סט ליסט 17/9

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif סט ליסט 17/9

Nikon at Jones Beach Theatre, Wantagh, NY =================================== 01. Toys In The Attic 02. Mama Kin 03. S.O.S. (Too Bad 04. Cryin' 05. Jaded 06. Baby Please Don't Go 07. Stop Messin' Around 08. Seasons Of Wither 09. Dream On 10. Last Child 11. Eat The Rich 12. Sweet Emotion 13. Draw The Line ---------------------------------- 14. Love In An Elevator 15. Walk This Way פרטי טריוויה:
Big Ten Inch יוצא ומחליף אותו Last Child. הופעה הבאה - 19.9

Hangman Jury 87

New member
last child

הכנסה מצויינת, אגב התאריך הזה מזכיר לי את ההופעה מ-2001, 17 לספטמבר 2001, ההופעה הראשונה אחרי מתקפת הטרור בתאומים שיש לי את ההופעה הזאת בבוטלג.

בָלבָל

New member
ואללה!

וקודם ב-בררר התכוונתי להגיד שחבל כלכך שהם לא מוצאים Jaded LIE או WTW ואז מכניסים את LC.... למה זה חייב להיות או זה או זה

AeroTom

New member
אכן חבל

שיש רק איזו פנינה אחת כרגע בסט, ועוד שירים נחמדים אחרים שרק מתחלפים ביניהם. אני יותר ויותר מתקשה להאמין שהלהקה תעשה בסיבוב הנוכחי מה שעשתה סיבוב הקודם, שהיו בסט אחד שירים כמו: S.O.S No More Seasons K&Q Helter Skelter

AeroTom

New member
באטלנטה אם אני זוכר נכון...

אם אני לא טועה זה הגיע מגיא אלי, ממני לאורית, ומאורית אליך...תקן אותי אם זה ממקום אחר. זכור לי שהשאלתי לה את העותק שיש אצלי. יש שם כמה מילים נחמדות שסטיבן אומר שקשורות לתקופה, לפני Dream On. ו-Edge שם קיבל משמעות חדשה... ויש שם את Honky Tonk Woman מלא נראה לי.

בָלבָל

New member
יו נראה לי לא זכיתי לשמוע את הבוטלג

הזה... אפשר לסדר שיגיע אלי?

Hangman Jury 87

New member
במפגש בסוכות

אני יביא עותק שלו אם את רוצה, האיכות די סבירה אבל בהחלט אפשר לשמוע זה לא איכות גרועה.. ההופעה אבל מעולה.. גם די ארוכה.. שעתיים +, 24 שירים.

Hangman Jury 87

New member
העותק של תומר...

כבר מזמן אצלו אני משער.. לי יש רק עותק 1 כרגע, בגלל זה אמרתי שאני יכול לעשות עוד עותק, או שתומר ישאיל לך את העותק שלו לא כזה משנה כרגע...

בָלבָל

New member
אהה חשבתי זה של תומר אצלך... אחרת

ישר הייתי מבקשת ממנו חח בקיצור אז אם אצטרך עד סוכות אני אודיע לך
תודה!

Aerosmith2006

New member
אווו.... ../images/Emo24.gif

Last Child זה שיר מדהים... גם Big10 אבל נחמד החזירו אותו.... אותו דבר עם S.O.S שפתאום חזר לרשימה מגניב ביותר! (למה אני לא שם
)

למעלה