סיכום מפגש

ליסאן

New member
../images/Emo41.gif סיכום מפגש ../images/Emo41.gif

בגלל שאף אחד עוד לא פתח ....-_-אני אחרוג ממנהגי שלא לפתוח שרשורים חדשים (וכבר שכללתי את זה לאומנות) אני אפתח שרשור. היה ממש כיף וכל הכבוד לליאת (בעיקר) ולעדן שישבו ועשו או ניסו לעשות הפעלות בבית... החבילה הייתה משעשעת (למרות שלא קיבלתי את השוקולד T_T) ושירה ורות שהביאו את החבל שבעזרתו התעללנו באנשים קפצנו לימבו ועוד אח"כ כולם הלכו לאוטוקו ול C&V (זכויות לשירה) ל"קצת" זמן ואני וליאת ועמרי ועוד אנשים נשארנו עם שירה ורות שהיו צריכות ללכת לא הרבה אח"כ וחיכינו וחיכינו...-_- ואז אחרי 3 שעות ארוכות האנשים חזרו וישבנו עוד קצת , היה ניסיון כושל לאמת או חובה ואז ריצה מטורפת לרכבת והגענו בשנייה האחרונה... עכשיו אני אהנה מהאינטרנט שלא היה לי שבוע ^_^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיאפ אני נראה הזוי כרגיל P=

היה ממש כיף =] בגיעו אנשים בפעם הראשונה! ליאת אשכרה היתה איתנו! חטפנו מישהי מפורום אנימה ומנגה! ותנחשו מה הכי אהבתי? P=

Riku FanBoy

New member
מה את בוכה? היית שם...

TT-TT... לי היו חזרות להצגת סיום בצפר... זה התחיל בתשע בבוקר ונגמר בשמונה בלילה T_T "מי יצילנו מכל רע?"

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהגיע עד אלי..

~~~~~היה אדירררררר. נהנתי בשיאים חדשים, כי היינו קצת ויכולנו להכיר יותר ולא להתפצל יותר מידי. ליאת הפכה לעממית XDDDD ביייייייייייייייי מבחן עינוי בספורט.......

Galmon

New member
יאי~~ היה ממש כיף~~~~ D:

למרות שהתעוררתי בשש~ XDD והגענו לת"א נורא מוקדם (יונתן ואני~)..... 9 בבוקר...... ^___^; אבל פגשנו את עומר~~~~ D: וחיבקנו אותו~! 3: ואז חיכינו שעה...... והגיעו אנשימים~ ^-^ והיה נורא כיף, ישבנו, וקפצנו, ורצנו, מישהו לקח לליטל את הנעליים שנועדו לסקול אותו.... D: עשינו בוקים~ XD שיחקנו בדברים מוזרים~ ראינו מחברת סקסית עם ציורי בישים.......... O_____O הרמתי את ליאור~ קיבלתי קילה~ XD היו גם קצת אנשים שנקשרו עם חבלים, ואנשים ששברו חלק מהחבל...... "תראו מה קרה!!!!" ; __ ; והיה ננדוס! וטבעות בצל~~ ואוטאקו!! והיה שמה מדף של יאוי........ אבל לא היה לי מספיק כסף... ; ; אז קניתי את הכרך השני של מונסטר~ 3: והיה מלא שטויות וכיף~ XD אני עייף..... ולא הבאתי מצלמה כי שחכתי.... ; ; אז במקום תמונות מהמפגש אני אשים כאן את אדמונד.... כאן הוא עושה פרצוף פלאשי במיוחד בשביל המצלמה~ D:

LoRd KeNtArO

New member
אני לא אדם של מילים ...אבל אגיד זאת

היה כיף אני מאוד נהנתי וירבו מפגשים כאלה ....ותמונות בעתיד ...לא מוצא את הכבל .....................

¥otamsh

New member
היה ענק!

אין כ"כ כח לתקצר, אבל נהנתי המון, ואני בעד כזה כל שבוע! וגם בעד התוכנית לקנותבניין משותף! עקב מחסוק בזמן ועצלנות, תמונות יועלו בהמשך!

¥otamsh

New member
../images/Emo24.gif ~ אגב, המון כבוד לך ולליאת!

אהבתי מאוד את כל ההשקעה בנו עם המשחקים ההזויים! *אנחה* אני כ"כ מתגעגע!!!!!!!! אממ... תמונות (ויש מספיק....) מחר!

polichan

New member
למרות שרק הייתי מספר קטן של שעות...

נהנתי ממכם והכרתי כמה חדשים...בפעם הבאה אני אדאג שאני לא אצטרך ללכת כל כך מוקדם!
ובהזדמנות חגיגית זו אני רוצה להודות ליותם שעשה לי אירוח ביתי יפה מאד! תודה תודה הכי בעולם! היה כזה כיף!!

למעלה