אז ככה
אחלה פרק. המתח מהפרק הקודם נמשך, וכך גם האקשן. הבדיחות של ג'ק זרמו בפרק הזה אחת אחרי השניה ("במצב שכזה אני צריך להגיד משהו משמעותי... שום דבר לא בא לי לראש, בואו נלך") והיחסים בין חברי הצוות הלכו והתאדקו. ואיך אפשר בלי כמה ניטפיקים:
היה מגניב לראות את ההתנהלות של ג'ק וברייטאק אחד מול השני - האחד מנסה כל הזמן להוכיח לשני שהוא יותר טוב. בכל פעם שג'ק הצליח להרשים, ברייטק הרשים ישר אחריו, ואז שוב ג'ק וחוזר חלילה.
ג'ק שב וחזר על כך שזה יום רע, אבל אני חושבת שהיה להם דווקא יום טוב מאוד - הם היו בסכנה של מוות איזה 5 פעמים שונות במהלך הפרק, ובכל פעם מחדש הצליחו למצוא דרך להינצל. לזה אני קוראת יום טוב מאוד (וגם קצת יותר מדי מזל מאשר אפשרי מבחינה הסתברותית אם תשאלו אותי).
בעוד שבפרק הקודם דניאל הסתובב כל הפרק בלי משקפיים, פתאום משום מקום צצו לו משקפיים בפרק הזה. אבל עזבו, עניין המשקפיים שלו והאם הוא זקוק להן או לא על מנת לירות באקדח/רובה זאת בכלל תעלומה בפני עצמה שרק הולכת וגדלה מעונה לעונה.
הסצינה שבה דניאל הפצוע אומר לג'ק שהוא ישאר מאחור קורעת את ליבי בכל פעם מחדש
ואז כמובן דניאל מוצא דרך להינצל. אה כן, וגילינו דבר חדש על הסרקופג בפרק הזה - הוא גם מתקן בגדים
כשדניאל
נפצע כל הצד השמאלי שלו חרוך (מה שאומר שגם הבגדים הלכו פייפן) וכשהוא
יוצא מהסרקופג הכל מתוקן כאילו כרגע יצא מהתופרת. יעיל למדי אם תשאלו אותי.
ועכשיו לניטפיק אמיתי - לא זוכרת היכן קראתי/שמעתי את זה, אבל בגרסה המקורית קלורל אמור היה להיהרג בפרק הזה, אבל בגלל מחאת הצופים החליטו להשאיר את הדמות. אז הם שמו אותו בעזרת הדמיית מחשב
מאחורי אפופיס כאשר הוא בורח מהספינה לפני הפיצוץ. בפרק עצמו אפשר ממש לשים לב להבדלי "איכות התמונה" בין אפופיס וקלורל.
עוד ניטפיק, פאשלה שרואים בפרק, מצורפת בלינק בסוף ההודעה. לצערי פספסתי את זה בשידור היום