סיכום השנה!!!

הורס 17

New member
../images/Emo41.gifסיכום השנה!!!../images/Emo41.gif

יאללה, לכבוד השנה החדשה שבפתח, בואו נסכם את השנה שעברה.....
שם:
שיר השנה שלכם?
זמר השנה שלכם?
הרכב השנה שלכם?
זמרת השנה שלכם?
השיר הגרוע של השנה שלכם?
האירוע הכי טוב שקרה השנה?
האירוע הכי מיותר שקרה לכם השנה?
הבן אדם שהכי עשה לכם את השנה?
הבן אדם שהייתם מעדיפים שלא היה לידכם השנה? השנה שתהיה:
שיר לפתוח איתו תשנה החדשה?
דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?
דבר שאתם לא רוצים שיקרה בשנה החדשה?
תמונה אחת שתבכם את כל השנה שהייתה?

זה קשה../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: 28 מיקום: יהוד השנה שהייתה: שיר השנה שלכם? עכשיו אתה חוזר בחזרה זמר השנה שלכם? אריק ברמן הרכב השנה שלכם? כנסיית השכל זמרת השנה שלכם? מירי מסיקה השיר הגרוע של השנה שלכם? חוובי ציון- רוצה בנות האירוע הכי טוב שקרה השנה? הכרתי את בן הזוג שלי והתקבלתי לתואר שני האירוע הכי מיותר שקרה לכם השנה? שום דבר לא מיותר...הכל לטובה... הבן אדם שהכי עשה לכם את השנה? הבן זוג שלי ואחיינים שלי הקטנים הבן אדם שהייתם מעדיפים שלא היה לידכם השנה? האנשים שלידי זה האנשים שאני מעוניינת בחברותם. אין דבר כזה. השנה שתהיה: שיר לפתוח איתו תשנה החדשה? דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? להצליח בעבודה, בלימודים וגם מבחינה כלכלית ושהקשר ימשיך להיות טוב כמו שהוא עכשיו דבר שאתם לא רוצים שיקרה בשנה החדשה? שאלה קשה תמונה אחת שתבכם את כל השנה שהייתה?

אני:)

שם: ניר גיל: 19 מיקום: עזה השנה שהייתה: שיר השנה שלכם? אני חושבת ש"רחוק ממך" של ברי ויהודית זמר השנה שלכם? יוני בלוך הרכב השנה שלכם? אגרול זמרת השנה שלכם? דנה עדיני הבן אדם שהכי עשה לכם את השנה? עומר, נור, רות השנה שתהיה: שיר לפתוח איתו תשנה החדשה? הכל כשורה/הבנות נחמה דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה טוב, לסיים את השירות דבר שאתם לא רוצים שיקרה בשנה החדשה? עזבו תמונה אחת שתבכם את כל השנה שהייתה? כלניות, כלניות.

למעלה