סטארגייט 9-14 Strong Hold

סלמאק

New member
דווקא היה...

אם את זוכרת, בפרק URGO היה את השתלים האלה שהתחברו להם עם העצבים במוח, וגרמו להם לראות את ארגו. באותה הדרך שבה המדען ההוא בכוכב השתיל וגם הוציא את השתלים האלה, אולי ניתן היה להוציא את אותו הרסיס. אבל כזכור, הצוות לא זכר בסוף הפרק שהם בכלל חוו את החוויות האלה, וגם אם הם היו זוכרים, הם לא הגיעו עם אותו המדען למשא ומתן כדי לחלוק את אותה הטכנולוגיה. אבל הפואנטה שלי היא שזה אפשרי, הטכנולוגיה קיימת.

Enderew

New member
הייתי בטוח שיביאו לו סרקופג או משהו

אני חשבתי בקטע שמיטשל ביקש רשות להשתמש ב "דבר" שהוא מתכוון או להכניס אותו לסרקופג, או להציע לו להצתרף לטוקרע, או משהו כזה. הופתעתי מאוד שזה כל מה שהוא הסכים לעשות בשבילו.

kinspirit

New member
מה שכן

כל העניין הזה שב ומעלה את הפשטות שבה מוכנים לגלות לאנשים מן המניין על הפרוייקט. אז נכון, הוא גוסס ועומד להתפגר כל רגע, אבל זה עדיין לא בהכרח מצדיק. אני אומרת לכם, בטחון המדינה זה לא מה שהיה פעם

neboris

New member
ככה ככה

זה היה צפוי שתהיה ירידה ברמה אחרי הפרק המדהים של שבוע שעבר, אז לא הופתעתי כשלא ממש התלהבתי מהפרק הזה. בדומה ל-Collateral Damage זה היה פרק סתם . אמנם היה נחמד ששילבו את קו העלילה של יקירינו בעל, אבל לדעתי, עשו את זה ברשלנות ובצורה לא כל כך מעניינת. לפחות אפשר להיות בטוח שבעל לא באמת נהרג, הרי יש עוד הרבה שיבוטים שלו וגם אף אחד לא הבטיח לנו שטיאלק ירה בבעל האמיתי ולא בשיבוט.

subatoi

New member
נראה לי שהם קינאו בוואיון של ח"ע9

והחליטו להרוג מדי פעם איזה בעל אחד
בשביל המורל של הצופים

למעלה