ק א ס י ו פ א ה
New member
../images/Emo41.gif סיכום מפגש ../images/Emo41.gif
קראתי את כל השרשורים הארוכים על המפגש והנה סיכום הדברים: 1. המפגש הוא לבד. זאת אומרת ללא בן זוג, ילדים, אמא, חמות או חתול. 2. מייד אחרי המפגש קובעים מפגש משפחות. וזה הזמן להביא את כולם כולל התוכי. המפגש יהיה פיקניק במקום מקסים. הגברים ימנגלו, הנשים יפטפטו והילדים ישחקו (עם התוכי כמובן). אפשר להריח את הריח הנפלא כבר עכשיו. ואין כמו נפנוף בצוותא ושיפוד עסיסי להפשיר את הקרח. 3. ובחזרה למפגש הנוכחי בעזריאלי - אין שחרורים. מי שלא מגיע יש לו עסק איתי.
חרדת מפגשים? לא תירוץ מספיק טוב. אנחנו פורום כל כך קטן ואינטימי ולא יגיעו עשרות. אז התירוץ הזה לא מתקבל
כולן נשים ומה אני אעשה שם? תשתתף איתנו בשיחה על מניקור ופדיקור
וברצינות, קפוץ על ההזדמנות לשחק אותה תרנגול בלול. אז גם התירוץ הזה לא מתקבל
אני צריכה לשמור על הילדים/כלב/חמות/אחות - יש ביביסיטר. התירוץ לא מתקבל
יש לי משמרת - תחליפי. ואם לא הולך תני לי את הטלפון של הבוס ואני אסביר לו כמה חשוב לשחרר אותך. התירוץ לא מתקבל
____________________ (מלאו את התירוץ שלכם) - לא מתקבל
OK, אז כולם מגיעים ביום שישי 6/5 לעזריאלי בשעה 10:00. פרטים נוספים כגון מיקום ימסרו בהמשך במסרים בלבד. כל מי שמגיע (וזה כולם) שישלח לי מסר ואחזיר לו מסר בהמשך עם פרטים נוספים. שיוווו..... איך שאני מתרגשת
ואתם ?
קראתי את כל השרשורים הארוכים על המפגש והנה סיכום הדברים: 1. המפגש הוא לבד. זאת אומרת ללא בן זוג, ילדים, אמא, חמות או חתול. 2. מייד אחרי המפגש קובעים מפגש משפחות. וזה הזמן להביא את כולם כולל התוכי. המפגש יהיה פיקניק במקום מקסים. הגברים ימנגלו, הנשים יפטפטו והילדים ישחקו (עם התוכי כמובן). אפשר להריח את הריח הנפלא כבר עכשיו. ואין כמו נפנוף בצוותא ושיפוד עסיסי להפשיר את הקרח. 3. ובחזרה למפגש הנוכחי בעזריאלי - אין שחרורים. מי שלא מגיע יש לו עסק איתי.