סטטיסטיקות

candyheart

New member
../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo41.gif

אז חודש יולי נגמר מחר,והחלטתי שיהיה נחמד לפרסם את הסטטיסטיקות של הפורום בכל סוף חודש ולראות איזה פורומים אתם אוהבים ומי כתב הכי הרבה אז הנה:
הפורומים האהובים: בריטני ספירס ערוצי MTV ו-VH1 מצעדים וביקורת מוזיקה כריסטינה אגילרה אירוויזיון מדונה רוק גלי - glee גלגלצ כלי נגינה ונגנים
החברים שכתבו הכי הרבה: (236) theone24 (118) HanAn189 (108) britmel (106) candyheart (89) דר אמברלה (62) X Offender (62) Music Man XD (48) 2Dirrty4U (48) האח הגדול 22 (45) Shiri from the block כל הכבוד לכולם ובהצלחה לנו בחודש הבא!

spiceupmylife

New member
ואוו :) אני מקום 3 ../images/Emo13.gif

נו טוב ... יש לי פה פינה ואני קצת הרבה מכורה....
אמן נהיה ברשימה בחודש הבא
ובואו גם לפורום גאגא

theone24

New member
מגניב.

אפשר לאמץ את הרעיון של שירן ולהאדים את האדם שכתב הכי הרבה (חוץ ממני וממך כמובן). זה בהחלט יכול לתרום להפעלת הפורום.

theone24

New member
אגב, משהו שמופנה לכולם ששכחתי לשאול.

אז כמו שכולם יודעים, יש פה עידכונים על הכוכבים "הרגילים" (ביונסה,קיילי,מדונה,בריטני,גאגא,כריסטינה וכו") אבל הייתי מעוניין לדעת על איזה אומנים ואומניות חוץ מאלה שאני מעדכן לגביהם בדרך כלל תשמחו לשמוע?

candyheart

New member
אני אישית אשמח לשמוע על כל אמן שנכנס לקטגוריה

כמובן שעל כאלה שפחות מעניינים לא צריך לעדכן כל דבר,אבל מבחינת קליפים והופעות אשמח לשמוע גם על אמנים אחרים שהם לאו דווקא מאוד מוכרים.אפילו יהיה נחמד לשמוע מחבר'ה מתחילים.זה יכול להיות מקום מעולה להכיר זמרים חדשים. אם כבר מדברים על זה,היה מעניין אתכם פינת המלצה/הכרה שבה חברי פורום יוכלו לפרסם זמרי פופ שהם אוהבים והם פחות מוכרים,או כאלה שרק התחילו? כי גם אני חושבת שיהיה נחמד אם נצא קצת משבלונת הבריטני/גאגא/כריסטינה,מעולות ככל שיהיו.

theone24

New member
אני אשמח לאחת.

היתה לנו התחלה של אחת שאבישי התחיל אבל אף אחד לא המשיך מאז... אישית אני אשמח שאנשים יציינו שמות כי באמת שיש מלא אומנים לרוב לא מגיעים לאוזן הישראלית.

candyheart

New member
סבבה

אז מעכשיו מי שכותב הכי הרבה כל חודש יהיה אדום בחודש הבא! כל הזכויות שמורות לשירן.

Shiri from the block

Active member
וכל הזכויות שמורות למנהלים אחרים שמהם זה נלקח../images/Emo67.gif זה לא אני המצאתי../images/Emo3.gif זה רץ במשך שנים בתפוז חח

למעלה