סופ"ש פרוע

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gifסופ"ש פרוע../images/Emo41.gif

כי אפחד לא פותח
ויותר מאוחר כמו שאמרתי, אני אעלה מלא דברים חדשים
שיר השבוע של HIM: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: ציטוט השבוע כללי: קליפ היוטוב השבועי: תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם

5ifi

New member
עונה

שיר השבוע של summer wine : HIM שיר השבוע כללי:- מצטערת, זה פשוט נדבק....little joanna- McFly אלבום השבוע: חחח...לא משהו ששמעתי אבל, ונוס דום!!! שיצא כבר!!! דבר טוב שקרה השבוע: מממ...קניתי המון חולצות? אה! אני יודעת!! השמעתי לאחותי הקטנה את FOH ואת KL והיא אהבה!! (וכשהראתי לה את וילה בג'וין מי היא טענה שהוא מכוער כי הוא בן עם עגילים
וואי היא כל כך הצחיקה אותי... והיא בת שש, אגב...) דבר רע שקרה השבוע: חזרתי ללימודים
דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: מצפה- מסיבת פתיחה!!! ל
א מצפה- לימודים... ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: "הערה לעצמי: לא להתפתות למודעות שמציעות שבלולי ג'ודו בזול"- בימו.. ציטוט השבוע כללי: פשוט תעשו העתק הדבק שלכל הנסיכה הקסומה. קליפ היוטוב השבועי: מממ..אין. תמונת השבוע: פשוט התאהבתי...
מה שומע/ת עכשיו?: SUMMER WINE!!!!

Girl In The Box

New member
...

שיר השבוע של HIM:אין שיר השבוע כללי: shape of my heart-sting george harrison-while my guitar gently weeps Doors-the end letter to dana-sonata arctica amaranth-nightwish botb-nightwish comfortably numb-pink floyd satisfied mind-jeff buckley אין לך מקום-היהודים אלבום השבוע: the wall-pink floyd פורטה-היהודים דבר טוב שקרה השבוע:קניתי 3 ספרים חדשים:] דבר רע שקרה השבוע:שבוע אחרון לחופש דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע:לחזור לביצפר:/ ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: this is the end.beautiful friend this is the end.my only friend.the end ציטוט השבוע כללי:אותו אחד קליפ היוטוב השבועי:אין תמונת השבוע:אין מה שומע/ת עכשיו?:shine on you crazy diamond

The Fantasy

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: and love said no
אחרי מלא זמן שלא שמעתי את זה
שיר השבוע כללי: כל האלבומים השבועיים אלבום השבוע: Aiden-Conviction Epica-The Divine Conspiracy
Within Temptation-ME דבר טוב שקרה השבוע:ארומה עם קשת
, 5 ספרים חדשים
, עיר הנוער, סופרלנד. דבר רע שקרה השבוע:לא עולה לי דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע:לא יודעת עדיין. קניות למסיבת גיוס אולי. ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: חתימה
ציטוט השבוע כללי:לא זוכרת :| קליפ היוטוב השבועי: הקליפ נוור אינאף של אפיקה, ווואן לאב של איידן. תמונת השבוע:
מה שומע/ת עכשיו?:Epica-The Obsessive Devotion

FFTL

New member
אמג. :]

שיר השבוע של הימ:
שיר השבוע כללי: הדג נחש, היהודים, אביב גפן...@$%@$& אלבום השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע: ווליום פשוט טירוףףףףףף@!#$^!$#^ דבר רע שקרה השבוע:
דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: תיכון:] ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]:
ציטוט השבוע כללי:
קליפ היוטוב השבועי:
תמונת השבוע:
מה שומע/ת עכשיו?: הדג נחש:]

Worth Dying For

New member
מחר בצפר../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif

שיר השבוע של HIM: Circle Of Fear Our Diabolikal Rapture שיר השבוע כללי: Saosin - Bury Your Head My Chemical Romance - Early Sunsets Over Monroeville ?Taking Back Sunday- Whats It Feel LikeTo Be A Ghost Taking Back Sunday- Error Operato The Red Jumpsuit Apparatus- Face Down
Placebo - Meds Atreyu - No One Cares Muse- Time is Running Out אלבום השבוע: MCR- בולטס דבר טוב שקרה השבוע: אין משו מיוחד... דבר רע שקרה השבוע: כאבי בטן
דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: לא מצפה לבצפר
ומצפה שאמא ואבא ירשו לי ליסוע להופעה של MCR במילאנו :] ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: You become so numb all that mattered is gone ציטוט השבוע כללי: אין קליפ היוטוב השבועי: ג'רארד שר אמברלה:http://www.youtube.com/watch?v=yIo-U7eFfLw תמונת השבוע:
מה שומע/ת עכשיו?: Passion's Killing Floor שבוע טוב

linkintrance

New member
חוזרים לשגרה

שיר השבוע של HIM:HIM - Your Sweet Six Six Six שיר השבוע כללי:Madonna - Isaac אלבום השבוע:RR דבר טוב שקרה השבוע:יציאה של יום שישי לסגירת החופש דבר רע שקרה השבוע:חזרה ללימודים..ועוד מנהל חדש..שחש ברמות אוי גאד זה הולך להיות רע מאוד דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע:מצפה שיהי לי אחלה מורים..מה שלא יקרה...כי רק חלקם יהיו כאלה כמו תמיד ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]:ניין. ציטוט השבוע כללי:חברה שלי אומרת לידיד שלי(שמנסה להעיר חברה אחרת שהוא לא מזהה משום מה) "תפסיק להעיר אותה..זאת זאת שתעיף לך כאפה עכשיו!!!!" נקרעעתי קליפ היוטוב השבועי:http://youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8 http://youtube.com/watch?v=UkhKsRqryi0 תמונת השבוע:ניין מה שומע/ת עכשיו-Madonna - Isaac חרישה לא נורמאלית שבוע טוב לכולנו. בהצלחה בשנה"ל החדשה לכולנו:) ולמי שמתגייס..גם בהצלחה!

למעלה