סיכום הסקר

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif סיכום הסקר ../images/Emo41.gif

הסקר הקודם היה פשוט למדי... נשאלתם אם תקנו את הטרילוגיה הישנה בדיוידי (אם היא באמת תצא לקראת השנה). והנה התוצאות:
7.14% מכם לא רואים בכלל עניין להכניס את הטרילוגיה החדשה אליכם הביתה. פויה למי שהצביע! (קול אחד
)
14.29% מכם בחרו בשתי אפרויות- הקבוצה הראשונה אמרה שטוב לה עם הוידאו הנוכחי, והקבוצה השנייה מעדיפה כבר לחכות לשישיית הסרטים.
21.43% מכם לא יודעים...
והרוב- 42.86% מכם, לא מהססים אפילו, ויקנו את זה מיד. הסקר החדש מתייחס לסצינות הפתיחה של הסרטים, ברוח תחילת השנה (כן, אני יודעת שזה מאוחר). הרעיון הוא של נתן 15 (שהציע את זה קודם, אז תסקלו אותי...)! ויש גם עדכונים בעמוד הראשי. תיהנו!

very dark girl

New member
../images/Emo3.gif

ראיתי... החלפת ת'תמונה... יפה אבל בלי להעליב יודה יותר מתאים...

go girl1

New member
../images/Emo8.gifלא נכון!

תמונה יפה ובקשר לסקר אני לא זוכרת את הפתיחות... (מגוחך...) ואת הרביעי והחמישי (בינתיים) עדיין לא ראיתי... *מסמיקה מבושה*

Padme Amidala

New member
אני מחליפה את התמונה בעמוד הראשי...

כל פעם כשאני משנה סקר בערך...
ואני דווקא מתה על התמונה הזאת.

juggernaut

New member
בקשר לתמונות..>>

יצאה סידרה ענקית של תמונות ספיילש סטארוורס...יש בקזא.... קיצר יש לי במחשב...של אקס ווינג ועוד ממש מלא.. וזה ממש ממש ממש פצצה...יש בקזא אם את מעוניינת בתמונות מדהימות

Padme Amidala

New member
תציץ בבקשה בתקנון הפורום...

תודה על ההצעה, אבל אסור להפנות להורדות לא חוקיות... אתה יכול לספר לנו על התמונות וכו', אבל לא להפנות אותנו לקאזה. אגב תמונות- רוב התמונות שיש לי במחשב הן מ- theforce.net, אתר המעריצים הכי טוב שיש למלחמת הכוכבים לטעמי.

juggernaut

New member
כן אני מכיר ת'אתר....>

וכן התכוונתי לספיישל.... קיצר זאת סידרת תמונות מדהימה שכל תמונה יש מן סיכומון קצרצר עליה למטה ויש הכל החל מ X-Wing Y-wing ועד ל droideka חרבות אור, כוכבים ספינות, הכל...

MajorWinters

New member
חוק זה דבר יחסי...../images/Emo19.gif

"כופף את החוק- אל תשבור אותו" אסור לך להגיד "תורידו מקאזה" כי אז זה הפניה, מותר לך להגיד- "הורדתי מקאזה", ככה לא הפנת ומי שרצה להבין את הרמז, הבין!

למעלה