קיה! תודה אורלי, וכולם! ^__^
אני משערת אז שבאמת מחכים שאני אסכם הא? XD טופ ככה, לא כמו שציפיתי מהרכבת, הגעתי ב-11 וחצי ולא ב-11 ורבע(שזה טוב, פחות רבע שעה של בדידות XP ) והמתנתי לכם חברי לפורום XP אטו, בערך ברבע ל-12 או עשרה ל-12 אבי הגיע! והוא זיהה אותי כי מסתבר שהוא מכיר חברת ילדות שלי! XDD (ואני מזכירה לך שוב למסור לה ד"ש ממני נה? P: ) דיסקסנו קצת, הבאתי לו מדבקה עם השם שלו(חיחי XP ) ואז אחרי כמה זמן הגיעו גם שחר ובר! ^__^ ואז בדיוק ב-12, הוצאתי את השלט והנפתי אותו(אוי הבושה! #&%$#&%$#&%$ XD ) ואז פתאום הגיחו אנשים משום מקום שמכירים אותי עוד מפורום פוקימון/אנימקס וכל הזמן קראו לי ג'סי XD (ולצערי היה שמה אחד שאני מאוד שונאת וחשבתי שהוא מישהו אחר שתמיד אני מתבלבלת ביניהם-חושחש להזכירכם. אבל לא נורא היה נחמד לפגוש אותם D: ) ואז אחרי כמה דקות אורלי הגיעה! ^___^ ואז היא הלכה לקנות קפה או מה זה היה? XD ובזמן הזה שירה צ'אן הגיעה! ^__^ אטו, ואחרי כמה דקות נוספות של בושה מהעובדה שאני מניפה את השלט, הגיח שומר שאמר שאסור להניף שלטים(WTF?! למה? צריך לשלם לקניון בשביל זה? XD ) בכל מקרה התקפלנו ויצאנו החוצה ואז הוצאתי את הציורים והראיתי לכולם ^^ ונדמה לי ששחר ובר לקחו כמה צילומים של הציורים לא? XD ולא יעזור לכם, באמת בחלק מהציורים הם יצאו לי כמו בבונים O: האף שלהם היה צריך להיות קצר יותר. ישבנו בגג, ושמה תלינו את השלט(הוהוהוהוהו השומר לא היה *חיוך זדוני*) ואז הגיעו תמר וחברה שלה סיון(הקוראת האלמונית XDD ). הגיעו גם שני ידידים נוספים שלי שלא ממש השתלבו הא? XD אחרי שקצת דיסקסנו וצחקנו נכנסנו חזרה עד שגם ניר הגיע ^^ ו... אחרי שכולם הגיעו הלכנו לקנות אוכל, כל אחד קנה מה שבא לו ונפגשנו שוב בגג לאכול :] בזמן הזה שקנינו אוכל, אורלי אמרה לכולנו להתראות והלכה ^^" אחרי שסיימנו לאכול שיחקנו מן משחק מוזר כזה של אצבעות XD וכמובן, איך לא, אני הראשונה שהפסידה $#&%$#&% ונאלצי לעשות משימה, שהיא ללכת עם השלט של המפגש סביב הקומה של הגג(כמובן שעשיתי את זה בריצה, אבל היה מצחיק XD ). הבאה שהפסידה הייתה בר, שבדיוק ברגע שהיא הפסידה הגיחו איזו חמולה של ילדים דתיים צוציקים מהמעלית ואמרנו לבר שתשאל אותם מאיזו קייטנה הם, והם אמרו שהם לא מקייטנה(הייתכם שכולם משפחה אחת?! XD כמה אפשר להשריץ ילדים שמע ישראל XD ) אחרי כן הראיתי לבר את הקליפים שהכנתי לקונו צ'אן וסצ'אן ^_^ ואז הצעתי שנלך לג'ויסטיק ;-; (<---- מיד תבינו למה ;-; ) *דרך אגב, בשלב הזה כבר הלכו ניר, אבי, וחברה של תמר-סיון* בג'ויסטיק שירה צ'אן ובר שיחקו במכונת ריקודים הזו, והנחנו את התיקים בצד, וגנבו לשירה צ'אן את הארנק ;-;-;-; ואולי, עד כמה שזה לא נראה עלי, באמת שהתאכזבתי מבפנים והרגשתי רע ;-; ורציתי להזמין את שירה צ'אן לגלידה אבל הבאקה כל הזמן "לא לא לא, לא צריך" %$#&#&%$ אבל נראה לי ששירה צ'אן התגברה על זה ^^" אחרי שקצת הסתובבנו בקניון לומר לאבטחה בקניון שנגנב לשירה צ'אן הארנק(לא שזה ממש עזר הא?) בר, שחר ותמר גם כן הלכו, ואז הלכנו(אני, שירה צ'אן, אלעד וגל) לשבת קצת ליד הבורגר קינג, והכרחתי את שירה צ'אן לחייך ^^ אחרי כמה זמן שהמשכנו להסתובב קצת ולדבר, שירה צ'אן גם הלכה וליווינו אותה, ואז שירה צ'אן שאלה אותי אם יש לי נקודת חן על היד(יותר נכון היא אמרה את זה בסגנון שהיא זוכרת שיש לי נקודת חן על היד XD ), אז לסיכום, היא אמרה לי שאומרים שכל מי שיש לו נקודות חן על היד זה אומר שכל המשאלות שלו יתגשמו כי הוא תפס כוכב כשהוא היה קטן(תקני אותי כי אני לא זוכרת כל כך XD ) ואז התלהבתי כי המשאלה שלי להיות מדבבת גם תתגשם! ^__^ אה, דרך אגב, בשלב מסויים כשיירדנו(או עלינו? XD ) במעלית היה איזה בנאדם מפחיד X_X שהייתה לו בעיית דיקציה קשה ביותר XD והוא כל הזמן אמר שבגללנו ובגללנו והיינו צריכים לעלות למעלית אחרת, ובלה בלה בלה XD וגם במדרגות הנעות איזה ילד עארס אחד אמר לנו אם אנחנו רוצים לקפוץ מהמדרגות, אז אמרתי לו אם הוא מוכן להדגים לנו קודם, ואז פשוט התעלמתי ממה שהוא אמר ודיברתי עם אלעד, ואז הילד הזה חיקה את הקול של אלעד אז אמרתי לו שנראה לי שנתקע לו משהו באף ואולי הוא צריך לקנח אותו(ואז הוא הגיב לי, אבל הייתי עסוקה בלצחוק עליו מאשר להקשיב לו XD ) אטו, מפה הסתובבנו רק אני אלעד וגל, והלכנו "למקום שלנו" בגג הקניון(שרצינו להראות לשירה אבל בדיוק היא הייתה צריכה ללכת) והתנחלנו שמה קצת עד שהיה לי קר ונכנסנו. הסתובבנו קצת ואז ראינו אנשי מד"א מטפלים באיזו אישה ששכבה על הריצפה X_X ואחרי כמה זמן שהוכחנו את עצמנו כישראלים נדחפים, ירדנו למטה וראינו אישה מדברת לפסל XDDDDDDD התחלנו לדבב אותה ולומר מה היא אומרת לפסל XDDD ולא הפסקנו לצחוק. לא משנה #&%$$#&% אני מגיעה עכשיו לעיקר! ^&%$%$%$#& חובה לקרוא מפה!!! ב-6 כלינו לקומה של הרכבת כדי שאני כבר אלך XP ורגע לפני שנכנסתי שירה צ'אן מתקשרת אלי! ^$%#&%$ (פעימות הלב מתחילות לי אפילו עכשיו שירה צ'אן XD ) והחליפה איתי כמה מילים, ואז היא אמרה לי "יש פה מישהו שרוצה לדבר איתך" ואז עונה לי... לא אחרת מאשר מאיה!!! ^&%$#&%$#&%$ (בר שלום XD ) הלב שלי התחיל לדפוק כל כך מהר $#&%#&%$ והתחלתי לגמגם #%$&#&%$ ולרעוד #&%$&%$%$& והפנים שלי התחילו לשרוף מרוב מבוכה #&%$#&%$ ומאיה אמרה לי מזל טוב על היום הולדת שהיה לי ^___^ ושאלה איך היה במפגש #&%$&%$# ואמרתי לה שהיא גם תבוא למפגוש הבא XPPP קיייה וכל כך רעדתי, שאלעד כבר החזיק אותי XD יוווווווו ואז כל הנסיעה ברכבת היה לי חיוך מטופש על הפנים מהשיחה על מאיה! ^_______^ ואנשים הסתכלו עלי ולא הבינו מה יש לילדה הזו לחייך XD קייייה #&%$#&%$#^& אטו, וזהו! לא יודעת מה איתכם, אני כן מאוד נהניתי, אפילו שהמפגש היה יחסית קצר וטיפה פאשלות(עם הארנק של שירה צ'אן ;-; ) אבל היה כיף לא? XP אה, ורמי! אתה זוכר אולי את חושחש מפוקימון/אנימקס? XD האמת שאין לי מושג אם פגשת אותו, אבל הוא אמר לי כזה שהוא ראה אותך בטלוויזיה XPPP וקצת צחק(אבל בנחמדות) על איך שסיפרת על פוקימון שמה XP