סטארגייט 8X08 Covenant - שרשרו!

Enderew

New member
לצערי יקח לי עוד זמן לסיים את העונה

ככה שיקח עוד זמן עד שאני יחזיר לך אותה, ולכן יקח עוד זמן עד שתוכלי לראות שוב את הפרק... סורי, תקופת מבחנים וכאלה. אין זמן לראות שוב עונות ישנות כמעט... ולגבי זה שאמונט מאשימה את הרו אור - בסוף מראים שהיא רואה את דניאל ולא זוכר מי עוד מתחבאים שם, ולא מלשינה לאפופיס. ועוד משהו - זה כן היה טיפשי מאוד הקטע הזה, כי התוכנית המקורית הייתה לקחת אותה לכדור הארץ, וכי דניאל לא היה משאיר אותה שם רק כדי שאפופיס לא יבוא לכדור הארץ. מה גם שהפרק הזה הוא אחרי שאפופיס כבר התקיף את כדור הארץ פעם אחת...

kinspirit

New member
חצי סנט בלבד

לא מהפרקים האהובים עליי, לכן אין לי הרבה מה להגיד... לצערי ובוודאי לשמחתכם
אני מסכימה עם דברי צ'לנאק על כך שהדמות של דניאל לא מילאה את תפקידה בפרק הזה, וזה נבע בעיקר מהעובדה שהפרק הזה היה של סם מבחינה של זמן מסך. העונה הזאת ברורה יותר מתמיד החלוקה שהם עושים בזמן המסך של השחקנים/דמויות, בעיקר מאחר וריצ'ארד מופיע פחות ולכן האחרים מקבלים יותר זמן מסך. אז סם היתה זו שהובילה את הפרק, ולכן היא זאת שראינו בעיקר. מצד אחד זה מובן, היא חלק מהצבא שמנהל את הפרויקט ולכן הגיוני שימנו אותה להרגיע את הרוחות, אבל מצד שני - ממתי צוות SG1 לוקח על עצמו לטפל בבעיות מסוג כזה? אין להם גורמים אחרים שאחראים על הסתרת עדויות ו"שיחות" עם אנשים עשירים שמשעמם להם בחיים אז הם מחליטים לחשוף סודות מדינה? הפרק הזה בעיקר הדהד אצלי את השאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן - איך עברנו מפרוייקט שהוא אחד הסודות השמורים ביותר בעולם (שרק האמריקאים ואולי הרוסים יודעים עליו) לפרוייקט שכל אדם מהרחוב יודע עליו, והכי גרוע - מקבל סיווג לבקר בו ולראות הוכחות בשטח?!? עוד מעט יתחילו לערוך סיורים מאורגנים שם כמו שראינו שעושים בהר שאיין האמיתי.

gk581

New member
הרעיון מאחורי האנגלי העשיר

הוא מאוד הזכיר לי את ריצ'ארד ברטון (אל תתפסו אותי על השם - אני לא סגור), הבעלים של חברת VIRGIN האנגלית. גם לו יש חברת תעופה, הוא בעצמו טייס, והוא גם אוהב לעשוץתכל מיני שטויות כמו טיסה בכדור פורח סביב העולם וכו'...

Enderew

New member
תאמת מה שחשבתי שיקרה

זה שאחרי שהוא יראה את ה X302 והכל ובגלל שנושא הבטיחות בתעופה כל כך יקר לליבו, שהוא וסם וכולם יסגרו איזה עיסקה שהם יתנו לו טכנולוגיות טעופה שיעזרו לו לפתח מטוסים אזרחיים בטוחים יותר וכל מיני כאלה, ובתמורה הוא יסתום ת'פה. וככה גם המנייה שלו תעלה חזרה אחרי שהיא נפלה מהדיבורים שלו נגד הממשלה. וככה גם יחדשו לו חוזים כי תיהיה לו טכנולוגיה ממש טובה וכו'...

אני אתפוס אותך

התכוונת לבארט רוטן , ריצ'ארד בורטון היה שחקן מפורסם והיה נשוי ( פעמיים ) לאליזבת טיילור .

shefshef

New member
פרק נחמד

האמת שבהתחלה התעצבנתי וחשבתי לעצמי "לעזאזל, הנה עוד פרק שלא קשור לכלום ונועד להעביר 45 דקות...", אבל הפרק הזה דווקא עניין אותי, משום שחשבתי שהפעם הם סוף סוף יגלו לעולם על הסטארגייט. עניין אותי לדעת מה תהיה תגובת העולם. אבל לצערי זה לא קרה. בכל מקרה - שיחזרו כבר הפרקים שמקדמים את העלילה ! כבר הרבה זמן לא ראינו גואולד, או משפכל או כל דבר רע אחר. הגיע הזמן !

lenin972

New member
הפרק הזה דווקא הראה את ההתעלמות

של העולם, לדוגמא כשהיה את הסרט של החייזרים בנבאדה גם את זה צבא ארה"ב מחק מדעת הציבור די בקלות.

Enderew

New member
הסיבה לזה שכמות הרעים ירדה

היום הטאורי הם אחד הגזעים החזקים בגלקסיה. הם מפענחים טכנולוגיות קדמונים שעולות גם על אלו של האסגארד, ובכלל, הם עשו ברוב האוייבים שלהם שמות. אם אני הייתי אחד הרעים, אפילו המשכפלים, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי הולך על הטאורי. ויש כמובן את הסיבה השנייה, של ההפקה, והיא שג'ק הוא מלך האקשן של הסידרה אחרי הכל, והוא עכשיו לא יכול לצאת כל כך הרבה לטיולים מחוץ לכדור הארץ... אגב, לא נראה לי שאי פעם הם יגלו לעולם, אבל לאת לאת ליותר אנשים. אולי בשלב מסויים לרוב המדינות בעולם. אולי מתישהו הם יחליטו על פרוייקט קולוניזציה ויקחו מכל מיני מקומות אלפי אנשים ויבנו 2-3 אלפא סייט שיש בהם גם קהילה אזרחית, שמגדלת לעצמה גידולים אזרחיים, ויתחילו להקים תעשייה וכו'. צריך לעשות על זה איזה פרק. באחד הפרקים שמנסים לסגור את השער, שיראו לנו יתרונות שלו. דברים שה SGC השיג ולא הראו לנו עד כה כגון מכרות משאבים חדשים מחוץ לכדור הארץ, עיירות של אלפא סייט-ים וקצת תעשייה צבאית בהם שיכולה במקרה הצורך להיות בסיס כדי לתקוף את האוייב בביתו כשהוא תוקף אותנו, ועוד כל מיני דברים טובים.

Crichton

New member
אהבתי את הפרק

חשבתי שהעולם יידע סוף סוף על קיומו של הסטארגייט, אבל להפתעתי זה לא קרה, במיוחד אחרי שה"אסגארד" הזה נצפה בטלוויזיה. אני דווקא מאוכזה שאוניל מנהל את ענייני הSGC, יותר מתאים לו לצאת לשטח לירות בדברים, ולדבר לא יפה לגואולד
יש לו כאלה יציאות טובות !

lenin972

New member
נכון בקשר לאוניל

אבל כל ההתנהלות שלו עם ט'ור הייתה פשות משעשעת למוות

lenin972

New member
../images/Emo45.gif רעיון גדול

אני בעד איזה אימייל קבוצתי של כל הפורום לMGM, זה פשוט יהיה השיא של הסדרה.

למעלה