סיום הספר

BabyBoy1

New member
../images/Emo41.gif סיום הספר

כולם מניחים שוולדמורט ימות (ואולי גם הארי) אבל זה ממש לא חייב להיות ככה. לדעתי יכול להיות מאוד שוולדמורט לא יחוסל סופית (אולי גם בגלל שהארי הוא הורקרקס) אלא שכל הזמן "יהרגו" אותו והוא יחזור לחיים בגלל ההורקרקסים שלו. כמו שדמבלדור אמר להארי בספר הראשון: "Nevertheless, Harry, while you may only have delayed his return to power, it will merely take someone else who is prepared to fight what seems a losing battle next time -- and if he is delayed again, and again, why, he may never return to power." מה אתם אומרים?

Mr Sinister

New member
בגלל זה הארי צריך להשמיד את

ההורקרוקסים לפני שהוא יהרוג את וולדמורט, כדי שהוא לא יחזור לחיים שוב ושוב.

LiRs Lullaby

New member
איזו סיבה יש לו לא להצליח?

יש לי תשובה יותר ארוכה בנושא, אני הולכת לפתוח נושא חדש...

lorda

New member
אחחח

מה יש לכולכם עם התאוריה הזאת? זה לא ממש הגיוני שהארי הוא הרוקרקס כי אז הוא יצטרך להתאבד ואז להרוג את וולדמורט. -.-" זה לא בדיור הגיוני. חוצמזה. בטח רולינג תעשה האפי אנדינג קיטשי ומעצבן. אבל ככה זה.

LiRs Lullaby

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד

איפה הוא כתב שהארי הוא הורק'? אני אישית חושבת שההאפי אנדינג של גקר יהיה הכי הגיוני בעולם ובסימביוזה מוחלטת עם המסרים שהיא מעבירה בכל הספרים שלה - שאהבה חשובה, שלא משנה איפה אדם גדל, משנה איך הוא מתנהג, וכו'. ציניקנים זה מה זה פויה

lorda

New member
נמנמ

הוא כתב בסוגריים. אבל אם הארי הוא לא הרוקרקס כמובן שהוא גם יחסל את כל ההורקרקרסים וינצח את וולדמורט. האפי הנדינג מאוד מתאים בספר הזה. כמו שאמרת. ואני בת ד"א. =] XD

הומ.><../images/Emo126.gif

דווקא אני הייתי שמחה להפי אנד (לא קיטשי) אבל רולינג כבר רמזה שלא יהיה כזה.

למעלה