סיכום הסקר

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif סיכום הסקר ../images/Emo41.gif

שלום לכולם! הסקר האחרון שלנו היה בנושא אובי וואן, ואתם נשאלתם מה הדבר הכי משמעותי שהוא עשה. תודה רבה לנתן 15 על הרעיון!!
תוצאות הסקר:
9.52% מכם בחרו בכך שהוא הסתיר מלוק את האמת לגבי אביו.
14.29% מכם בחרו באפשרות שהוא נלחם נגד דארת' ווידר ב"תקווה חדשה" ונתן לו לנצח אותו.
33.33% בחרו בכך שהוא לקח על עצמו לאמן את לוק.
והרוב- 42.86% בחרו בכך שהוא לקח על עצמו לאמן את אנאקין. הסקר החדש הוא בקשר לשמועות שהתעוררו לאחרונה באינטרנט, שטוענות שהטרילוגיה הישנה עומדת לצאת בדי וי די בשנה הקרובה. רוצו להצביע ולראות את העדכונים בעמוד הראשי!

Lu Tze

New member
יש לי רעיון לסקר הבא:

מה צריך לעשות למי שבחר באפשרות ה-4 ? לתת לו להיות המורה של יודה ללשון. לזרוק אותו למפלצת של ג'אבה (אלפי סליחות, שכחתי איך קוראים לה), שם הוא יתעכל במשך 1000 שנים. לשים אותו בחדר נעול עם ג'אר ג'אר ולזרוק את המפתח. להכריח אותו להיות הבחור שמודיע לווידר על חדשות רעות.

סידיוס

New member
המפלצת של ג'אבה

SARALAAC דרך הגב... בובה פט ניצל ממנו... (מי שלא יודע)

סידיוס

New member
DENGAR

הציל אותו באונטי האנטר בשם דנגאר... כנראה שהוא היה חבר שלו או משהו, אני לא יודע אבל דנגאר היה זה שהציל אותו. הנה תמונה מהסרט - האימפריה מכה שנית.

MajorWinters

New member
אמממ.... אפשרות 3...../images/Emo19.gif

יודה... כן... קשה בלשון- אבל איזה מגניב הוא הוא הא? אפשר לסבול שעתיים ביום ואז להמשיך לעשות שטויות עם הבחור הירוק המוזר הזה... מהסרלאק אפשר להנצל. לבשר רעות לויידר... זה פשוט מוות. זה לא עינויים (אולי למספר שניות). אבל להיות תקוע עם גאר גאר בחדר... ובלי שום חפץ חד ו\או קהה... כואב.

Padme Amidala

New member
אני איתכם... ../images/Emo6.gif

אבל להיתקע עם ג'אר ג'אר זה לא קצת אכזרי? לא הייתי מאחלת את זה אפילו לאויבים הכי גרועים שלי. או שבעצם כן... :-}

Padme Amidala

New member
אוף,

זה היה אמור לצאת האייקון הזה-
אין לי מושג איך הגעתי למה שהיה בהודעה...

very dark girl

New member
זה לא נכון!

הוא לא לקח על עצמו ללמד את אנאקין! קוו'י גון נתן לו הוראה לפני שהוא מת!

למעלה