סיכום העשור

../images/Emo41.gifסיכום העשור../images/Emo41.gif

כולם מסכמים את העשור - אז גם אנחנו. שתפו אותנו בדברים שקרו לכם העשור הזה. איזו רכישה משמעותית (לאו דווקא יקרה) עשיתם? איזה אירוע מיוחד חוויתם? איך הייתם מסכמים את העשור בכללותו? מה אתם צופים לעתיד לבוא?

התשובות שלי:

רכישה משמעותית: מדיח כלים שנרכש לאחר שכנוע רציני של אישי (ובעל חנות מוצרי החשמל...). קנינו את המדיח לפני כשנתיים ועד עכשיו אני לא משוכנעת ב- 100% אם זאת היתה קניה הכרחית. דברים שקרו בעשור הזה: עברנו דירה וזאת היתה ההחלטה הנכונה בזמן הנכון. אירוע מיוחד: בסוף העשור הקודם (אוקטובר 99) נולדה הגדולה, בשנת 2003 נולדה הקטנה. איך מסכמים את העשור - היה טוב, בציפייה לעשור הבא מוצלח לא פחות מקודמו. מה צופים לעתיד לבוא - כרגע אין תוכניות גדולות.

גילור

New member
מתחילה דווקא מהשני:

אירוע מיוחד שחוויתי - בעצם שלושה (לידת שלושת המופלאים שלי
) ולימודי תואר שני והוראה מתקנת רכישה משמעותית בעשור האחרון - חדר הילדים הראשון שקנינו. איך הייתי מסכמת את העשור בכללותו: העשור המיוחד והעשיר ביותר בחיי מבחינת מה שהספקתי בו
מה אני צופה לעתיד לבוא? מקווה לזכות (ה' יודע מאיפה, אבל אני אופטימית
) בסכום כסף מיוחד שיאפשר לנו להגשים כמה חלומות שכרגע נראים קצת רחוקים

נועם@בת

New member
אני הוספתי לעצמי חתימה בתפוז

מה שמסמל את השינוי הכי משמעותי שלנו בעשור האחרון. חוצמזה, למדתי הילינג, ועדיין לא התחלתי לעסוק בתחום. העשור הזה היה ירידה לצורך עליה. אנימאחלת לעצמי להמשיך ולעלות. בתיה

kdr

New member
הסיכום שלי

איזו רכישה משמעותית (לאו דווקא יקרה) עשיתם? מצתחדש לגז, הישן שבק. יש לנו להבה אחת (הכי שימושית לפי חוקי מרפי) שלא ניצתת אוטומטית וצריכה הצתה חיצונית. איזה אירוע מיוחד חוויתם? שכנים שהשאירו על האש סיר שהחל לבעור והפיץ עשן שהתאבך מחדר המדרגות ומהחלונות. מזל שזה קרה בקומה ראשונה (מתוך 8) והכבאים נכנסו מהחלון. מה עשו בעלי הדירה המתוחכמים האלה ? שמו סורגים ! איך הייתם מסכמים את העשור בכללותו? אכזבה מוחלטת מממשלה שלא החזירה את גלעד שליט, או כפי שנאמר בסלוגן "אין שליט שיחזיר את גלעד". מה אתם צופים לעתיד לבוא? שהממשלה תבין סוף סוף מה מקומנו במשבצת שנקראת "המזרח התיכון" ותסכים לשלום אמיתי. שנה אזרחית טובה לכולם.

סיכום העשור שלי :

רכישת העשור שלי : התרמומיקס שלי איזה אירוע מיוחד חוויתם ? אצלי בכל יום יש אירוע מיוחד. ממש בכל יום ויום ! אבל אני חושבת שהלידה של הראל שמהווה מבחינתי ניצחון על מלאך המוות הוא חתיכת אירוע שראוי לציון. איך אני מסכמת את העשור שחלף ? כולו מלא חיים (תרתי משמע) צופה לעתיד : בריאות, הצלחה ושפע , ובכל תחום ....

העשור לי?

העשור הזה הביא לי את שני ילדי האור של חיי מבחינת רכישות? לא יודעת? אולי טלויזית הLCD שפינקתי את עצמי לאחרונה מדיח? יש וממש לא בשימוש מבחינת רכישות אין משהו שעושה לי את זה

rubber duck

New member
סיכם העשור או מצעד העשור

מה קרה לי העשור הזה - המוןןןןןןןןןןןןןןןן מה הרכישה הכי משמעותית שלי בעשור הזה ? טבעת נישואין איזה אירוע חוויתי ? היו המון אירועים חשובים מבחינתי וארין אחד מהם ספציפית שעולה על האחרים סיכום העשור ? באתי , ראיתי , ניצחתי , להתראות בעשור הבא מה צופן לו העתיד ? עתיד וורוד מאד או שאולי כתום או צהוב או כחול או אדום או לבן הצבע לא משנה העיקר שיהיה כיף ומעניין שרון

restסF

New member
וואו, איזה עשור!

אני מניחה שזה היה העשור המשמעותי ביותר שחוויתי בחיים שלי [התחלתי אותו בת כמעט 18 והיום אני בת כמעט 28..] איזו רכישה משמעותית (לאו דווקא יקרה) עשיתם? רכישות משמעותיות- הרכב הראשון שלי [וגם השני, למרות שרכשו אותם בשבילי ועדיין...] התואר שלי [עלה לא מעט כסף...] איזה אירוע מיוחד חוויתם? כל אירוע הוא מיוחד בדרך זו או אחרת, נולדו לי אחיינים, סיימתי את התואר, לימדתי, אהבתי, נפגעתי, אהבתי שוב [וחוזר חלילה..]. זה באמת היה עשור מטורף... איך הייתם מסכמים את העשור בכללותו? מדהים. עם כך העליות והירידות, והיו גם מאלו וגם מאלו והרבה =) מה אתם צופים לעתיד לבוא? רק טוב

סמד13

New member
נולדו לי 8 אחיניים מכול קצוות

הארץ..........איזה כייף הרכישה הכי זה מקסר שרכשתי לפני שבועיים הרכישה הכי גרועה זה כיסא לכפיפות בטן שנח על מקומו בשלום מהיום שהגיע ארוע מיוחד זה כהרופאה ה#$%%^# הודיעה לי שלא יהיו לי יותר ילדים ואח"כ ניתוח ברחם בקיצור חצי כוס מלאה צופים קדימה הכי טוב שאפשר היום האחין הקטן שלי אצלי מה יותר טוב מזה אהההההההההה המון בריאות ואושר לכולם גם עושר ככה סתם בשביל הכייף סמדי

למעלה