סיכום שבועי

Snow fairy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"פתאום קלטתי את לוקסי על העץ מעלי!"
אני אוהבת אותך יפתי עד השמיים ויותר, היה לי כל כך כל כך כיף, תודה על הכל;]

noyy

New member
../images/Emo28.gifיאללה

השבוע שעבר - שיר השבוע: שפיות זמנית - הקיץ האחרון - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נתח את המשפט התחבירי שלפניך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שי מנסה לקלל את גל - "הלוואי שיהיה לך חשד בבגרות!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): רגליים כואבות, אני חושבת - מאכל השבוע: מוקפץ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: המורה הדפוקה ללשון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר אחרי הבגרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי בסדר ושלא תהיה בגרות קשה, שהטקסט לא יהיה חופר במיוחד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל
סתם: - תמונה מגניבה: נשברה לי הציפורן באגודל
(לתוהים, אלו הידיים של שנינו)

עוד שבועעע../images/Emo110.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע:השיר שסיגי שרה לתום- החיפרות עליו זה משווווו - אלבום השבוע: ממ אין - האדם שעשה לכם את השבוע: גלל היה לה יומולדתת חח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני בוכה לילות שלמים עליך ועלי על איך שפעם ועל איך שלא עכשיו.." זה היה בתחילת השבוע.. ואתמול זה השתנה ל-"לא מבינות שאצלי חניכים זה כבר פאסה, בלי ציוד ובלי ראש"גוד או לפחות אני מנסהה" חח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " אבא שלך חתול? אז למה ישלך שפם?" חחחחחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):צבעתי תשיער, קיבלתי 87 במתכונת בלשון והוגשתי על 84, נגמר הלחץ של כתיבת מערך , מקסברנר וכובע אתיופיי - מאכל השבוע: שוקולד חח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של גל ושל אמא - משהו שהרס את השבוע: ממ אחשלי היה בבית חולים ודחינו תמסיבת הפתעה לאמא... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שתעבור הבגרות.. ערב צוות הדרכה ולאיודעת מה עודד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנספיק להכין את המחנ"ק.... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את הראש של הפנתר שלי!! חח סתםם מממ לאיודעת סתם: - תמונה מגניבה:

|פוק|../images/Emo163.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע:אוכלת מהצד-השוונג של הפיתה - אלבום השבוע:Milo Goes To College - האדם שעשה לכם את השבוע: הה לאדעת! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): |מחפשת|. נההההה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'יש סיבה מיוחדת שאתה מקעקע את זה על עצמך?' 'אין סיבה סתם חרמן על הקעקוע הזה' XDDDD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום!!!!!!!!! - מאכל השבוע: המבורגר של טבע דלי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמממממ לישון ולראות טלויזיה? - משהו שהרס את השבוע: YOU haha השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום, אולי מפגשישיסטים אם אבוא :} - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תמותו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה: תודה לאורקי ^_^

זונע

New member
אההההההה אההההההההה

הכיצדדדדדדדדד את אוכלת מהצדדדדדדד

שיר בן זונהההההההההההההה!! ../images/Emo163.gif

שמעתי ברדיו ואז סוף סוף הבנתי מה הקטע שלכם

Snow fairy

New member
so tell me when youre gonna let me in...

השבוע שעבר - שיר השבוע: after forever- discord - אלבום השבוע: after forever- after forever - האדם שעשה לכם את השבוע: לילך, תומר, שירה וגל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היו לו רווחים בשיניים" "אההה, האקס של שירה!!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יום ת"א כיפי במיוחד עם לילך, שירה וגלוש, לילה קסום עם תומר, ערב מרנין עם שירה, לילך ותומר, ארוחת ערב מעניינת עם מיכל ותומר והפיכת פורנו לפריק
- מאכל השבוע: קינואה [ככה כותבים?] עם קטשופ
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הכללללל, החופש פשוט התחיל ברגל ימין
. וכמובן שגם סיום הלימודים;]] - משהו שהרס את השבוע: שום כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשישיסטים, מיכלי
, גלוש
, לסיים עם לשון לכל החיים ו... זהו נראה לי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב כמו השבוע שעבר:] [ומקווה מאוד להחליף למוט באינדסטריאל] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכלי, גלוש, יאלו, שירה, תומריקו ואת כל האנשים מהפורום;] סתם: - תמונה מגניבה: מהתמונה הזאת הכנתי תליון ממש מגניב

שנדלה

New member
חדשה פה...נכון שעוד מעט לא ניהיה שישיסטים אבל

בכל זאת... דרך אגב, אני שני.
שיר השבוע: אמממ....רוי אדרי - כבד לי
האדם שעשה לכם את השבוע: דודה שלי (רויטל) המלכה
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " כשאת איתי העולם ניהיה חיובי"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) :לא משהו שנאמר אבל משהו שריגש אותי...כשנתתי למורה להיסטוריה את הברכה והמתנה שקניתי לו הוא עמד לבכות..חמוד!
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי בנייה על הציפורניים הנשברות שלי!! יש!
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבר מצווה של אח שלי שהוא עשה לכיתה
משהו שהרס את השבוע: ה-62 במגן הראשון בלשון...עשיתי חוזר ביום רביעי.
השבוע שבפתח: צריך למצוא עבודה ולשלוח את האופניים לתיקון
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיחזורו אלי מהקבוצת רכיבה ועלייה לתורה במלון שישי-שבת לאח שלי.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתפתח משהו רציני עם זה ששמתי עליו עין....
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין לדעתי
סתם: שיהיה שבוע מוצלח כמו הקודם...לכולם!!
תמונה מגניבה: לא עולות לי התמונות...לא יודעת למה. אני אנסה בנפרד.

שנדלה

New member
מנסה לעלות תמונה

כנסו ללינק ...קצת תמונה מכוערת אבל זה מה מצאתי

כבר ידעת את זה?חח איזה קטעים../images/Emo108.gif

איזה עולם קטן... את יודעת שיש לי ת'מספר שלך! D: מה, החלטת להצטרף לפה.. נחמד.. =] ברוכה הבאה!.

nse

New member
../images/Emo6.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: All Black- Good Charlotte - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע: החבר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): :S - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איזו דיאטה בראש שלך? מאיפה תורידי שומנים? מהאוזניים?" XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שינה טובה - מאכל השבוע: גבנ"צ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 15 חודשים :)) - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בלשון
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר בשעה 13:31 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לשרוד אותו
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה: יאמי :p

Aline In Chains

New member
dyer maker

השבוע שעבר - שיר השבוע: אופת'
- אלבום השבוע: אין.. - האדם שעשה לכם את השבוע: גור
:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): help me cure you.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אוהבת אותך. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא יודעת.. - מאכל השבוע: עוגהעוגהעוגה:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא יודעת:( - משהו שהרס את השבוע: איןגור:( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:גורוגורוגוגור! ביום שני שלישי ורביעי
:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:קוקי:] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קוקי;[ סתם: - תמונה מגניבה: >

sky darkens

New member
באיחור, בגלל הבגרות בלשון. ../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: אייל גולן - בעירי אייל גולן - בין הטוב והרע - אלבום השבוע: אייל גולן - האוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: אייל גולן.
סתם. אמ, אלון - משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "בחץ אהבה הוא ישדך, את ליבי ואת ליבך." - משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם: "גם אתה לא מצליח להרדם?" "כן, סעמק, כל מה שאני עושה זה בודק בראש מילים בבניין התפעל, אם יש שיכול עיצורים או משהו.
" - דבר שהשגתם השבוע: עברתי את הבגרות. :) - מאכל השבוע: סטייק וירקות מוקפצים שאני ואלון הכנו.
- משהושעשה לכם את השבוע: אמ, היה אחלה שבוע, וזה עשה לי את השבוע.
- משהו שהרס את השבוע: שום דבר.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הא. בית ריק לחבר.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל-מיני. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: X: סתם: - תמונה מגניבה: לא מעלה תמונה של האף ומטה, הקיורוטאן המזדיין הזה הורס לי תשפתיים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה