהבה בת (קצת יותר מ)20. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשחררו עגלות סופר במורד הרחוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות למיתר מתנת יום הולדת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח למצוא מספיק כסף בשביל מתנת יום ההולדת של מיתר! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעם. זוכרת מה אמרתי לך? אז...זה לא ככה. סתם: - תמונה: תמונה נוסטלגית... נפלאות כיתה י'...

limors2

Well-known member
אני אוהבת לדבב את ג'קי.

לפני מספר שבועות אחותי ואני דיבבנו את תקוותיה שהילד של השכנים יבוא ללטף אותה. היא רצה בגינה וקראה אליו דברי אהבה, אך הוא לא בא וליבה נשבר

limors2

Well-known member
היא התאוששה מהר!

ברחה מהבית, התגלגלה בחרא, שרטה לי את הרגל הבוקר כשצחקתי עליה שהיא מפחדת מהרוח...

clyps

New member
היא גם רגישה, וגם נקמנית!

היא המורה שלי לספרות!!

למעלה