סיכום הסקר

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif סיכום הסקר ../images/Emo41.gif

בסקר הקודם, שנערך לקראת שנת הלימודים החדשה, נשאלתם מי מהדמויות הוא המחנך או המחנכת שתרצו... והנה התוצאות-
מקום אחרון- הקיסר, פדמה אמידלה (
), לוק סקייווקר, וליה אורגנה (ושוב
)- כל אחד לא זכה באף נקודה.
מקום חמישי- דארת' וידר (באמת אחלה מורה...) עם 5.00%.
מקום רביעי- אנאקין סקייווקר (הוא עקב את פדמה ואת ליה, הוא?! טוב, לפחות יהיה משהו להסתכל עליו בשיעור!
) עם 10.00%.
מקום שלישי- האפשרות "אחר" עם 15.00%. אני מחכה לשמוע במה בחרתם...
מקום שני- אובי וואן קנובי (ושוב
, אבל הפעם אחד גדול) עם 20.00%.
מקום ראשון- יודה (אולי הוא יהיה מורה לאנגלית?) והאן סולו, הבחירה האישית שלי!
כל אחד מהם קיבל 25.00%. את הרעיון לסקר החדש (מהו הקרב הכי גדול ויפה בסאגה) הציע לי נתן14 מהפורום- הקרדיט שייך לו!
תצביעו ותיהנו!

Another Girl

New member
הבחירה שלי...

שלא מופיעה בסקר,היא- הקרב על כוכב המוות בסיומו של "תקווה חדשה"....אין עליו,קלאסי,מרתק ומלא אקשן.

הבחירה שלי - לוק ווידר בסוף RotJ

הסצינה היפה ביתר בכל הסאגה (בינתיים) לדעתי היא הסצינה בה לוק מתחבא מתחת למדרגות, ווידר מנסה להוציא אותו בדיבורים על אחותו, ואז לוק קופץ עליו בצעקת "לא" מהממת, ומתחיל קרב מהמם בו לוק נמצא בנקודה ההתקפית (בניגוד לקרב עד אותו רגע בו לוק היה רק במהלכי הגנה), והמוזיקה ברקע שהיא לדעתי ההלחנה המדהימה ביותר בכל הסאגה.

Padme Amidala

New member
גם אני בחרתי בזה!!

זה סצינה מדהימה! הכי יפה זה שבסופה ווידר מתעשת ומציל את לוק...

spiders king

New member
נכון באמת המוזיקה יפה

ועם כבר מדברים על המוזיקה הזאת אולי מישהוא יודע מה השם שלה?

Dark Side Beckons

מתוך: "שובו של הג'די - פסקול הסרט - מהדורה מיוחדת" (בתרגום חופשי:) "אותותיו של הצד האפל - בקטע זה, הסינטיסייזר מעצים עוד יותר את הקטע העוצמתי בו ווידר מחפש את לוק מתחת לאולם הקיסר. לאחד שהלורד האפל קורא את מחשבותיו של לוק וזהותה האמיתית של ליאה נחשפת, האורקסטרה והמקהלה מגיעים לעוצמות 'אופראיות' (מלשון אופרה, א"א) בעוד ווידר מובס על ידי בנו הזועם. מנגינת הקיסר מופיעה כשהוא מביע הסכמה מעוותת וכניעה לגורלו, אך מנגינת הכח מתנגנת כשלוק מסרב לפנות לצד האפל."

בטוח במאה אחוז, אבל...

אתה לא תמצא את זה בשם הזה בשום מקום כי זה השם של היצירה עצמה, בעוד השם של הטרק מהדיסק הוא אחר.

למעלה