סיכום שבועי

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של ניקלבאק ? שיר השבוע לא של ניקלבאק ? אלבום השבוע? להקת השבוע? תמונת השבוע? משהו טוב שקרה לכם השבוע? משהו רע שקרה לכם השבוע? משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? שבוע טוב לכולם

א ת ו ש ש

New member
עונה!

שיר השבוע של ניקלבאק ?Someday שיר השבוע לא של ניקלבאק ?Here Without You - 3 Doors Down אלבום השבוע?silver side up להקת השבוע?Doors down 3 תמונת השבוע? אין! משהו טוב שקרה לכם השבוע? משהו רע שקרה לכם השבוע? משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?

עונה

שיר השבוע של ניקלבאק ? פאר אוואי שיר השבוע לא של ניקלבאק ? סקאי של רא אלבום השבוע? -- להקת השבוע? ניקל תמונת השבוע? -- משהו טוב שקרה לכם השבוע? קניתי גיטרהההההההההההה ^____________^ משהו רע שקרה לכם השבוע? לא קרה טפו טפו טפו משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? שאני ידע כבר לנגן
ושתמשיך השביתה

פופו9

New member
עונה../images/Emo2.gif

שיר השבוע של ניקלבאק ? שיר השבוע לא של ניקלבאק ? HYRM אלבום השבוע? Green Day- American Idiot להקת השבוע? Coldplay תמונת השבוע?סדגש| אעע אני עצלנית...
משהו טוב שקרה לכם השבוע? לא כלום משהו רע שקרה לכם השבוע? דבר מה לא קרה משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא? אף לא משהו קטן שבוע טוב לכולם

Mp3 GiRl

New member
מוחעחע../images/Emo190.gif

שיר השבוע של ניקלבאק ?how u remind me שיר השבוע לא של ניקלבאק ? sad but true,the unforgiven,the unforgiven II,seek&destroy כל אלה של מטאליקה vermilion part 2 של סליפנוט (תזכירו לי לראות קליפים שלהם יותר 8|) כל האלבום של כריס דוטרי אלבום השבוע? כל הסיבות הנכונות והדרך הארוכה של איזה להקה נסגדת אתם בטח לא מכירים ושל כריס דוטרי להקת השבוע?ניקלבק ומטאליקה תמונת השבוע? הדברים הנוטפי סקס שאולי הולכים להיות לי
משהו טוב שקרה לכם השבוע?100 בבוחן בקיבינימטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומצאתי מלא דברים נוטפי סקס בEBAY של ניקלבק
חלק מהם הולכים להיות שלי D:::: משהו רע שקרה לכם השבוע?הולך לי יותר טוב השיר נוטינג אלס מטרס
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?לצחוק לכמה חסרי חיים בפרצוף שבוע טוב לכולם בלאט!!

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

הו סנאפ זה שהולך לי טוב נוטינג אלס מטרס זה לא רע!!
בכל מקרה לא קרה שום דבר רע XD

BaTeL37

New member
עונה..

שיר השבוע של ניקלבאק ?Why don't you and I שיר השבוע לא של ניקלבאק ?Crossfade-Invincible אלבום השבוע?Staind-Break The Cycle להקת השבוע?Staind תמונת השבוע?אין משהו טוב שקרה לכם השבוע?שביתה! משהו רע שקרה לכם השבוע?יותר מדיי... משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?שיהיה יותר טוב...=/

למעלה