סיכום שבועיייייייי

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועיייייייי../images/Emo41.gif

:-
שיר השבוע (של העוגיות)
:
- שיר השבוע (כללי)
:
- אלבום השבוע
:
- האדם שעשה לכם את השבוע
:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)
:
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
:
- דבר שהשגתם השבוע-):
- מאכל השבוע
: &

kepit

New member
אווווווווווווווווווווווווווווווווף! לא יצא../images/Emo10.gif

שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

clyps

New member
..... [:

שיר השבוע (של העוגיות): 'חבר ערבי' - שיר השבוע (כללי): 'איך שיר נולד'- בביצוע של גידי גוב - אלבום השבוע: 'דפנה והעוגיות' - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם יש בי אהבה היא תאמר בשקט" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "oh look! they have children here!" "what??John they have grown-ups they must have children!"
- דבר שהשגתם השבוע: 90 במבחן בהסטוריה
- מאכל השבוע: KFC - משהו שעשה לכם את השבוע: בת מצווה לאחותי, יום הולדת לנדב.. - משהו שהרס את השבוע: בטלו את הפגישה בבית הספר ולא הודיעו לי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: KNOW HOPE השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור המתכונת במתמטיקה ואז נלך לים :) ,פעולה, שיעור תאטרון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מפגש אמצע החיים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברי הפורום היקרים! ואהובתי האנונימית בהחלט סתם: - תמונה: בּוּתָם ואני בדרך לת"א [: היום בערב , הופעה של קורין

limors2

Well-known member
KFC זה נורא../images/Emo5.gif

פעם זה היה טעים. לפני שנים.

yula15a

New member
:)

שיר השבוע (של העוגיות): חבר ערבי - שיר השבוע (כללי): מבול - רונה קינן - אלבום השבוע: sgt pepperes lonely hearts club band - האדם שעשה לכם את השבוע: איה2 נטשה ונטשקה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וואוו איזה טקס גרוע... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היקום אוהב אותך! - דבר שהשגתם השבוע: חיבוק? - מאכל השבוע: סוכריות גומי!! - משהו שעשה לכם את השבוע: מונטי פייתון - משהו שהרס את השבוע: מבחן בביולוגיה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש לי יופי פנימי השבוע שבפתח:באסה של שבוע - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמשיך לחיות?? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האפיפיור סתם: - תמונה:

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי

שיר השבוע (של העוגיות): השבוע שמעתי רק גידי גוב. בערך.XD - שיר השבוע (כללי): שיר אהבה \ גידי גוב, יהודית רביץ ורמי קלינשטיין - אלבום השבוע: גידי גוב? X: - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים שלי. בעצם, חברות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא יודעת - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: פרוסות לחם אצל דפנה.XD - משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר - משהו שהרס את השבוע: הכל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא יודעת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לשבוע הספר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה מגניב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיר סתם: - תמונה: מימין לשמאל: יואב (עם צמות), עדי, אופיר, דפנה, נתנאל, ואני.

kepit

New member
../images/Emo6.gif

חחח ניסיתי לעשות מסגרת של סמיילים! והשקעתי בזה מאמצים מרובים

"לה לה לה לה לה" (מתוך "תאמיני")

- שיר השבוע (של העוגיות): יוני\ אני טקסט פוליטי? יא... |דיסטאושן!| טה טה טה טה נה טה נה... - שיר השבוע (כללי): "איש אחד ליד הבר"- אורלי זלברשץ בנאי\ "ערב ב' כסלו" - ערן צור - אלבום השבוע: "מופע החיים של מוטי פנא- קבוצת בוטל גוטל - האדם שעשה לכם את השבוע: אורי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איזה בעיות לי יש, ואיך אתה לא מתבייש לבוא אליי, לפנות אליי כאילו אנחנו מכירין מזה שנים. שנים אמר כמו נעלב,חיוך מוזר שם על פניו, זה לא קשה לי להסביר, אני זה אתנ כל כך קשה להכיר!" (מתוך "איש אחד ליד הבר" [מ' ול' יובל בנאי, ביצוע אורלי זילבשץ בנאי]) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "שלום כתה א'" (רשום על שטרות של 200 שקל!!!) - דבר שהשגתם השבוע: שיחה טובה עם אורי - מאכל השבוע: עוגיות קינמון של סבתא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אסור לי לדבר על זה, שבוע הבא זה היה מה שיעשה לי את השבע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אסור לי לדבר על זה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתכם...

למעלה