סיכום שבועי - א'

../images/Emo41.gifסיכום שבועי - א'

לפני שמתחילים, חברי הפורום הותיקים רוצים לברך את המצטרפים החדשים בברכת ברוכים הבאים ... והודעה חשובה - בנוגע לפתיחת שרשורים והודעות חדשות...מי שלא מיישם את הכללים מסתכן בפגישה אישית עם השוט של הפורום... אז מה היה לנו השבוע? המון ראיונות מרתקים ומצחיקים:
ראיון עם הגברבר
ראיון עם r66
ראיון עם פנינה ושלושת הדובים חתולת בית מפונקת שאלה אותנו איך נראה האוטו שלנו (שלי נראה, אגב, כמו אוטו זבל) ועכשיו... תעצמו את העינים...תפקחו...ותגידו לי על מה חשבתם... על זה ??? אתם לא מתביישים??? סוטים!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי - ב'

ועוד ראיונות משובחים שהיו השבוע:
ראיון עם מירבלי
ראיון עם אופיר35
ראיון עם נירה ועכשיו למספר תהיות בנושא התמכרות:
מה גורם לנו להתמכר לפורומים בכלל ול"עקרות בית" בפרט? (אין לכם הוכחות שאנחנו מכורים!!! ואנחנו יכולים להפסיק מיד! רק לא עכשיו...)
סגולית שאלה על ההבדל בין התנסות להתמכרות
נפתח מועדון המעריצות (המכורות) לרוקט פוקט...ההרשמה אצל באלי ולא נשכח לאחל
לבת של אשת הדייג
לבת של פנינה ושלושת הדובים
לבת המצווה לבת של טלטלים
לבת של סגולית

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי - ג'

האם תהיתם מה היה הופך את העולם למושלם? אולי כדור שבולעים ומיד מעלים את רבבות הסופגניות שטרפנו בחנוכה? אולי רובוט שמנקה את הבית ביסודיות (ואחר כך מכין לנו קפה)? אולי בעל שלא עושה פרצופים כשאנחנו באינטרנט??? ואולי תהיתם למה גברים מתנהגים כל כך גרוע כשהם חולים, ולמה הם קונים חלקת קבר מיד כשעולה להם החום ל-38 ? והא התלבטתם בנושא קבלת החלטות? מה גורם לנו להחליט? האם זו אינטואיציה או מחשבה מעמיקה? תחושת בטן או מחשבה רציונלית? והאם תהיתם האם יש סוג מסוים של אנשים שיצליחו יותר בחיים? האם אלה שיעבדו קשה ולא יחששו מאתגרים הם אלה שיצליחו? או אולי זה עניין של מזל? ואם היינו יכולים לחזור לעבר במנהרת הזמן, האם היינו משנים משהו? והאם המשפט "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה" מדויק?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי - ד'

ועוד מספר שרשורים משעשעים:
גיברת תפתחי -1 : מה יש לכם בתיק? מה אתם מחביאים שם? עטיפות מסטיקים? קליפות קלמנטינה? אזיקים עם פרווה? איפור? נשק להגנה עצמית? אתם מוזמנים לצלול אל התיקים המעניינים של חברי הפורום...
גיברת תפתחי -2: מה יש לכם במגרת הלבנים? ערמות של חוטיני? חזיות תחרה? חוברות כחולות? בואו להציץ... ולפינת המוצרלה:
הוידוי של מוצי...בפעם הראשונה מעולם – מוצרלה רצינית! חייבים לראות ולא להאמין!
ועם איזה שיר מוצי מזדהה? בואו להשביע את סקרנותכם!!
אתם מוזמנים לשזוף עיניכם בתמונות מההופעה הפרובוקטיבית של מוצרלה!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי - ה'

מה קורה כשגיל ההתבגרות פורץ לחיינו בצורת פצעונים מעצבנים? r66 כתבה לנו על פצעי בגרות מאוחרים
. ומה קורה כשמאבדים משהו? באלי איבדה שקית הפתעות מופלאה וזכתה לחיבוק מנחם מחברי הפורום...
מירבלי התלבטה איתנו בנוגע לאמבטיות לילדים בימות החורף הקרים
. לא נרשמה הסכמה גורפת... ומי בזבזן
יותר? נשים או גברים? ואם רציתם לדעת עוד קצת על עצמנו - אתם מוזמנים להתבונן בנו ממש כאן ולסיום - המון המון
תודה לנויה של 4 ול r66 המופלאות, שמצחיקות אותנו תמיד!

מוצרלה

New member
חיפוווווווווו אניכועסת ../images/Emo4.gif

כבר כתבת עלי כל כך הרבה (
) והזכרת את שמי ומורשתי (
), לא יכולת לשים אותי ב סיכום שבועי ז' ??????? נשמתי, חתיכת השקעה את משקיעה פה בשביל חיפושית קטנה. (אחחחחחחחח דודי בלסר ההורס
)

חיפוסית , אני מוחה, באמת

מה עם הראיון עם סיגי המקורית . מה ככה שוכחים. איזה אנשים אתם. ממש לא יפה , איפה אופיר. אופיר תגיד להם.

r66

New member
חיפושית, כרגיל - אין על מה

להתלונן......בעצם כן - איפה הכיבוד
את יודעת, לשבת ולקרוא כאלה דברים על הבוקר בלי קפה ועוגה....משו
אין, אין - תפור עלייך...
תודה רבה רבה

תודה לכם מקסימים ומקסימות...

באמת לא מגיע לי... כל המחמאות האלה... די.... דייי.... תמשיכו!

אופיר35

New member
../images/Emo15.gif סחטיין עליכום ../images/Emo13.gif

אין מה לומר נהניתי לשבת כעת לאחר ארוחת הצהריים, והכנת החומוס שלי שכל הכלים במדיח ואני עם
מוסיקה חביבה ב 88 FM ולקרוא את הסיכום המרוכז. עבודת קודש כבר אמרו
גם אם כן אז שוב...

bali

New member
מנהל
חיפו חיפו חיפו../images/Emo93.gif כל הכבוד!!!

סיכום לעניין! לגבי המועדון שלי, ההרשמה מסתיימת ב31/1/04, מהרו והירשמו

קפיץ קפוץ

מי עוד לא קרא? מי עוד לא אמר שהסיכום מרהיב, מדהים, מושקע, מופלא??? מי?????? איפה השוט שלי? אהה...הנה הוא פה

למעלה