סטארגייט SG1 פרק 2x01- Serpent's Lair

Iced Hammer

New member
../images/Emo41.gif סטארגייט SG1 פרק 2x01- Serpent's Lair ../images/Emo41.gif

and now... the conclusion.. פרק 23 לפי AXN

kinspirit

New member
אז ככה

אחלה פרק. המתח מהפרק הקודם נמשך, וכך גם האקשן. הבדיחות של ג'ק זרמו בפרק הזה אחת אחרי השניה ("במצב שכזה אני צריך להגיד משהו משמעותי... שום דבר לא בא לי לראש, בואו נלך") והיחסים בין חברי הצוות הלכו והתאדקו. ואיך אפשר בלי כמה ניטפיקים:
היה מגניב לראות את ההתנהלות של ג'ק וברייטאק אחד מול השני - האחד מנסה כל הזמן להוכיח לשני שהוא יותר טוב. בכל פעם שג'ק הצליח להרשים, ברייטק הרשים ישר אחריו, ואז שוב ג'ק וחוזר חלילה.
ג'ק שב וחזר על כך שזה יום רע, אבל אני חושבת שהיה להם דווקא יום טוב מאוד - הם היו בסכנה של מוות איזה 5 פעמים שונות במהלך הפרק, ובכל פעם מחדש הצליחו למצוא דרך להינצל. לזה אני קוראת יום טוב מאוד (וגם קצת יותר מדי מזל מאשר אפשרי מבחינה הסתברותית אם תשאלו אותי).
בעוד שבפרק הקודם דניאל הסתובב כל הפרק בלי משקפיים, פתאום משום מקום צצו לו משקפיים בפרק הזה. אבל עזבו, עניין המשקפיים שלו והאם הוא זקוק להן או לא על מנת לירות באקדח/רובה זאת בכלל תעלומה בפני עצמה שרק הולכת וגדלה מעונה לעונה.
הסצינה שבה דניאל הפצוע אומר לג'ק שהוא ישאר מאחור קורעת את ליבי בכל פעם מחדש
ואז כמובן דניאל מוצא דרך להינצל. אה כן, וגילינו דבר חדש על הסרקופג בפרק הזה - הוא גם מתקן בגדים
כשדניאל נפצע כל הצד השמאלי שלו חרוך (מה שאומר שגם הבגדים הלכו פייפן) וכשהוא יוצא מהסרקופג הכל מתוקן כאילו כרגע יצא מהתופרת. יעיל למדי אם תשאלו אותי.
ועכשיו לניטפיק אמיתי - לא זוכרת היכן קראתי/שמעתי את זה, אבל בגרסה המקורית קלורל אמור היה להיהרג בפרק הזה, אבל בגלל מחאת הצופים החליטו להשאיר את הדמות. אז הם שמו אותו בעזרת הדמיית מחשב מאחורי אפופיס כאשר הוא בורח מהספינה לפני הפיצוץ. בפרק עצמו אפשר ממש לשים לב להבדלי "איכות התמונה" בין אפופיס וקלורל.
עוד ניטפיק, פאשלה שרואים בפרק, מצורפת בלינק בסוף ההודעה. לצערי פספסתי את זה בשידור היום

Gilliana

New member
הבדיחות של ג'ק יבשות כמו הנגב, תסלחי לי

לא רק שלרוב הן אינן מצחיקות (עם יוצאים מן הכלל פה ושם) אלא שהן גם יוצאות מפיו ממש גרוע. נחמד מאד האתר עם ה-Screenshots!

בועז 126

New member
הבדיחות של ג'ק לא יבשות את פשוט לא מבינה ../images/Emo4.gif

את רק בהתחלת הסידרה וכבר את קוטלת את ג'ק ומציבה ציפיות גבוהות את כנראה שוכחת שהאת העונה השניה הם הפיקו רק ב98 שהזה לפני 9 שניים אם את באמת אוהבת את הסידרה תנסי להנות ממנה ולא לבקר למצוא פגמים.. זה נכון אפשר לבקר אפילו צריך, אבל חכי שתראי עוד עונה אחת או שתיים ואז תחליטי אם את אוהבת את הסידרה סטארגייט sg-1 או ממשיכה הלאה כי לא מתאימה לך סבלנות היא מעלה שיש למעטים וחסירון שיש להרבים סטארגייט בליבי אני לא יודע מה איתכם

Gilliana

New member
לא יקירי, אתה הוא זה לא שמבין

אני מתה על סטארגייט - וההיעלבות שלך בשם ג'ק (מכלום) ממש לא במקום כי אני ריצ'רד דין אנדרסון הוא אחד השחקנים האהובים עלי ביותר. אני רק אומרת שהומור (בינתיים) זה לא הצד החזק של ג'ק אוניל , מה לעשות? אם ג'ק היה מושלם - הוא לא היה מעניין, נכון? להחליט אם אני אוהבת את הסדרה? כבר החלטתי מהפרק הראשון, אין מה להחליט יותר.

ilovenewyork

New member
הומור זה לא הקטע החזק של ג'ק אוני'ל ???

את בטוחה שאת צופה באותה תוכנית כמו שאנחנו ??????

gk581

New member
וואו!

לא אכפת לי שיאמרו פה דברים שונים ומשונים, אבל לדרת על ההומור של ג'ק? עד כאן... זה הגיע למצב שבו אני כבר מצפה לפליטה צינית כזאת או אחרת, דבר שהוא מבחינתי שיא הפרק. אם את רק מתחילה לראות את הסדרה, חכי קצת, זה משתפר.
(נסחפתי קצת?) אם לא אז את בטח מכירה את יחסי ג'ק - בעל שאין צורך להרחיב עליהם.

Gilliana

New member
אני מדברת נכון לתחילת העונה ה-2

מעבר לזה - טרם ראיתי ואני כמובן מאמינה שמצב ההומור של ג'ק ישתפר, משום שהפוטנציאל בהחלט קיים, רק שבינתיים - עדיין חלש.

Gilliana

New member
יפה - אז עלינו ל-"כתה ב'" ../images/Emo13.gif

למרות שזה היה פרק מאד מותח - לי לפחות, היו כמה וכמה בעיות איתו והעיקרית שבהן, האופן האדיש כ"כ שבו הצוות מקבל את מותו של דניאל! איך ג'ק יכול להגיד ש-"זה לא היה יום רע כ"כ" כאשר לפי מה שהוא יודע, דניאל מת? בעיה שניה: מניין הודאות שהאלפא/ביתא SITE של העולם המקביל יהיה גם זה של העולם שלנו? למרות שבגדול, דניאל יכול היה לחייג לכל מקום ביקום רק כדי לצאת מהספינה ומשם לחייג הביתה. הוא היה יכול באותה המידה לחייג לצ'ולאק, הכל תלוי באם הוא זוכר את המספר
בעיה שלישית: בנאס"א יודעים על הסטארגייט??? ואיך בדיוק עברו הנוסעים מהדאונים למעבורת? נקודות חיוביות - ברייטאק, האובי ואן-קנובי של הג'אפה. גם לכם הפרק הזה הזכיר את מלחמת הכוכבים?

shaysn

New member
צריך להניח

שהם ספרו לנאס"א ולמי שצריך על הסטארגייט מחמת המצב. בכללי אולי אין דקויות, אולי דניאל לקח סיכון עם הקורדינאטות.. והי, על מאסטר ווינדו התאבלו?(או שכן) ממשיכים הלאה.:) אותי הצחיק שמאסטר ברייטאק כמה פעמים אומר "עכשיו נמות", יש לאיש רצון למות. :)

Gilliana

New member
אתה משווה את מאסטר ווינדו לדניאל???

איך אפשר בכלל? הריח בSG-1 כל היחסים הרבה יותר קרובים ומשפחתיים, נקרא לזה כך, האנשים האלה מתבשלים אחד עם השני רוב שעות היממה, עוברים גיהנום ונלחמים להצלת העולם. הייתי מצפה מג'ק ומקרטר לקצת יותר התייחסות לזה שהחבר שלהם מסר את נפשו בקרב.

ilovenewyork

New member
רק בשבילך - כולל ספויילרים לעונות מתקדמות

STARGATE VS STARWARS לינק http://www.dailymotion.com/relevance/search/stargate+cantina/video/x24cwh_the-stargate-cantina-stargate-sg1-v_fun

Gilliana

New member
נחמד מאד! ../images/Emo45.gif תודה ../images/Emo13.gif

אגב, יש דמיון חזותי משהו בין אמנדה טאפינג וקארי פישר (הצעירה כמובן) - רואים זאת בעיקר בחיוך.

neboris

New member
אחד הקליפים הטובים ביותר

מי שרוצה להוריד אותו למחשבו הפרטי (וגם קליפים מגניבים נוספים של סטארגייט) מוזמן לבקר באתר: http://www.thealphasite.com

סלמאק

New member
בעניין הוודאות של דניאל על אתר אלפא...

יכול להיות שהוא ראה את הכתובת של הכוכב כשהוא היה במציאות המקבילה. בכל מקרה, דניאל לא יכול היה להיעזר בשום כוכב כדי להגיע אל כדור הארץ, כי הוא עדיין היה זקוק לקוד הקשתית, לאהיה לו איך לחייג ופשוט להיכנס, אז הוא השתמש באתר אלפא,לא בטח יש GDO. בקשר ל"איך הם עברו למעבורת": זאת שאלת השאלות, שאלתי את עצמי את אותה שאלה מהפעם הראשונה שראיתי את הפרק (כשהוא שודר לראשונה). עד כמה שידוע לי, אין על זה עדיין תשובה.
-חכי כשתראי את המאסטר יודה של סטארגייט - ת'ור

ARIS BOCH

New member
איך הם עברו למעבורת

למעבורת יש תא מטען שנפתח, הוא משמש לפריסת לווינים בחלל וכנראה שהדאונים נכנסו לשם והמעבורת נחתה איתם כשהם בפנים. http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1206378/2/istockphoto_1206378_space_shuttle_satellite.jpg http://www.archives.gov/press/press-kits/picturing-the-century-photos/images/space-shuttle-challenger.jpg http://library.thinkquest.org/C0116628/images/SS1.jpg

סלמאק

New member
וואי, מגניב!!!!

לא ידעתי, ומאוד מאוד טוב לדעת, פיתרון ענק.

antreprize

New member
אני לא חושב שככה זה קרה.

לפי מה שאני יודע, בתא המטען של המעבורת יש רק זרוע אחת, וגם אם יש שני זרועות זה לא מספיק. אם המעבורת הייתה מנסה לנחות כשהדאונים מוחזקים ע"י הזרועות אבל נמצאים מחוץ למעבורת, המבנה שלה היה "נשבר" והחיכוך הרב היה גורם להתפוצצות(בדיוק כמו שקרא עם הקולומביה ב2003). ההסבר היחיד הוא שאיכשהו האסטרונאוטים במעבורת הכניסו לתוך הדאונים חליפות חלל שבעזרתן הם יצאו מן הדאונים ונכנסו לתוך המעבורת. ד"א, אני אופיר ואני חדש כאן בפורום, את סטארגייט אני מכיר כבר כמה שנים ובזמן האחרון קראתי כאן.

למעלה