סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo41.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo41.gif

מצטערת על האיחור הכל כך מאוחר
שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:
הערת השבוע: איך כולם שמחים שבני סלע נתפס. אבל מה, הוא הסוטה היחיד שקיים במדינת ישראל? אז איך אפשר להיות בטוחים? מסקנה אחת - בחיים לא נהיה בטוחים (או בטוחות, יותר נכון). מדגיש.

DuLcE NeTa

New member
סופש? היה. פרוע? לא הייתי אומרת...

שיר השבוע של HIM: -
שיר השבוע לא של HIM: קרן פלס- שיהיה לנו בית
ציטוט שעשה לכם את השבוע:-
קליפ/הופעת השבוע:-
המלצת השבוע:אל תסמכו על החברות שלכם. לא כדאי.
אתר השבוע:www.myspace.com למרות שמחקתי את שלי מטעמים אישיים.
חוויית השבוע:קניתי מסטיק במכולת!
תמונת השבוע: אני בילדותי, צילמתי מהטלויזיה, [קלטת וידאו, וכן. יש לי וידאו בבית!!!!]
מה אתם שומעים עכשיו:כלום.גם לא שקט. כי יש ת'רעש של המחשב :-|

milkshakit

New member
סופ"ש גרוע מאוד.

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי HIM השבוע. שיר השבוע לא של HIM: Hellogoodbye - Here (In Your Arms) Amorphis - Divinity Amorphis - House Of Sleep (בוא'נה הם להקה מעולה!!!) Children Of Bodom - Hate Me Children Of Bodom - Shot In The Dark (Ozzy Osborne Cover) Lovex - Bleeding Sonata Arctica - Tallulah Sonata Arctica - Last Drop Falls ציטוט שעשה לכם את השבוע: - "יש לך כוח משיכה חזק" - "נו, זה אנס.. זה התפקיד שלו" - חברה שלי כל כך שרוטה
קליפ/הופעת השבוע: לא זוכרת
המלצת השבוע: אל תלכו למועדונים.
אתר השבוע: תפוז במיוחד. וויקיפדיה
חוויית השבוע: הייתה חוויה אחת מאוד רעה שאני מעדיפה לא לדבר עליה.. תמונת השבוע: אהההה המגפיים של ניקי!! אני רוצה אותם גאד
מה אתם שומעים עכשיו: Amorphis - House Of Sleep

danduuu

New member
קאריני אני מקווה שהכל בסדר../images/Emo23.gif

אם את צריכה משהו רק תגידי.

היה סופ"ש אחד הטובים..

שיר השבוע: Wicked Game שיר השבוע: Marilyn Manson - Mobscene ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אנחנו על התיתורה!" *מסתכלת ישר ורואה את התיתורה ממולי* "מפגרת.התיתורה שם" "אה נכון" XDD קליפ/הופעת השבוע: slow down
המלצת השבוע: power pop!!!מאוהב|
אתר השבוע: http://www.youtube.com/ חוויית השבוע: רעות.רעות.רעות
תמונת השבוע: אין אחת כזו..:]] מה אתם שומעים עכשיו: HIM - Razorblade Kiss

danduuu

New member
And All I Need Is You

שיר השבוע של HIM: The Path שיר השבוע לא של HIM: Nightwish-Dead Boy's Poem Within Temptation-The Howling Tarja Turunen-You Would Have Loved This Uniklubi-Huomenna Nickelback-Savin' Me איה כורם-סוף הלילה
ציטוט שעשה לכם את השבוע: ממ אין.. קליפ/הופעת השבוע: Nickelback-Savin' Me ו-The Howling של וויט'ין המלצת השבוע: תשנו כמה שאתם יכולים. אתר השבוע: ממ תפוז, יו טוב וגוגל. חוויית השבוע: שחברה הכי טובה שלי סופסוף הייתה אצלי אחרי מלא זמן
ועוד משהו חרא..שקארין יודעת למה אני מתכוונת :/ תמונת השבוע: http://www.2send.us/uploads/36c1c6ec50.jpeg מה אתם שומעים עכשיו: כלום

little WhiSper

New member
משהו רקוב בממלכת דנמרק.

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: וואי היה לי אחד אבל אנ'לא זוכרת אותו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: משהו רקוב בממלכת דנמרק. קליפ/הופעת השבוע: "המלט"!!
המלצת השבוע:לכו לראות את המלט. (איתי טיראן
) אתר השבוע:כל הרגילים נו חוויית השבוע:כמובן ההצגה. וגם הערב בנות שהיה קצצצת מעבר... תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: 3doors down- when im gone הערת השבוע: צודקת! אבל כמו שאומרים, מה שלא יודעים לא יכול להזיק

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אהוי ד'ר~

שיר השבוע של HIM: The funerl of hearts
שיר השבוע לא של HIM: אין לי כח לרשום את כולם אז רק- Yellowdard- Hollywood dead
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע: תעריכו את החברים שלכם, לפני שהם יעלמו.
אתר השבוע: ישרא בלוג, תפוז.
חוויית השבוע: חברה שלי פתחה לי עכשיו בקלפי טארוט. יצא נכון מידי.>.>
תמונת השבוע: בטח השבוע הראשון.... אבל..
פשוט אין לי מצב רוח לזה.
מה אתם שומעים עכשיו: את הרוח. אוה, חורף, אהבתי הנצחית.

Girl In The Box

New member
רקואטולטע

שיר השבוע של HIM:אין ג'וי אנד סורו שיר השבוע לא של HIM:כל מיני של מטאליקה,קווין,HIM,דה דורס,ביטלס ועוד.. ציטוט שעשה לכם את השבוע:"פיייי איזה ריח מישהו חירבן בשקית וזרק את זה על הריצפה"
קליפ/הופעת השבוע:לא ראיתי המלצת השבוע:לכו לישון! אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:טיול שנתי תמונת השבוע:אני וחברה...אני בצד ימין מה אתם שומעים עכשיו:sad but true-metallica

Rose131

New member
אר

שיר השבוע של HIM:אר. fortress of tears? שיר השבוע לא של HIM: אר ציטוט שעשה לכם את השבוע:אר קליפ/הופעת השבוע:אר! המלצת השבוע:אר!!!1 אתר השבוע:אר! חוויית השבוע:אר. תמונת השבוע:אר. מה אתם שומעים עכשיו:desert song-MCR בנוגע לבני סלע- כשהוא ברח אז אבא שלי לא רצה שאני אלך לבד וכל זה, ואמרתי לו כזה "מה, לא היו אנסים לפני שהוא ברח?" אז תכלס.

xXxHIMCRxXx

New member
שלישלישלישלי

שבוע מעולה לכולכן. שיר השבוע של HIM: GOH
שיר השבוע לא של HIM: המון, כרגיל. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "היא מתנפחת"
קליפ/הופעת השבוע: TK - Bones המלצת השבוע: תקנו כובע ותתפרו אותו שוב. |: אתר השבוע: ישרא, תפוז, בלהבלהבלה. חוויית השבוע: שובע שלם שהייתי חולה.
תמונת השבוע: כללללל [וול, רוב] התמונות שהיו בשרשור תמונות
מה אתם שומעים עכשיו: לא יודעת. כאילו, את הפרסומת המגוחכת של לאומית [ושולה, המלכה של סניף עפולה.. סעמק, זה קורע אותי xD]

למעלה