סיכום שבועיייייייי

limors2

Well-known member
אני ראיתי שטר יותר מגניב, של 20 שקל.

מישהו כתב עליו "שייך ל______ " ואת הטלפון שלו

limors2

Well-known member
אהה שכחתי! בדקתי וראיתי! והראיתי לאנשים!

וצחקנו לנו יחדיו!

kepit

New member
אוף! ><

שיר השבוע (של העוגיות):לא שמעתי אותם מלא זמן :S
- שיר השבוע (כללי):the used-it's hard to say
- אלבום השבוע:היהודים חח שכחתי את השם של הדיסק
- האדם שעשה לכם את השבוע:טום
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"הוא הומו! אסור לו להיות פה"
- דבר שהשגתם השבוע:ממ הכרתי את טום,הייתי בת"א,עברתי שלושה מבחנים:S - מאכל השבוע:פיצה של אמא
- משהו שעשה לכם את השבוע:ממ הישחה עם טום
- משהו שהרס את השבוע:רבתי עם אחותי.. ושהסמיילים האלה לא יצאו כמו שצריך! :< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:זה לא בסדר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הקפהסטיבל!!@ D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:משאני תמיד מקווה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כפיר. סתם: - תמונה:מהטיו"ש..

kepit

New member
תודהD:

ועוד מעט,כשאני אצבע שוב,הוא יהיה אפילו יותר מגניבD::

limors2

Well-known member
טיים טראבלינג באניז!

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס.. - שיר השבוע (כללי):אינפקציה - זה עושה לי שמח
- אלבום השבוע:כל שיר ידייויד קוק שיש לי באייפוד - האדם שעשה לכם את השבוע:מרב ויוסי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אפפעם אין לי משהו מתאים לסעיף הזה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"יש שם שיערות, וזה רוטט!
" - דבר שהשגתם השבוע:ספה משוסעת
- מאכל השבוע:מזרק שוקולד ענק, ממממ. - משהו שעשה לכם את השבוע:טעם העיר! וטיולים למקומות מעניינים עם מרב - משהו שהרס את השבוע:חשד נורא שהתממש
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מוזיקת מסיבות גלגלצית זה אחלה דבר. השבוע שבפתח:טנצר במתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאולי סופסוף ה"אבק כוכבים" שלי יחליט להגיע
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהחדשות האיומות יתבטלו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו מיוחד סתם:אחותי אוהבת את המלונה החדשה יותר מידי. לא סתם המייל שלי הוא mysisadog
- תמונה:תמונת פלאפון ישנה

למעלה