סטארגייט SG1 פרק 1X11 - Bloodlines

יפעת777

New member
ואיפה אזהרת הספויילר?

וחוץ מזה על מה אתם מתווכחים בדיוק? על זה שעוד לא ראיתי את הפרקים המתקדמים יותר ומשחקים אותה חכמים גדולים בגלל שאתם כבר ראיתם אותם?

gandal

New member
כדי לסגור את העניין, מקווה שברוח טובה,

לגבי ויכוח וחכמים גדולים - אין פה ויכוח. לא היה פה שום ניסיון "לשחק אותה", אלא רק לתקן את טעותך שענית למישהו, ולמרבה הצער הדבר התפתח למימדים לא רצויים. זה היה מכוונות טובות, אבל בכל אופן, סוג תגובות סרקסטיות כאלה רק עלול לגרום לאנשים לחשוב שנית אם ירצו לענות לך... דבר אחרון לסיום - אני יכול רק להתנצל אם חשפתי בשוגג מספר פרטים. להגנתי אני יכול לומר שהם נראו לי (ועדיין נראים) מינוריים, כך שזו הסיבה שלא סימנתי אזהרה כראוי, ואני חושב שמה שחשפתי לא יהרוס ולו קצת מהצפייה, אם בכלל. אמנם אין זה מוריד את האשמה ממני, אך אני יכול רק להבטיח שאזהר בעתיד.

יפעת777

New member
אני הגבתי כך כי ישר קפצת ואמרת שזה לא נכון

וכתבת שזה דובר רבות על הג'אפה בקשר לזה וזה לא היה בפרקים ששודרו עד הפרק 12, כך שמשתמע מכך שאני כביכול הייתי אמורה לדעת אבל לא יכלתי כי לא ראיתי את הפרקים המתקדמים יותר. זה נותן הרגשה שמישהו מנסה להראות לך כמה הוא חכם גדול. בכל אופן קיבלתי את ההתנצלות, אני מבינה שזה לא היה בכוונה, לפעמים לא שמים לב, אבל גם אם זה מינורי צריך לקחת בחשבון שאולי זה בכל זאת יפריע למי שעדיין לא ראה את הפרקים, הרי אי אפשר להכנס לראש של האחר.

סלמאק

New member
בפרק שאתה מדבר עליו ../images/Emo58.gifAXN:

הסבירו שמולך, הגואולד ששלט בהאק'טיל, כוכב המוצא של אותן לוחמות ג'אפה, הינדס גנטית את הלוחמות שלו לכך שבבגרותן יחלו והמערכת החיסונית שלהן תקרוס ללא השתלת השיתופן. הוא עשה זאת כדי לשמור על נאמנותן אל שורותיו, דבר שככל הנראה לא כ"כ הצליח לו. אבל זה נוגע רק לג'אפה של מולך, רק ללוחמות ההאק'טיל, אצל שאר גזה הג'אפה לא כך המקרה. אצלם המערכת החיסונית תקרוס רק אם יוציאו מהם זחל שכבר הושתל, כי הם הופכים לתלויים בו.

gandal

New member
../images/Emo58.gif AXN

אמנם איני זוכר את המקום המפורש בו נאמר הדבר, אך זכור לי שמדובר על כל הג'אפה, ולא רק על לוחמות ההאקטיל. מעיון מהיר בויקיפדיה עולה שאיני לבד בגישה זו, שכך לגבי כל הג'אפה, אך מכיוון שנכון לעכשיו אין לי הוכחה חותכת (את המקום המדוייק בו נאמר), לא אמשיך בדיון... [מה גם שעניין זה אינו ברומו של עולם :p]

spirit73

New member
בפרק של HATHOR 13

טיאלק אומר על ג"ק אוניל שאם הוא לא יקבל שיתופן הוא ימות ואז הם מכניסים אותו לסרקופג ומתקנים אותו. הנורה מאכזב שקיבלתי רק תגובה אחד על בית של טיאלק שהיתה דרך אגב מצחיקה. דרך אגב יפעת777 ו GANDAL האם אתם יוצאים כבר או שביזבזתם סתם אנרגיה לריב אחד אם השני(לקשיי הבנה זאת בדיחה).

subatoi

New member
לדעתי

הוא לא לקח אותו כי הוא לא רוצה להרוס לו ולאישתו את החיים. מה בדיוק הם יעשו בכדה"א כל היום? מילא טיאלק, אבל מה הם יעשו? לחיות על כוכב מנודים כי אבי המשפחה הוא בוגד עוד מילא, אבל לעבור לכוכב אחר, להשאר כלואים בבסיס מתחת לאדמה בלי לעשות כלום בלי הגבלת זמן - זה נשמע פחות אטרקטיבי.

ilovenewyork

New member
עוד קשר לאאוריקה |ספויילר|

השחקנית שמשחקת את אשתו של טיאלק היא לא אחרת מאשר סאלי ריצ'ראדסון , אליסון , מנכ"לית גלובל דיינמיקס ! התקדמה יפה !

subatoi

New member
פרק די בסדר.

סופסוף טיאלק קיבל פרק, עכשיו רק נשארה קרטר האומללה. מצד שני, היא קיבלה את הפרק עם המונגולים. נגיד
היה בסדר לשמוע קצת על הג'אפה ועל המשפחה של טיאלק. ברא'טק היה מגניב, ותצוגת התכלית שלו בסוף הפרק, שבאה להראות לנו שהוא עדיין יודע להחטיף, היתה סבבה. והשופרות הלא קשורים של הג'אפה, אין מילים

spirit73

New member
../images/Emo58.gifיש משהו שמטריד אותי.שברייטאק אומר

שהוא מאה ומשהו(לא זוכר בדיוק).ואני די בטוח שבפרקים הבאים טיאלק אומר שהוא בן ארבע מאות ומשהו.נכון או לא?

סלמאק

New member
לא נכון.

אבל אם היית זוכר איזה פרק, הייתי יודע איפה לתקן אותך...

למעלה