סטארגייט 9-14 Strong Hold

Enderew

New member
היה קטע שחששתי לחיי ברא טק

ממש עבר לי בראש "ברא טק דמות טובה, אל תהרגו אותו"... ובגדול היה פרק נחמד. לא מדהים כמו הקודם, אבל בסדר. למרות שהקטע ה"מרגש" היה באמת דיי חלש.

מ א ג ר ט

New member
באמת?

היה למישהו ספק שטילק נשאר עם ה"טובים"? נכון שהוא קרא לברא טק זקן והכל... אבל זה ממש לא נראה כאילו או נאמן לבעל או משהו

subatoi

New member
גם אני חששתי מאוד לחייו.

היה שלב שאמרתי לעצמי "אוקיי, הם לא יעשו שוב, בפעם ה-17 מיליארד, את הטוויסט הזה שברגע האחרון טיאלק יסתובב ויירה בבעל במקום בברא'טק, כי זה כבר יצא מכל החורים. אז נשארה רק האופציה של... הם יהרגו את ברא'טק!". נורא פחדתי, אבל בסוף הם איכשהו יצאו מזה בסדר (טיאלק לא עשה את הטוויסט בעצמו, אלא חיכה למיטשל שיבוא וישנה את המצב קודם).

Nogmor

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שעבר לי בראש!

הייתי בטוח שכאילו, טוב טחנו כבר את הסצנה שהוא "כאילו" ימות, אבל עוד פעם?? כנראה הם הפעם מתכוונים ברצינות... ואז הוא הציל אותו בסוף. איזה מזל...

סלמאק

New member
אני חששתי לחיי ברי טאק

דווקא בקטע שבו הפילו את הספינה שלו. בקטע שבו טיאלק מכוון אליו את הנשק זה היה די ברור שהוא לא יהרוג אותו, לא זה היה עצם המתח. עצם המתח היה בדילמה של טיאלק: אם הוא לא יהרוג את ברי טאק, הבלוף שלו ייחשף, הוא לא יכול לירות בבעל כי הוא מוקף בג'אפה שמכוונים אליו את הנשק ובעל מחזיק את היד (בסטנד ביי) על המגן האישי. מה כבר נשאר לו לעשות? אז כבר היה די ברור שמיטשל יספיק להגיע ולהוציא אותו מהדילמה...

subatoi

New member
זהו, שדווקא בגלל

שזה היה כ"כ ברור שהוא לא יירה בו, ודווקא בגלל שראינו את זה כ"כ הרבה פעמים בעבר, חשבתי שהם לא ילכו עם זה עד הסוף, ולא יתנו לו סתם להתחרט בסוף. אני שמח שהתבדיתי

nzkiwi

New member
גם אני חשבתי שהוא לא ישרוד את ההתרס

קות. כמה נשמות נשארו לחתול הזקן?

Enderew

New member
כנ"ל

זה גם היה השלב שבו אני בעיקר חששתי. בשלב שטיאלק כיוון עליו פחות חששתי. אבל במרדף האווירי כל הזמן הייתה תחושה שברא טק הולך לחטוף פגיעה, ואולי למות...

morashty

New member
בסה"כ אהבתי

קצת היה מוזר שהם השתמשו בטכנולוגיה שהם השיגו רק שתי פרקים קודם (עד עכשיו בסדרה זה לקח יותר זמן).ודווקא קטעי האקשן הזכירו את הפרקים הישנים והטובים-הסתערות עיוורת,המון ג'אפה מתים,ניצוצות של קליעים וכדו'. אבל באמת פשוט לא יאומן איך הם משתמשים כל פעם בטריק של הטבעות שיגור כדי לחדור לספינה,היית מצפה שהגואולד יעלו על זה מתישהו...והקטע בסוף שהג'אפה פשוט חיכו למישהו שיבוא מאחוריהם במקום לירות במיטשל בו במקום. לסיכום זה די היה עוד פרק מיטשל (עוד אחד בסדרה די ארוכה של פרקים כאלה העונה).

subatoi

New member
חצי חצי.

בחצי הראשון היה פרק די מוזר (כרגיל), כשלא ברור מה הקשר בין שני הסיפורים שבמקביל. כשהתחיל האקשן זה הרגיש כמו פעם (כמה זמן לא היה לנו אקשן מהסוג הזה), ואז איכשהו הסיפור הראשון השתלב בשני, ויצאתי עם תחושה של "דווקא בסדר".

Nogmor

New member
וסתם שאלה,

אבל אם מיצ'ל כבר מקבל אישור להראות לו ציוד משוכלל של חייזרים, מה, כל כך קשה להשיג ציוד החייאה ממישהו "מחו"ל" שפשוט יטפלו בו ויכניסו אותו גם לתוכנית של הסטארגייט? הרי אם הוא היה טייס כל כך טוב, למה לוותר על בן אדם שיכול בעצם לשמש כטייס F302 ? הא?

מ א ג ר ט

New member
זה מה שאני חשבתי

כשמיטשל ביקש רשות מלנדרי להשתמש ב"דבר" אז חשבתי שהוא משיג לו איזה טכנולוגיה חייזרית. אני חושבת שבסופו של דבר, הם ראו שהבחור פשוט השלים עם זה שהוא עומד למות. וחוץ מזה, זה לא יהיה הוגן כלפי העולם... מילא חיילים שנפצעו בקרב חייזרי ומרופאים ע"י טכנולוגיה חדישה (או עתיקה), אבל אם כל מיני אנשים יקבלו פרוטקציות אז נשאלת השאלה למה לא משתמשים בטכנולוגיה הזו כדי לרפא ילדים שנפצעים או סתם אנשים של יפה לתת להם למות, והרי יש דרך להציל אותם!

subatoi

New member
אחי שאל למה פשוט לא

ריפאו אותו בעזרת כל ה-hand device או שאר הצעצועים שלהם. אבל אני מניח שזה קו שלא רוצים לעבור אותו, אחרת יתחילו לרפא את כולם עם הצעצועים האלה...

noobster

New member
נכון... ו....

זוכרים שגאנ'ט אמרה פעם שהיא רוצה סרפופגס (נו הארון קבורה..) וזה יעשה לה את החיים קלים?

kinspirit

New member
במבט של היום

כשאנחנו יודעים מה שאנחנו יודעים, המשפט הזה נשמע די מצמרר...

סלמאק

New member
אני אמרתי משהו דומה...

הם כבר היו באותו מצב בעבר (עם ג'ייקוב), אז למה לא להשתמש באותו פתרון? אם הם כבר נתנו לו אישור בטחוני למידע שהוא קיבל (שזה בעצם הכל), אז מה הבעיה לתת לו להחליט אם לקבל או לא לקבל שיתופן טוק'רה?

Nogmor

New member
נכון...

הם לא טרחו לחשוב כלכך רחוק, בשבילם הם רצו סיפור קצרצר על עברו של מיצ'ל בלי יותר מדי סיבוכים, וחבר שעומד למות זה בדיוק מה שהם מצאו. המכשיר שהכניסו לדעתי היה טעות, כי זה בדיוק מה שנתן את האפשרות לכל הדעות של "אם כבר הוא מקבל אישור..." לדעתי היה יותר נחמד אם היו פשוט אומרים לו שהוא יכול לספר לו על כל מני סיפורים ממש שהוא עשה שם.

זה מה שאני חשבתי... אין איזו

טכנוטלוגיה שכבר ראינו שאפשר לעשות הדמייה של המוח ולהוציא משם את הרסיס בלי לפגוע בשום דבר חיוני? כאילו, ניתוח, אבל לא באמת... כי אין חיתוך או משו, יש רק שליפה של העצם הזר מהמוח... בשיגור או משו... לא היה את זה בסדרה הזו? (או שאני מתבלבלת עם סטאר טרק?

למעלה