סטארגייט SG1 פרק 2x01- Serpent's Lair

סלמאק

New member
קודם כל,ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מקווה שתיהנה מהפורום כמה שיותר.
לגבי מה שאמרת: זו בדיוק הבעיה, שאין דרך להכניס חליפות חלל לתוך הדאונים מבלי לפתוח אותם ולחשוף אותם לריק של החלל. וגם אם כן, אתה מתאר לעצמך מה צריך כדי ללבוש חליפת חלל? זה לא בדיוק כמו להחליף לחליפת צלילה... לאסטרונאוטים בנאס"א,לפני העלייה למעבורת החלל, לוקח מספר שעות ללבוש את כל חלקי החליפה (שאני כבר לא זוכר כמה היא שוקלת, אבל זה היה הרבה), וגם אז הם עושים זאת בחדר (או יותר נכון מעבדה) שהוכן במיוחד למשימה זו, ועוזרים להם אנשי צוות שהוכשרו במיוחד למשימה זו... הם סוג של מהנדסים שמשימתם היא לטפל בחליפות ולוודא את כל התקני הבטיחות שלהם. זה ממש בלתי אפשרי ללבוש חליפת חלל בכוחות עצמך, על אחת כמה וכמה כשאתה יושב, ועוד בתוך דאון?!? הכוונה היתה לזה שהדאונים נכנסו אל תוך התא הזה (בתקווה ששניהם יכלו להידחס לשם ביחד), ולא נפתחו עד החזרה לאטמוספירה, ככה הם יכול לנחות בבטחה, מבלי להיפגע ומבלי להיחשף לריק של החלל.

../images/Emo58.gif נראה לי שבגלל השאלות האלה

המציאו את האסגרד . ואז אין בעיות , באיזה עונה תור מצטרף אל המתח?

antreprize

New member
אני מסכים, זה בלתי אפשרי ללבוש את החליפות

בתוך הדאונים. אבל זה גם לא נראה לי הגיוני שהדאונים הצליחו להכנס לתוך התא. אני לא יודע מה הגודל של הדאונים, אבל הם נראים לי כבדים מדי וגדולים מדי בשביל להכנס לתא, אבל מצד שני, יכול להיות שאני טועה.

Enderew

New member
בעד ונגד מה שאמרת

אני אתייחס לדניאל. מצד אחד, את צודקת, הם ממש לקחו את זה "בקלות" בלתי נסבלת. מצד שני, הם עשו לא הזכרה רק לא מזמן. סכ"ה הוא מת ממש לא מזמן, פעמיים או יותר.

Enderew

New member
ספויילר לצופי AXN

מה אתם אומרים, האם הפרק הזה הוא הזמן המתאים לצרף את דניאל למועדון המת המתמיד? הוא מת כבר 3 או 4 פעמים מאז תחילת הסידרה. נראה לי שזה כבר הזמן המתאים לומר שזה דפוס חוזר. חשבתי על זה לראשונה אגב בפרק עם הבחור מהאוקיינוס, כשעשו לו אזכרה והכל. זה הזכיר לי את המוות היותר רציני שלו, בעונה 7(?).

Gilliana

New member
דניאל כבר הפך להיות הקני של סטארגייט ../images/Emo6.gif

!Oh no! they killed Daniel

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מוכרחה תגובה אחרונה: זה הרי כ"כ מתבקש, והתמונה מעולה!
אגב - המיתות של דניאל (ולא זכרתי את זה) התחילו עוד בסרט.

למעלה