סיכום שבועי

../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

(כדי לא לאכזב את תפוזXD) אז מה היה לנו השבוע
השבוע התחילה הדרמה המוזיקלית היומית החדשה ביס,"דני הוליווד",ש"מחליפה" את הש"ש. דניאלה כפרעליה,ביימה סרט תיעודי על חייו של דני הוליווד ובעצם ניסתה לחקור מדוע יום לפני חתונתו עם חברתו,איה,הוא פשוט התאבד\נרצח\משהובסגנון. שדניאל מוצאת קצה חוט בחקירה שלה,אצל סבא שלה.. היא הולכת לחנות נטושה וישנה משנות ה60 שם היא מוצאת את מזוודתו של דני. שממנו בעצם היא הגיעה לשנת 1968. וכאן העלילה מתחילה להסתבך. נכון עמוק? כן. אז איך התרשמתם מהשבוע?

מהפרקים!!

שנונים ,מרגשים מפתיעים ,מצחיקים וסוחפים.............. מהשבוע שלי אההה לא משהו.........

איך אני התרשמתי

הפרק הראשון היה צולע קצת. אבל מהפרק השני הופתעתי לטובה. אני ממש אופטימית וכיף לי לראות דני הוליווד...זו לא סדרה מיגעתXD הקטע עם המזוודה
מצחיק אותי.... אבל נה...נסלח להם :)

באמת הקטע עם המזוודה והכיוון שנה שם

בדוק של המזוודה קצת מוזר.. וכל הנצנצים עפים שפותחים אותה.. =\\ מישהו אמר שזה מתאים לילדים בגיל 6 ובמחשבה שניה זה קצת נכון.. אבל אחלה תוכנית התמכרתי !!

digikids

New member
התרשמתי מאד.

התרשמות מרושמת ביותר. בכוונתי להתרשם מההתרשמות המרושמת שתהיה בשבוע המרושם הבא. בהחלט ניתן לומר כי התרשמתי.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלגמריי../images/Emo45.gif

יפתי התגלה כאחד שיש לו אוצר מילים משובח ורחב מאוד.

123SimSit

New member
...

תלונות: - הפרק הראשון- צלע - הקטע עם המזוודה נראה כאילו הוא מיועד לילדים בגיל שש ומטה - אני משערת ש"יס" יכלו למצוא דירה חדשה-___- - הקטע שהרינגו הזה שר לא היה קשור לחיים הדברים שהיו דווקא סבבה: - המשחק של כולם דווקא טוב. ולא להתחיל לי עכשיו להגן על השיר שלנו. לא שוכחת, לא סולחת! - רן דנקר נראה יפה גם בסיקסטיז - הקטע עם בר רפאלי הרג אותי
- עדיין לא היו הופעות אורח של אף אחד מש"ש. שימשיכו ככה
- למרות מה שכולם אומרים, אני דווקא ראיתי ניצוצות בין גאיה לרן. טוב נו, חפיף

אמא שלי

נהנתה גםXD היא עכשיו רואה את הפרקים. היא חולה על דברים כאלה....והיא ממש מתלהבת והיא אומרת שגאיה יפה =] ושרן בסדר(התפוח לא נופל רחוק מהעץ)

../images/Emo186.gif סופ"ש חמים לכולם ../images/Emo186.gif

חדשה בפורום...
אז ככה... אני לא הכי התרשמתי. ההתחלה הייתה בסדר... אני חושבת שהמשפט "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות
"
קצת נכון לגבי הסדרה הזאת... כ"כ התלהבתי וחיכיתי... קצת התאכזבתי... אני חושבת שזה הזוי מידי. שזה ממש ממש לא אמיתי... ואפילו קצת מוגזם. אבל המשחק שלהם שם יפה וטוב... ולמרות הכל טוב להיזכר ולשמוע דברים שהרבהההה שנים לא שמענו
או לפחות לדעת ולראות איך החיים היו אז... בשנות ה60
הפרק שהכי אהבתי השבוע היה הפרק של יום חמישי (פרק 5) פה מתחיל להיות קצת מתח ועקשן... אולי עכשיו זה יתחיל להיות קצת יותר טוב...
בכללי
דרמה מוזיקלית יומית שכיף להעביר איתה חצי שעה בערב... ובעיקר עם השחקנים האלה
אהה ושכחתי... גם אני כחולה
בקומונה של גאיה טראוב - דניאלה לוין
שבת שלום

Romibz

New member
דעתי...

אז ככה.. האמת היא שממש לא פיתחתי ציפיות מהסדרה כך שגם לא יכולתי להתאכזב... בקושי ידעתי משהו עליה לפני שעלתה לשידור חוץ מזה שרן דנקר משחק בתפקיד ראשי ושזה משהו על חזרה לעבר.. בכלל לא היה לי מושג מתי הסדרה מתחילה... במקרה ביום שלישי פתחתי טלויזיה בצהריים ובדיוק היה שידור חוזר של פרק 2, אז ראיתי והיה נחמד. היום ראיתי בשידור חוזר את כל הפרקים ברצף וממש אהבתי את הרעיון הכללי ,שדניאלה חוזרת בזמן ופוגשת את סבא וסבתא שלה... ושהיא מנסה לברר למה דני מת ולמנוע את זה. באופן כללי אני חושבת שהמשחק ממש טוב (במיוחד של גאיה), שזו סדרה נחמדה וקלילה שכיף להעביר איתה את הזמן אני ממש אוהבת את הסלנג של שנות ה-60 (הוא לגמרי בומבה). אבל יש לי בעיה אחת עם הסדרה.. עם דניאלה נמצאת בעבר ופוגשת את סבא וסבתא שלה ומצטלמת לטלויזיה, איך זה שזה לא משנה את העתיד(ההווה)?

בדברים היחידים שדומים לשיר שלנו

-עופר שותה מהכוס ומגלה שזה מעפרה. -דני שר שיר לדניאלה על חוף הים( מה שמאוד מזכיר שרן ונינט שרו את "אולי"על חוף הים.........

My Little Fairy

New member
הודעה ראשונה שלי פה.

דעותי לגבי הסדרה חלוקות. מצד אחד אני מאוד אוהבת את הרעיון, את החזרה אחורה בזמן, התפאורה, הסלנג, המשחק, אך מצד שני יש בסדרה מן זלזול מחשבתי וחוסר השקעה רעיונית. הכל קורה יותר מידי בקלות. הכל זורם כמו בסרט מצוייר לילדים, ואפילו לא סרט איכותי. הקלות הבלתי נסבלת שעופר מגלה לאן נעלמה חברתו, והקלות שהוא מקבל את החזרה בזמן כמובן מאליו ורץ לספר לחבר'ה. הצירוף מקרים המזעזע שהטלויזיה של איה נתקעת על ערוץ 33, ובדיוק משדרים קטעים משנות ה 60-70, ובדיוק משדרים את הקטע של היום הולדת של באום ממש בדיוק כשעופר מספר על מכונת הזמן, ובדיוק הוא שם לב מה משודר... עוד משהו שלא הבנתי, איך הסבא והסבתא של דני הספיקו תוך 40 שנה לעבור מסלידה של חיים לאהובה, לאהבה גדולה, חתונה, ילדים, נכדים, ונכדה בסביבות גיל 24 ככה?

למעלה