סיכום שבועי

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

עקב אי הימצאותי כאן מחר,ובשמך כל שישבת הסיכומ"ש יעלה טו דיי
אמכם התודה ואביכם הסליחה. שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: אה,ושבוע שעבר לא היה כי לא הספתקתי לפניי החג
שבוע מלבלב אבריבאדי

אם אני לא טועה היא הייתה זוגתה של הכלבתא

איריס פרלמוטר (האישה הרעה שבגללה אנחנו לא רואים עשרות שירים, סיפורים וציורים של הגברת ענבל.)

clyps

New member
למה כלבתא...

אנשים חייבים לעזוב את איריס פרלמוטר במנוחה

limors2

Well-known member
אימי מודה לך ואבי סולח!

- שיר השבוע (של העוגיות):באופן מפתיע, יש
"נוסטלגיה" - שיר השבוע (כללי):I Will Follow Him מהפסקול של sister act ו- La Vie Boheme A & B מהפסקול של Rent - אלבום השבוע:הפסקול של Rent. לא שמעתי אותו שבועיים ושכחתי כמה הוא נפלא
- האדם שעשה לכם את השבוע:אנשים שפגשתי במפגשים! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לצטט משפט משיר זה מסובך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"הסוד למכונות בג'ויסטיק זה להכניס כסף"
- דבר שהשגתם השבוע:חליל
ומר גמיש שאני חוששת שבקרוב המעיכות הנמרצות שלי יגרמו לו להתפוצץ ולהתפזר ברחבי חדרי. - מאכל השבוע:קרלו. - משהו שעשה לכם את השבוע:מפגשי פורום! - משהו שהרס את השבוע:כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני אוהבת כשאין עבודה, כלכך
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נגמר החופש, אין סיבה לחכות לכלום
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חופש
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנשים מסוימים! סתם:אני לא יודעת לחלל. - תמונה:קסום.

chen1litvak

New member
RENT ../images/Emo99.gif

אפשר לשמוע את הפסקול גם פה (לא באמת פה,בקישור למטה שפה)

פרח שחור, הנה בא...

שיר השבוע (של העוגיות): "איזה גבר"
- שיר השבוע (כללי): "אילו רק הייתי מכשפה של הגויים"
-סתאאם "ערפד" בכל גרסאותיו המצויינות (טאטו, מסנר והמכשפות) - אלבום השבוע: "מתכסות"\"החומה" - האדם שעשה לכם את השבוע: האנשים מהמפגשים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי יום אח ימצאו אותך מתה" ("דיאטה" של גוש)
-ושב סתאאם "דברים זולים עולים פחות" (המגבעות) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) באופן תיאורתי הגג והקומת קרקע זה אותו דבר, רק שהגג למלעה." - דבר שהשגתם השבוע: "מתכסות" - מאכל השבוע: מצה-ברייט\פאן קיק מצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: המפגשים - משהו שהרס את השבוע: אין אין אין (אולי רק השיעורים במתמטיקה שתמות אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כן יהי רצון, וייתן בלי נדר מתנה לבית-הכנסת
) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ערן צור מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוכל נורמלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופש והרבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי
- תמונה: שילה פרבה ציירה

limors2

Well-known member
ג'קי אוהבת מצה-ברייט, מאד מאד.

זה קצת מפחיד כמה

limors2

Well-known member
רק אם הוא יהיה בבית שלי../images/Emo3.gif

היא מפחדת מאוטובוסים!

למעלה